Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo reageert op veelbesproken tranen tijdens Portugal - Slovenië: ‘Hele jaar niet één keer gemist’

Laatste update:

De opluchting heerst bij Cristiano Ronaldo, die zich maandagavond met Portugal plaatste voor de kwartfinales van het EK. De 39-jarige superster van Al-Nassr miste in de verlenging tegen Slovenië een strafschop, maar wist zijn penalty tijdens een historisch korte reeks wel te verzilveren. Doelman Diogo Costa wist in het Deutsche Bank Park liefst drie strafschoppen op rij te keren.

Ronaldo barstte tijdens de korte pauze van de verlenging tegen Slovenië in tranen uit, vlak nadat zijn strafschop gekeerd werd door Atlético Madrid-doelman Jan Oblak. Tijdens de door Portugal gewonnen penaltyserie schoot Ronaldo, na een ongebruikelijke aanloop, wel feilloos raak in de linkeronderhoek.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Hoewel Ronaldo niet de meest gelukkige wedstrijd achter de rug had, verscheen de aanvoerder na afloop direct op de Portugese televisie. “Ik was verdrietig, maar voel nu blijdschap. Dat is wat voetbal met mij doet. Voetbal brengt onverklaarbare momenten met zich mee.”

“Ik had de kans om mijn team op voorsprong te zetten, maar helaas is dat niet gelukt”, gaat Ronaldo verder. “Ik moet de penalty nog terugzien en weet dus nog niet of ik goed of slecht heb geschoten.”

Ronaldo kon zijn ogen bijna niet geloven. “Ik heb het hele jaar niet één keer gemist en toen ze het het meest nodig hadden, was daar Oblak.”

Toch overheerst vooral vreugde bij de superster. “Het belangrijkste is dat we door zijn naar de volgende ronde. We verdienen het, want wij kregen meer kansen en Slovenië heeft de hele wedstrijd verdedigd. Felicitaties aan het hele team, maar vooral aan onze doelman”, besluit Ronaldo.

Oblak wilde na afloop weinig kwijt over het stoppen van Ronaldo’s penalty tijdens de verlenging. “Helaas viel het vanavond niet onze kant op. Ik weet even niet wat ik moet zeggen. De sfeer tijdens het toernooi was geweldig en dat maakt deze uitschakeling nog moeilijker.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Sommigen zullen het vreselijk vinden, ik vind het geweldig. Ik ga deze man zo missen. Mijn jeugdidool/held. Messi en Cristiano hebben mij toen ik kind was zoveel schitterende momenten gegeven en ik ben er eigenlijk niet klaar voor om ze met pensioen te zien gaan, ondanks dat ze allebei ver verwijderd zijn van hun prime. Iconen, de besten ooit.

2 juli 2024 om 08:50
0

ajaxf1 ik vind het ook prachtig. Vond sws al die strijd en emotie gisteren geweldig Maakte het slechte voetbal bijna helemaal goed.
Bij de eerste wedstrijd zagen we daar niets van. Die was echt moeilijk uit te kijken vond ik.

2 juli 2024 om 12:09
0

Prachtig inderdaad. Ik heb te doen met mensen die fan zij van de ene en de ander haten. Ik heb gelukkig van beide kunnen genieten. Beide op een andere manier. De beste periode in het voetbal ooit.

2 juli 2024 om 12:33
0

Precies. Waarom zou je de ene moeten haten als je fan bent van de andere. Beide geweldige voetballer die het voetbal naar ongekende hoogtes hebben gestuurd.

Je kan er een hoop van vinden, maar deze man beleeft het spelletje zo intens. Mooi om te zien.

2 juli 2024 om 08:16
0

Ja sommige hier begrijpen gewoon niet dat voetbal echt zijn leven is. Als hij dan verliest of zoals gisteren penalty mist dan blijft hem dat gewoon erg bij. Toont alleen maar hoe zwaar hij van deze sport houdt.

2 juli 2024 om 15:40
0

Weghorst is de enige die passie toont en echt van het Oranje shirt houdt die moet gewoon basis en depay banken.

2 juli 2024 om 08:52
0

Vind ik van Weghorst ook. Maar dan is het volgens velen hier ineens een aansteller, acteur, nepper en rasidioot.

2 juli 2024 om 08:54
0

Alleen geeft Cristiano ons al 20 jaar onvergetelijke momenten en heeft hij alles gewonnen wat er te winnen valt.

2 juli 2024 om 08:57
0

Verschil is dat Weghorst geen Ronaldo is.

2 juli 2024 om 09:20
0

Dus je mag alleen het spelletje intens beleven en passie laten zien als je een speler bent die bij de besten behoort of heeft behoord?

2 juli 2024 om 09:20
0

Maar het allergrootste verschil is dat Ronaldo geen Weghorst is

2 juli 2024 om 09:23
0

Ze proberen wel allebei het maximale uit hun capaciteiten te halen. Dat de een vele malen meer getalenteerd is dan de ander doet niks aan deze vergelijking af.

2 juli 2024 om 11:03
0

Natuurlijk niet, maar als je met bepaalde arrogantie rondloopt moet je ook wel een van de beste zijn. Ronaldo is dat heel lang wel geweest, en Weghorst niet. Desalniettemin irriteer ik me nu steeds meer aan Ronaldo omdat hij vooral teert op zijn verleden en gewoon een stukje minder is. Daarnaast denk ik dat hij nu vooral een beter Portugal blokkeert en hiervoor een stoorzender is. Niemand durft hem dit namelijk te vertellen.

Deze man leeft gewoon voor voetbal. Legend.

2 juli 2024 om 08:46
0

Dan nog was het echt overdreven hoor!

2 juli 2024 om 08:52
0

@mvbfan had alle oranje spelers maar zijn drive, passie en mentaliteit.

2 juli 2024 om 08:55
0

Dan hadden ze 1 van de 3 wk finales wel gewonnen, maar ja in Nederland moet je lekker normaal doen een Kuifje in je haren hebben en braaf ja knikken en lachen

2 juli 2024 om 09:01
0

Ik heb Mark van Bommel onlangs ook zien huilen en dat nadat hij zelf na 2 seizoenen ervoor koos om Antwerp te verlaten. Dat is pas overdreven. Maar als fan van zie je dat waarschijnlijk door de vingers .

2 juli 2024 om 10:27
0

Overdreven? Moesten de spelers bij Nederland zo'n winnaarsmentaliteit hebben dan hadden ze wel wat meer bereikt dan een verloren WK finale

2 juli 2024 om 15:42
0

we zijn een nuchtervolk dat zie je terug in Oranje. Ik vind dit alleen maar mooi passie tonen voor je Land...

Ronaldo is nog steeds de beste voor in de punt bij Portugal. En iedereen die anders verklaard zegt dat puur om haters na te praten en hem neer te halen. Net als Messi bij Argentinië mogen ze zelf bepalen wanneer ze plaats maken. Dat hebben ze namelijk VERDIEND. Ronaldo was zeker niet de slechtste gisteravond wel wat ongelukkig maar nogsteeds gevaarlijk. Je kan niet met drogen ogen beweren dat een bankzitter bij PSG het beter gaat doen dan hij.

2 juli 2024 om 08:26
0

Ik zou willen dat we bij Nederland iemand hadden die zoveel beweging en loopacties zou maken voorin.

2 juli 2024 om 08:29
0

Wijnaldum?

2 juli 2024 om 08:53
0

Die mening deel ik echt niet. Dit team kan zoveel beter zijn zonder Ronaldo dan met. Hij eist alles op qua pingels en vrije trappen, terwijl zijn vrije trappen echt amper tot nooit raak zijn. Hij wil altijd in de punt staan en letterlijk al zijn teamgenoten zijn meer bezig met Ronaldo en zijn records, dan die wedstrijden winnen. Zelfs de moeilijkste ballen worden op hem gespeeld, terwijl de betere, veel makkelijkere optie gewoon wordt genegeerd. Alles om Ronaldo maar tevreden te houden.

Ja, de man is een absolute sieraad voor de sport. Een van de beste ooit. Maar Ronaldo en zijn jacht op records zijn momenteel een blok aan het been van het gehele team.

2 juli 2024 om 09:03
0

Heb jij gekeken naar de afgelopen wedstrijden dan ? Of deel jij gewoon de populaire mening van mensen die tegen hem zijn. Er zijn helemaal geen moeilijk ballen op hem gespeeld terwijl er betere opties waren.. dat is simpelweg gewoon onzin. Sterker nog tot gisteravond kreeg hij nauwelijks voorzetten of ballen die richting hem gingen.

Over die vrije trappen heb ik maar 1 ding te zeggen. Is er iemand bij portugal die ze bij hun club wel erin schieten? Fernandes bij United? Bernardo silva bij city? Nee. Sterker nog de laatste vrije trap die United heeft gescoord kwam van Ronaldo. En ik zeg niet dat hij zo een geweldige vrije trap heeft de laatste tijd, maar er is gewoon niet iemand waarvan je zegt: ja ronaldo nu is het klaar laat hem maar nemen. Ook hij Al Nassr heeft hij er een aantal ingeschoten dit jaar dus ook in dat opzich heeft hij nogsteeds het recht op ze te nemen.

2 juli 2024 om 09:19
0

Vrije trappen eist hij inderdaad teveel op. Pingels moet hij opeisen, er is niemand anders met zo’n goede slagingskans vanaf de penaltystip. Ik denk echter juist dat Ronaldo niet voldoende wordt gezocht, waardoor hij zich laat inzakken en je de hele dreiging voorin laat wegvaren. Als je let op zijn loopacties en de bal een paar keer probeert mee te geven, krijg je toch betere kansen. Maar ik merk dat Portugal sowieso erg traag is qua doorspelen. Kijk maar eens naar potentiële counters. De bal wordt echt een seconde of twee/drie te laat gespeeld, waardoor de snelheid eruit is.

2 juli 2024 om 09:19
0

Waarom ben je in dit tijdperk gelijk een hater of tegen iemand wanneer je je een keer iets afvraagt wat ietwat negatief voor de persoon in kwestie zou kunnen worden uitgelegd? Hele nare tendens.

Ja, mooi. '' tot gisterenavond ''. Het gebeurden gisterenavond dus wel keer op keer op keer. Als je anders beweerd heb je die wedstrijd simpelweg niet gekeken, die bewering durf ik wel te maken. Zo goed als alle ballen gingen op ten duur richting Ronaldo. Want hij maakt hem echt wel! Nou. We zagen het.

Die vrije trappen zijn mijns inziens echt tranentrekkend. Het is niet iets van de korte termijn, he? De man staat al jaren achter de bal maar maakt er vrijwel nooit een. Zelfde met Memphis. Laat de coach ingrijpen wanneer de afgelopen tien ballen kansloos verprutst werden. Maar als je toen vrije trappen om zeep helpt is het een keer de beurt aan de ander. Maar ook daar geldt weer dat alles in het werk wordt gesteld om de beste man maar aan zijn records te helpen.

2 juli 2024 om 10:28
0

“Waarom ben je in dit tijdperk gelijk een hater of tegen iemand wanneer je je een keer iets afvraagt wat ietwat negatief voor de persoon in kwestie zou kunnen worden uitgelegd? Hele nare tendens.”

Omdat we hier praten over 1 vd grootste voetballers aller tijden die hier word neergezet als 1 of andere amateur. Dat ik zeg “tot gisteravond” betekend niet dat alle ballen gister op hem werden gegeven. Er word bij wijze van 1 bal op ronaldo gegeven en direct komen criticasters met ja alle ballen MOETEN op ronaldo bla bla. Hij is nota bene de spits zelfs al was dat het geval geweest..
Portugal bouwt alleen maar op zonder eindpass dat is hoe ze al jaren spelen mét of zonder ronaldo. Het is alleen maar breien wat Bruno en Silva doen. kom met een goede reden waarom Ramos bijvoorbeeld in de spits moet staan.

2 juli 2024 om 10:54
0

Dat ik hem als amateur wegzet is je eigen interpretatie en ook absolute nonsens. Ik zeg letterlijk dat de man een absolute sieraad voor de sport is en een van de beste ooit. Als ik hem daarmee als amateur wegzet is iedereen die ooit professioneel voetbal speelden een amateur.

Ik zou zelf voor een andere spits gaan en Ronaldo niet meer oproepen. Niet doordat de beste man niet goed genoeg meer is. Maar doordat mijns inziens vrijwel alles dus op hem is afgestemd. Dat is een vrij toxische teamdynamiek en die zorgt er alleen maar voor dat de prestaties naar beneden gaan.

Kap de hoogste boom en de andere bomen hebben weer voldoende licht om te groeien.

2 juli 2024 om 11:05
0

Zolang ronaldo “goed genoeg is” zoals je zelf half beweert MOET hij in de basis staan, laat staan opgeroepen worden. Dat heeft hij met zijn carrière namelijk verdiend net zoals Messi bij Argentinië. Ibra bij Zweden etc.

Dat jij vind dat alles op ronaldo afgestemd is komt omdat hij automatisch alle aandacht heeft. Daar hoeft hij niks voor te doen. Maar dat het spel ook daadwerkelijk forcerend op hem afgestemd is gewoon klinkklare onzin. Hij krijgt echt nauwelijks ballen.

2 juli 2024 om 11:31
0

Ik geloof er niet in dat je zoiets verdient. Wanneer je er op die manier naar kijkt en vergeet naar huidige prestaties en vooral groepsproces en groepsdynamiek te kijken, belemmer je je ploeg en werk je alleen maar je ploeg tegen. Hetgeen dus ook gebeurd. Maar goed, daar kijken we dan simpelweg anders naar. Zonder Ronaldo is dit Portugal beter. Daar ben ik echt van overtuigd. En dan moet je hem dus niet oproepen want een Ronaldo op de bank is vergif in je ploeg. Dat gaat-ie echt niet trekken en daarmee trekt-ie de geheel sfeer van je ploeg naar het negatieve.

Hij krijgt nauwelijks ballen doordat alle voorzetten en passes belachelijke slecht worden getrapt. Alle ballen gaan wel degelijk zijn kant op. Dat ze niet goed worden getrapt is iets anders

2 juli 2024 om 11:44
0

Tegelijkertijd roepen mensen dat specialist Fernandes hem moet nemen terwijl iemand gisteren zei dat hij al 3 jaar geen vrije trap heeft gescoord. Waar is dat dan op gebaseerd? Zelf zou ik als ik Ronaldo was je 3 gemiste vrije trappen plaats maken voor een ander maar Ronaldo is een legende die het schijnbaar door ieder ander in Portugal wordt gegund, je zou niemand teleurgesteld afhaken.

2 juli 2024 om 11:33
0

Slechter kan niet. Ronaldo staat als spits op nul goals in 4 EK wedstrijden.

Leuk hoor die oude mannen bij Portugal maar het ging gisteren eel bijna mis. Pepe ging de fout in, kon niet meer en bijna scoorde Slovenie. Ronaldo mist een penalty waardoor ze strafschoppen moesten nemen.

2 juli 2024 om 13:34
0

Misschien nog steeds de beste in de punt, maar niet voor het team. Hij is namelijk niet goed genoeg meer om alles via hem te laten verlopen. Daarom ben ik voorstander om hem uit het team te halen. Daarmee zeg ik dus niet dat anderen beter zijn of dat Ronaldo slecht is. Echter wel dat Portugal beter zal spelen, doordat het spel beter zal zijn.

Vraag is alleen of zijn tweede niet afgekeurd dient te worden. Die regel van een vloeiende beweging was er niet echt, het leek zelfs bewust een schijnbeweging hoe hij op zij sprong

2 juli 2024 om 08:59
0

Hij heeft gezien wat Lewa en Havertz deden en heeft dat gekopieerd. Zou wel heel inconsequent zijn om het nu ineens af te keuren.
Uefa had het meteen in de kiem moeten smoren.

2 juli 2024 om 09:27
0

Was ook mijn eerste gedachte, maar wat Keenkeld aangeeft klopt ook.

Het is echt overdreven hoe men reageert op zijn doen en laten. Deze man is zo gretig en hongerig, daar kan de gemiddelde speler van leren. De vrije trappen mag hij wel af en toe overlaten aan een ander, vooral die dichtbij de zijlijn was.

Voor de rest vind ik het jammer dat de spelers van Portugal hem niet vaker opzoeken, omdat hij toch gevaarlijk blijft met zijn loopacties (let maar eens op zijn loopacties). Ik zou willen dat Nederland speelt met zoveel emotie en passie. Die lopen erbij alsof het ze allemaal niet kan schelen (behalve Xavi).

2 juli 2024 om 08:52
0

Als je met je ogen knijpt zie je toch een beetje “ronaldo” in Woutje Weghorst toch?

2 juli 2024 om 09:16
0

Klopt. Is de enige die qua beleving nog dichtbij zit. Alleen weet ik niet of hij diezelfde instelling zou hebben als die zoveel gewonnen had.

Ik zat mij weer eens te storen aan Ronaldo. Zeker met die vrije trappen opeisen en bewust kijken waar de camera s in het stadion hangen.

Toch leeft hij echt voor zijn land. Hij wil alleen maar winnen. Ik moet zeggen dat ik Bruno en Bernardo erg slecht vond spelen. Ronaldo wil graag, naar mijn inziens al te graag. Ondanks dat ik aan hem heb lopen storen, mis ik dat soort spelers in het Nederlands Elftal. Die hebben die gretigheid niet.

2 juli 2024 om 08:51
0

Raffaello alsof ronaldo naar een camera moet zoeken. Ten eerste staan en hangen ze tegenwoordig overal, en ten tweede zijn ze sws bijna altijd alleen op hem gericht.

2 juli 2024 om 08:54
0

Ga spelen man. Meerdere spelers zie je omhoog kijken naar t scherm. Dat is gewoon een normaal reflex van ieder mens als ze hun hoofd ineens op t scherm zien. Dat zag je ook een aantal keer bij Martinez toen hij op beeld werd genomen. Dat jij je eraan stoort ligt compleet aan jou maar weet zeker dat als jij daar stond je ook omhoog zou kijken.

2 juli 2024 om 10:33
0

Ze hadden niet Vitinha maar Bruno eruit moeten halen.

2 juli 2024 om 12:29
0

Helemaal mee eens. De enige die voldoet, is Vitinha. Hem eruit halen sloeg werkelijk nergens op.

Wat een jankbal is dit. Probeert zich nog steeds wijs te maken dat ie de beste is. Deze man heeft totaal geen zelfkennis en kan zich beter wat nederiger gaan opstellen. Heeft veel mooie dingen gedaan, maar het is gewoon over ondanks zijn topfitheid.
Maar ik vind dit juist een gigantische smet op zijn carrière... Portugal vliegt natuurlijk eruit tegen Duitsland met Ronaldo in de basis die vanaf minuut 1 al niks meer kan forceren.

2 juli 2024 om 09:25
0

Spelen tegen Frankrijk

2 juli 2024 om 09:36
0

Kunnen ze theoretisch de ronde erna alsnog eruit vliegen tegen de Duitsers. Praktisch verwacht ik dat Frankrijk tegen Spanje speelt om de plek in de finale.

Tsja. Het is een grootse voetballer en ook gisteren vond ik hem niet heel slecht spelen.
Wel vond ik dat hij inderdaad minder aan het worden is, wat ook niet gek is gezien zijn leeftijd en de competitie waar hij speelt.
Zijn timing was altijd buitengewoon. Hij kreeg minimaal 1, misschien zelfs 2, kopballen die hij normaliter echt perfect zou timen en nu niet.

Verder die kans die hij kreeg. Het is vs Oblak, maar ook die zaten vroeger eigenlijk altijd wel. Abc'tje.

Enige waar ik mij echt aan gestoord heb is het gedrag van hem. Wegwerpgebaren. Groots doen tegen een speler van Slovenië omdat hij ''tegen hem aanbeukt''. en daarna nog een keer opzoeken. Dat heeft hij niet nodig. Ik zeg niet dat hij het niet mag doen, maar zo'n grootheid moet daar toch gewoon om lachen? Kom op. Ronaldo weet niet eens wie hij is en/of waar hij speelt.

Verder vond ik zijn vrije trappen weer lachwekkend. Zeker die van de zijkant. Die andere waren nog strak (recht op keeper en net over). Die van de zijkant was waanzinnig. Kan je toch niet serieus nemen? Vanaf de zijkant zo proberen te scoren, lol.

Verder vond ik het ''huilen'' bij de rust ook heel apart. Je bent de grote held, de captain, hij moet nog 15 minuten spelen en zit dan te janken. Kom op, dat is toch niet aanvoerder waardig.

Penalty missen kan altijd, zeker tegen Oblak.

Heb bij Ronaldo best wel het idee dat ie graag wil winnen soms.

Die tranen, hoewel slecht getimed, vind ik trouwens prima. Kleine jongetjes zijn vrijwel steevast heel bang voor emotie en roepen dan heel hard dat het stom is. Dat soort onzekerheid kan mooi worden aangepakt als grote voorbeelden af en toe durven te huilen.

2 juli 2024 om 09:38
0

Goh...hier werd ik wel een beetje emotioneel van...

Ronaldo is niet alleen een van de beste spelers ooit geweest, maar naast Beckham ook een van de meest invloedrijke. Althans, als het om gedrag en voorkomen gaat. Kapseltje, kleertjes, maniertjes op en naast het veld...ronaldo heeft daarmee hele generaties beinvloed. Mijn kleinzoon van 10 is helemaal fan van Ronaldo. Geen idee waarom, hij heeft Ronaldo nooit in zijn prime gezien maar blijkbaar is hij ook voor de kleine jongetjes van nu een icoon.

2 juli 2024 om 10:09
0

Mooi gesproken Migi! Dat macho gedrag voegt ook helemaal niks toe. Zelf zou ik me ook kwetsbaarder kunnen opstellen alleen denk ik dat ze wel raar staan te kijken bij t koffiezetapparaat als ik de factuur naar de verkeerde stuur en dan een traantje laat.

2 juli 2024 om 10:28
0

Hahaha, zou wel mooi zijn allemaal huilend op werk.

2 juli 2024 om 10:50
0

Wellicht is het anders als er 10 duizenden om je heen staan om je aan te moedigen om de factuur naar de juiste te sturen. En miljoenen via een live stream meekijken en de helft je bedelft met complimenten als het lukt en de helft je finaal afbrandt als je faalt

2 juli 2024 om 11:31
0

Zeker zaturn, de context waarin dit voorval zich voldeed is mij ook ontgaan.

Denk dat Ronaldo steeds meer begint te beseffen dat hij nog helemaal niet klaar is om te stoppen. Kijk liever naar deze passie die misschien wel iets te is soms dan naar de o zo slechte wedstrijden die dit EK al genoeg heeft gehad...

Het tijdperk Ronaldo is over en de enige die dat niet vind is Ronaldo. Je kan tegen Frankrijk deze man gewoon niet opstellen want hij is een stoorzender eerste klas. Eist van alles op en vervolgens verprutst hij het. Het is toch ongelofelijk dat iedere vrije trap Bruno niet eens overwogen wordt maar mr “ik schiet hem wel over of naast” met z’n 39 jaar weer achter de bal gaat staan! Je speelt met hem met 10 man en 10 man winnen niet van Frankrijk! Ronaldo was ooit samen met Messi de beste maar moet nu gewoon nederig zijn en erkennen dat het voorbij is.

door dit soort acties ben ik nooit zo'n fan geweest, zijn team is nog verre van uitschakeling maar meneer is in tranen omdat hij een strafschop mist!!

dan ben je wel heel erg met jezelf bezig en je eigen reputatie ..

2 juli 2024 om 10:20
0

@opamerika,

Is hij dan veel met zichzelf en zijn reputatie bezig, of is hij wellicht gefrustreerd dat hij Portugal naar de volgende ronde kon schieten, maar dat niet deed, waardoor het zomaar kon zijn dat je er met penalty's uit zou vliegen(vooral aangezien Oblak daar in de goal staat)?

2 juli 2024 om 10:58
0

het zou kunnen, maar blijft toch gek?

en het kon inderdaad zomaar anders aflopen ja,
huilen doe je maar als je uitgeschakeld bent!

2 juli 2024 om 11:07
0

@opamerika,

Ik denk dat je een te grote anti- CR7 bril ophebt.
Ik vind het helemaal niet gek dat als je dé kans krijgt om je land naar de volgende ronde te schieten, en dat niet lukt, je even baalt. Als dan de mogelijke scenario's door je hoofd schieten dat je uitgeschakeld kunt worden, dan kan ik snappen dat je even een traantje laat.

Ik ben absoluut geen fan van CR7, maar ik snap dit heel goed. Je zal het ook wel begrijpen als je ooit een sport op hoog niveau hebt beoefend.

2 juli 2024 om 11:24
0

@j3ro3ntj33

wellicht heb je gelijk!

ik ga dat inderdaad nooit begrijpen





2 juli 2024 om 13:38
0

@opamerika Correctie, meneer is in tranen omdat hij dacht dat het zijn allerlaatste wedstrijd was voor zijn land. Iemand die zijn land nooit heeft laten vallen in tegenstelling tot andere spelers. Dat noemen we een speler met passie.

Het huilen na een gemiste penalty en een vrije trap vanuit een onmogelijke hoek in 1 keer proberen te scoren vind ik wel echt bizar. Je bent geen Juninho of van Hooijdonk, dus moet je voor optimale rendement trachten te gaan en die bal gewoon voorgeven.

Los hiervan: ik lees steeds dat Portugal beter af is zonder Ronaldo, maar daar ben ik het niet echt mee eens. Goncalo Ramos gaat het echt niet beter doen dan Ronaldo in de spits en Joao Felix al helemaal niet (ik weet er alles van als frequent Barca volger).

De spelers die Ronaldo in stelling moeten brengen spelen een dramatisch toernooi. En dan wijs ik vooral naar Bernardo Silva en Bruno Fernandes. Dit zijn spelmakers, die met 1 pass een aanvaller vrij voor de keeper kunnen zetten. Vooral in Berardo ben ik enorm teleurgesteld. Heb hem zelden zo matig zien spelen een hele reeks wedstrijden achter elkaar. Ik snap ook niet dat Palhinha steevast opgesteld wordt en geen Joao Neves. Neves is een buitencategorie talent en allang ready voor het echte werk.

Leao doet wat hij moet doen: op snelheid en techniek tegenstanders gek maken, alleen zijn eindpassing is echt heel slecht. Die is zeker nog niet ready voor een vervolgstap. Lekker nog bij AC blijven en hieraan werken.

Kan iemand mij vertellen waarom Pedro Goncalves er niet bij is bij Portugal? Is hij geblesseerd of gepasseerd? Als het het 2e is dan moet je Martinez meteen ontslaan. Dat is precies de speler die Portugal mist: iemand die kansen creert maar zelf ook scoort. De meest onderschatte speler in/van Portugal vermoed ik.

2 juli 2024 om 09:57
0

Als Ronaldo eruit gaat, dan moet Jota ook in de punt spelen.
Mensen die Ramos of Felix roepen snappen er niks van. Zeker Felix is alles behalve een spits. Nog minder spits dan Depay bij ons...

Verder zou ik Neto wel eens willen zien op links met Ronaldo in de punt. Directe speler met scherpe voorzet. Ideaal voor Ronaldo.

Pedro is gepasseerd. Martinez is een waanzinnig slechte coach. Samen met Koeman en Southgate de 3 slechtste die er bestaan, wat mij betreft...

Ik zou overigens wel eens Leao - Jota - Neto willen zien. Bernardo op 10 en dan Vitinha met Palhinha erachter voor de balans (als je Ronaldo er af zou willen halen, wat niet gaat gebeuren)

Costa
Cancelo
Dias
Pepe/Inacio
Mendes
Palhinha
Vitinha
Neto
Silva/Bruno
Leao
Jota
2 juli 2024 om 10:06
0

@glennn, wel grappig dat je zegt dat die mensen "er niets van snappen" om vervolgens een opstelling te maken waarbij je Silva of Bruno op de bank neerzet.

2 juli 2024 om 11:04
0

Als ik jou was zou ik eerst eens mijn post teruglezen.
Er staat daadwerkelijk: mensen snappen er niks van als ze Ramos of Felix in de punt willen. Felix is alles behalve een puntspeler en Ramos is (nog) niet van het niveau Ronaldo (en gaat hij wat mij betreft nooit worden).

Jota is in mijn optiek de enige goede optie om Ronaldo in de punt mee te vervangen.

Verder heeft mijn opstelling maar ruimte voor 1 spelmaker: Bruno Fernandes of Bernardo, op 10. Bernardo op de zijkant is te veel van hetzelfde en te vrijblijvend. Ik zou Ronaldo graag gevoed zien worden door 2 echte vleugelspelers bijvoorbeeld... Of Jota, als die, zoals in mijn opstelling staat, speelt.

2 juli 2024 om 11:12
0

Ik heb je post teruggelezen, en zie nog steeds "mensen die Ramos of Felix roepen snappen er niks van."
Als je pleit om Bruno of Silva eruit te halen, de twee meest creatieve spelers in je team, dan snap je het in mijn ogen ook niet helemaal.
Dias, Cancelo, Leao, Bruno en Silva zouden de eerste 5 namen op mijn lijst zijn.

2 juli 2024 om 11:20
0

Jota zou ik ook niet prefereren boven CR7 in de spits. Het zit hem meer in de aanvoer om hem heen. Jota gaat ook weinig doen als de rest om hem zo slecht blijft spelen. Vitinha en Neves zou ik altijd voor gaan. Daar zit zoveel voetbal in. Daarmee kun je het middenveld in handen nemen. Palhinha is aan de bal matig en staat daar alleen omdat hij fysiek is.

Maar Pedro gepasseerd? Heel erg bizar. Je zou bijna hopen dat zo een trainer afgestraft wordt. Ik zie dat tegen Frankrijk wel gebeuren trouwens.

2 juli 2024 om 13:14
0

Dan lees je nog steeds niet mijn post.
Ik heb het over de spitspositie vriend.
En ik zou Vitinha en Palhinha laten staan, die zorgen voor een goede balans in het team.

Bernardo komt op rechts niet voldoende uit de voeten. Overigens idem voor Leao op links. Blinkt tot nu toe uit in het pakken van gele kaarten voor fopduiken...

Bruno speelt ook nog niet goed tot nu toe. Vandaar dat ik voor balans met Vitinha en Palhinha zou kiezen. Diepgang op de flanken (en snelheid) en dan dus Bruno of Bernardo op 10.

Ik snap het niet? Je leest niet goed. Het gaat om de spitspositie. Mocht je Ronaldo eruit willen halen, dan zijn Felix en Ramos echt niet de beste opties momenteel met een Jota.

2 juli 2024 om 13:45
0

Het ging hem niet alleen om "de gemiste penalty" maar het feit dat hij dichtbij stond op een uitschakeling en dus ook het einde voor hem als speler van zijn land. Niets bizar aan. Elke voetballer die met passie en trots speelt voor zijn land zou het emotioneel moeilijk krijgen.

Ik zag gisteren een man die in de strijd met trots voor zijn land voorop ging. De verantwoordelijkheid die hij nog altijd durft te nemen. Emoties horen daarbij. Het deed het team ook veel om Ronaldo zo te zien. Ze waren vastberaden om te blijven strijden tegen een stug en boven zichzelf uitstijgende Slovenië. Er komt nu weer een wedstrijd aan om op voorhand al van te smullen.

Zat hem gister zeker niet mee.. wat een passie, drive en gretigheid heeft deze man toch. Laat ons tegen Frankrijk zien waartoe je nog allemaal in staat bent en waarom wij onze kinderen en kleinkinderen gaan vertellen over jou. Kom op Cristiano!

2 juli 2024 om 10:14
0

Echt werkelijk stuitend hoeveel reacties hierboven die deze man nog prijzen ook en denken dat zijn emoties echt zijn. Alles wat deze man doet is 1 grote act ter meerdere eer en glorie van zichzelf, een grotere narcist op 2 benen loopt er niet rond op deze planeet. Begint al bij het volkslied, wachten tot de camera op je gericht staat en dan lekker overdreven blèren want oh man wat een passie straalt ie toch uit.
Ik keek gisteravond op de Belg en die had gelukkig deze clown wel meteen door. Die zei letterlijk, wat heeft deze man toch verschrikkelijk veel aandacht nodig. Je hebt een penalty gemist dat is de grootste voetballers gebeurt ga gewoon proberen alsnog de wedstrijd te winnen in plaats van zogenaamd zielig te janken als je weet dat alle camera's op je gericht staan.
En het merendeel hier trapt er gezien de reacties hierboven gewoon in.
Ongelooflijk!

2 juli 2024 om 10:34
0

Oeh wat sliep jij slecht zeg ahahha. Plaatsvervangende schaamte van jouw reactie. Dan zak jij bij ‘t volkslied van Italie zeker al helemaal door de grond.

2 juli 2024 om 10:42
0

Je gaat toch niet huilen als je een penalty mist, dat terwijl de wedstrijd nog bezig is. Dat is vast een beetje passie maar ook een beetje aandacht zoeken. Vertonghen maakt een eigen doelpunt in de 88ste minuut en door hem persoonlijk zijn ze niet door. Ik zie hem ook niet huilen tijdens de wedstrijd. Heeft hij dan geen passie of zo? Ik denk dat het verschil is dat Ronaldo te veel bezig is met ‘ik moet de held zijn van deze ploeg’, of in dit geval ‘ik ben de schlemiel van deze ploeg’. Met andere woorden hij denkt te vaak in de ‘ik’ ipv de ‘wij’. Ronaldo heeft veel passie voor het spel, maar ga niet tijdens de wedstrijd huilen gap..

2 juli 2024 om 10:46
0

@thoresen Nou als jij denkt dat ik slecht slaap omdat Ronaldo een penalty mist of raak schiet leef je wel in een hele wonderlijke wereld. Volwassen gedrag noemen ze dat. Kan jou geadoreerde voorbeeld nog wel iets van leren.

2 juli 2024 om 11:17
0

Als jij de emotie van een sporter niet kan begrijpen ben je dan wel echt een sportliefhebber? Als er iemand is die mag huilen is hij het wel als je ziet wat voor druk op zijn schouders ligt. Alsof hij zich nogsteeds moet bewijzen voor alles en iedereen, zo voelt dat ook voor hem.

2 juli 2024 om 11:30
0

Hoe denk jij te weten dat hij zich nog steeds moet bewijzen en dat hij dit zo voelt? Paranormaal begaafd?
Ik zou je aanraden zijn documentaire eens te kijken dan heb je aan 10 minuten genoeg. In zijn omgeving is het verboden om over Messi te praten, 24/7 365 dagen in het jaar omringd ie zich met mensen die hem vertellen hoe geweldig hij wel niet is. Dat janken ging echt niet omdat Portugal misschien uitgeschakeld kon worden maar omdat het meneer nog niet gelukt is om op 6 achtereenvolgende EK's te scoren. Als hij echt zo met het lot van Portugal was begaan was ie meteen doorgegaan om alsnog de beslissing te forceren in de verlenging maar nee tuurlijk niet. Cameraatje erop janken maar en meneer weet dat ie weer de hele wereld overgaat. mission accomplished

2 juli 2024 om 11:56
0

' Hoe denk jij te weten dat hij zich nog steeds moet bewijzen en dat hij dit zo voelt? Paranormaal begaafd? '

Haha dit kunnen we ook aan jou vragen, jij lijkt het blijkbaar allemaal te weten hoe het zit? En waarom reageer je zo boos? Lijkt alsof er een hoop is mis gegaan bij jou.

Tuurlijk hoort het niet zo dat een aanvoerder op dat moment in tranen uitbarst. Maar de emotie dat hij eventueel verantwoordelijk zou zijn voor uitschakeling woog te zwaar voor Ronaldo. Zeker omdat dit natuurlijk zijn allerlaatste EK is. Zo eindigen zou die zichzelf nooit vergeten. Gelukkig voor hem dat Diogo Costa een ongelofelijke wedstrijd speelde en er stond op de allerbelangrijkste momenten. Ook mooi voor Ronaldo dat hij wel de mentaliteit heeft om opnieuw achter de bal te staan.

2 juli 2024 om 10:48
0

De druk op Ronaldo zijn schouders is ook onmenselijk, dan kan je weleens de controle verliezen over je emoties en dan in tranen uitbarsten op zo'n moment. Het gewicht op die man zijn schouders als 39e jarige is zo zwaar. De rest kan er namelijk echt geen reet van lijkt het wel, Bernardo en Bruno zijn allebei zo vreselijk slecht dit EK.

Ik denk dat een hoop mensen over 20 a 30 jaar pas gaan beseffen hoe bijzonder deze man nu eigenlijk is geweest. Ik denk dat je heel goed kunt beargumenteren dat Messi en Ronaldo twee van de allerbeste spelers ooit zijn geweest en ik ben ontzettend blij dat ik de opkomst en de toppunten van hun carrières bewust heb meegemaakt. Ik vond en vind Ronaldo een absoluut fenomeen en vind het prachtig dat hij na alles wat hij heeft gewonnen nog steeds zo overstuur raakt bij een gemiste penalty.

Dat een man met zo ongelooflijk veel ervaring in tranen op het veld staat nadat zijn penalty wordt gepakt. Dat was natuurlijk een behoorlijke deuk in zijn vreselijke ego. Vanuit alle hoeken en standen willen schieten. Alle vrije trappen opeisen terwijl je alweer weet dat het niks wordt, terwijl er nog genoeg anderen in dat elftal zijn met een geweldige trap. In de rust van de verlenging moeten teamgenoten je staan troosten, in plaats van focussen op de tweede helft verlenging. En dit is dan je aanvoerder. Ik ben oprecht benieuwd wat zijn teamgenoten hier nou van vinden.

Ik blijf het zeggen, mensen die roepen dat hij slecht speelt, hebben of de wedstrijd niet gezien of zijn gewoon haters. Je hoeft niet eens verstand te hebben van het spelletje om te zien dat Ronaldo constant loopacties maakt, vraagt om voorzetten en toch geen ballen krijgt. Hij moet het gewoon doen met een afgevallen bal of heel soms een steekbal, maar dit gebeurt veel te weinig. Ik vind het middenveld van Portugal echt bagger. Vooral aan die Bruno fernandes kan ik me echt onwijs irriteren. Gisteren ook heel veel balverlies en speelt totaal niet vanuit zijn positie, ik zag hem zelfs een paar keer in de spits naast Ronaldo lopen. Silva is totaal niet wat hij bij City is, maar dat zijn er wel meer op dit toernooi. Ze laten het afweten in het internationale elftal. Nogmaals, Ronaldo speelt niet slecht, maar hij krijgt veel te weinig ballen, kijk maar naar de rest van de aanvallers er is er geen een dreigend. Als je tegen een team speelt dat de bus parkeert, dan moet je op z’n minst via de flanken voorzetten proberen te geven, maar nee zelfs de corners worden kort genomen. Als ik die trainer was zou ik snel wat veranderen aan dat middenveld, want daar ligt echt het probleem.

Het is al vaker aangehaald, maar ik vind het wel mooi als helden sterven in de strijd. Ik was nooit Ronaldo's grootste fan, maar ik heb waanzinnig genoten van zijn frustratie tijdens de wedstrijd. Dat was een stuk vermakelijker dan het voetbal zelf.

Wat legende. Die man is zo dedicated en het doet hen zoveel als die toch faalt. Voor mij is die niet alleen als sportman maar vooral als persoon en karakter een voorbeeld voor mij en velen. De verpersoonlijking van discipline

Sinds wanneer zijn penalty's zoals die van Ronaldo gisteren in de strafschopserie weer toegestaan? Dat mag van mij vandaag weer afgeschaft worden

Voor de gene die Portugal hebben gekeken afgelopen ek wegrijden. Was dit de eerste wedstrijd, dat er af en toe fatsoenlijke voorzetten kwamen vanaf de zijkanten. Ronaldo had veel pech in de afwerking. Hij is inderdaad niet scherp zoals vroeger maar zo gretig dat hij is, is het eigenlijk abnormaal. Want die Ramos loopt niet eens.

Leo kan geen normale voorzet geven vanaf links omdat hij een rechtspoot is en Silva snijdt ze veel te strak aan omdat hij elke x naar binnen moet.
Bruno haalt zijn niveau totaal niet als een spelverdeler.

Over het algemeen speelt hij een prima EK. Meeste van ons denken nog steeds dat hij 28 is. Maar helaas gaan de jaren tellen bij iedereen.

Wij hebben in Nederland over het algemeen altijd hekel gehad aan de Portugezen omdat ze altijd van ons hebben gewonnen. En natuurlijk hebben de meeste mensen haat en afgunst als je 1 van de aller grootste bent.

Geniet er maar van want als
Hij gaat stoppen. Zal je nog steeds over hem babbelen.

2 juli 2024 om 11:55
0

Dus als je alles waar deze aandachts clown voor staat verafschuwt en je nekharen recht overeind gaan staan van een narcist die 39 is maar zich gedraagt als een kleuter van 4 komt dat omdat Portugal een paar keer van Nederland gewonnen heeft?
Wat een waanzinnige aanname zeg.

2 juli 2024 om 13:03
0

Hahaha pure haat je leest niet eens wat er staat. Volgens mij heb ik toch een duidelijke onderbouwing gegeven ? En jij haalt een klein stukje aan.

Als het een van ons was geweest met zo een staat van dienst of een speler van Ajax had ik je niet gehoord.

De emotie die heel zichtbaar was op zijn gezicht is meer dan begrijpelijk. Hij voelde zich enorm verantwoordelijk voor een eventuele uitschakeling van zijn land door zijn gemiste strafschop. Heel logisch die tranen. En natuurlijk knap dat hij zijn rug weer recht en de bal in de strafschoppen serie wel erin wist te werken.

Sommige mensen hier zijn echt fangirls van Ronaldo, Beste man kan gewoon niet meer. Hij kan beter stoppen bij portugal want hij kan het niet meer. En dan. ook nog gaan jankie terwijl de verlening nog moet beginnen. hahah deze man is te funny

Dat komt omdat je in de zandbak speelt teken keepers die bij de 4e klasse zondagamateurs nog niet op de bank mogen zitten. Oblak is wel een echte keeper

2 juli 2024 om 13:32
0

Klopt, gelukkig besefte hij dat wel in de penaltyreeks en schoot hij die in het zijnetje😊.

2 juli 2024 om 15:44
0

Verklaar dan waarom andere toppers daar dan niet veel scoren zoals je zegt, zou dat makkelijk kunnen, toch?

2 juli 2024 om 23:09
0

Er spelen maar weinig toppers als aanvallers daar geloof ik. Mane was al zwaar wisselvallig bij Liverpool laatste 2 jaar, zelfs matig bij Bayern. Overgewaardeerde Neymar hoeven we het niet eens over te hebben. En Benz haalt gewoon prima cijfers geloof ik. Om nog maar te zwijgen over die Yugo die de hele competitie aan flarden schiet.

Dat mensen hier ook nog vol lof over zijn ook. Je hebt nog 15 minuten te spelen. Verman jezelf dan gewoon even. Echt elk raar trekje van deze man weten de fanboys om te draaien naar zogenaamde topsportmentaliteit.

Zal allemaal wel maar ik ben blij als ie met pensioen gaat. Hier ga ik commentaar op krijgen maar dat boeit me niet haha

2 juli 2024 om 23:12
0

Vanwaar die blijdschap precies? Ik snap prima dat je geen fan bent van zijn narcistische egoshow, maar iemand met pensioen wensen is dan weer een stapje te ver. Hor je het ook draait of keert, hij is en blijft een absolute legende.

Hij is nog maar een schim van de vroegere Ronaldo en ik denk dat hij dit zelf ook wel weet. En als het niet meer vanzelf lukt, ga je het forceren. Daarom voetbalt hij ook niet echt meer mee en probeert hij er een one man show van te maken. Ik ben nooit "fan" van hem of messi geweest maar heb wel veel respect voor Christiano. En dat werd alleen maar meer na het intervieuw van hem met Pierce Morgan.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren