Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gonçalo Ramos gaat hard neer na tackle van beveiliger en loopt hinkend weg

Laatste update:

Het EK-duel tussen Turkije en Portugal (0-3) van zaterdagavond werd ontsierd door veldbestormers. Liefst drie keer werd het duel stilgelegd vanwege fans die een foto of knuffel van met name Cristiano Ronaldo wilden. Het leverde chaotische taferelen op, ook na de wedstrijd.

Na het laatste fluitsignaal betraden meerdere supporters het veld, waardoor de beveiliging in het stadion snel moest optreden. Zeer opvallend is het moment waarop een beveiliger Portugal-aanvaller Gonçalo Ramos hard naar de grond werkt.

Ramos stond in de buurt van Ronaldo, die veel fans aantrok. In een poging van de beveiliger een veldbestormer in de kraag te vatten, liep hij onbedoeld hard tegen Ramos aan. De aanvaller ging naar de grond en hinkte vervolgens met een verbeten blik weg.

In de tweede helft kwam er voor het eerst een jonge fan het veld op. Hij snelde naar Ronaldo, die hem met open armen ontving en de tijd nam op de foto te gaan. Vervolgens bleef de jongen lang uit handen van de beveiligers voordat hij in de kraag gevat werd.

Enkele minuten later betraden er opnieuw fans het veld, ditmaal volwassen. De tweede keer was Ronaldo volgens NOS-commentator Arman Avsaroglu duidelijk minder enthousiast om de fan te begroeten. In de blessuretijd en na afloop kwamen er weer supporters het veld op.

Portugal plaatste zich dankzij de zege voor de achtste finales van het EK. De ploeg van bondscoach Roberto Martínez rekende vrij eenvoudig af met Turkije: 0-3.

Bernardo Silva opende de score en vlak daarna volgde de tweede Portugese treffer dankzij een kolderiek eigen doelpunt van Samet Akaydin. Bruno Fernandes gooide het duel in het slot. Portugal eindigt als groepswinnaar, Turkije speelt een allesbepalend duel met Tsjechië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien geen populaire gedachte maar naast het keihard straffen van de veldbestormer kun je ook spelers een hele kaart geven die daadwerkelijk op de foto gaan. Als spelers laten zien dat ze niet de tijd nemen om met je op de foto te gaan onder de wedstrijd is er ook geen nut meer om het te doen.

22 juni 2024 om 21:17

Lijkt me juist een hele goede oplossing.

22 juni 2024 om 21:22

Totdat een doorgesnoven debiel een keer aanvalt nadat ze nee horen. Slaat nergens op dat zij gestraft worden omdat de beveiliging niet goed genoeg is. Bovendien schaadt het hun reputatie als ze weigeren, want dan zullen mensen roepen dat ze arrogant zijn.

22 juni 2024 om 21:29

Ik denk echt niet dat er ook maar ergens supporters zijn die spelers arrogant gaan noemen als ze tijdens de wedstrijd niet op de foto willen gaan met een veldbestormer.

23 juni 2024 om 02:48

Toen Van Dijk dat deed was dat wel zo…

22 juni 2024 om 21:37

Sorry ik vind het echt een belachelijk idee. Wat je eigenlijk zegt is: “als je niet publiekelijk acteert dat je tegen bent, ben je vóór en moet je gestraft worden”

En helaas gezien speelt deze zin al in de huidige samenleving, laten we dit dan alsjeblieft niet in een voetbalveld door gaan zetten. Voetballers kunnen tegen zijn maar iedereen reageert anders op een onverwachte situatie (run, freeze and fight).

22 juni 2024 om 21:43

Klopt in dit geval zeker omdat die speler er voor zorgt dat mensen er succes mee hebben en het dus vaker gebeurt. Dus mag je wat mij betreft ook gestraft worden.

23 juni 2024 om 00:48

@Zeiko, je kunt het ook anders zien. Door op de foto te gaan beloon je de actie. Daarmee je stimuleer je dus bewust gedrag dat tegen de regels in gaat. En je kunt ook stellen dat mensen eens moeten stoppen om alleen maar naar andere te kijken om een probleem op te lossen als zij zelf ook invloed hebben.Dus, neem verantwoordelijkheid en draag je steentje bij! Ipv de houding aan te nemen dat een ander het maar moet oplossen kun je ook denken: wat kan ik doen om het probleem aan te pakken!

23 juni 2024 om 07:01

Als je inderdaad al moet acteren dat je deze actie afkeurt, dan moeten we denk ik geen beroep op je doen als ambassadeur van fatsoen.

Maar waarom niet? Je hoeft niks te acteren, gewoon stoppen met belonen of stimuleren.
Helemaal niet ingewikkeld. Als mensen vuurwerk op het veld gooien, ga je ook niet met de fakkel het veld rond.

23 juni 2024 om 10:06

Oneens maar we wel mee moeten stoppen is het maar accepteren als het om kinderen gaat. Soms zie je gewoon ouders die trots zijn op hun kinderen of zelfs helpen om het veld om te gaan om zo een foto te maken. Voor mij, getuigd dit aan een gebrek aan opvoeding en zou dit gedrag juist enorm gestraft moeten worden. Als kinderen maar denken dat ze alles kunnen maken dan zullen dit soort dingen alleen maar erger worden. Kinderen net zo hard straffen als volwassen imo.

Nou ja gaat hard neer. Hij voelt ff aan zn knie en loopt weg.Wel echt kappen met leuk met zo'n oen op de foto gaan. Oppleuren ermee.

De Portugezen kennende zal het wel meevallen, die gaan al kermend neer als je hun naam te hard uitspreekt.

23 juni 2024 om 18:21

2006 zit jullie nog steeds dwars hé terwijl we gewoon verdiend wonnen!

2 jaar getraind , alles gegeven voor dit moment. En dan geblesseerd raken door een beveiliger !

Dat is het verschil tussen de organisatie van de voorbije wk in qatar en Duitsland een wereld van verschil dit zag je niet daar geen problemen met de beveiliging en ook geen rellen want nul tolerantie geldt daar zowel in als buiten stadions en de organisatie van het ek moeten nu wel zelf hun mond dicht doen uit schaamte zoals ene analist zei😄

Wat een flop dit ek.

Ze zaten qatar belachelijk te maken. Nu krijgen ze hem keihard terug. Lekkages in stadions, vechtpartijen, biertjes op veld.

En vandaag mensen die de beveiliging omzeilen en op het veld komen 😂

23 juni 2024 om 02:41

Ondertussen zijn de wedstrijden wel 10 x leuker. En daar gaat het uiteindelijk om.

23 juni 2024 om 08:46

En de sfeer is 10000x beter. De sfeer in Qatar was DRA-MA-TISCH

23 juni 2024 om 10:50

Haha de sfeer 10 × leuker? Ik denk dat je die wk niet hebt gezien geldt als 1 v d beste vd laatste jaren miss omdat Nederland zo vroeg uitgeschakeld werden

23 juni 2024 om 12:47

De wedstrijden zelf hebben niet erg veel te maken met de organisatie.
Totti heeft wel degelijk een punt.

23 juni 2024 om 10:09

Hier komen tenminste echte voetbalfans op af en niet alleen maar bobo’s of rijke mensen met de hoge uitzonderingen die hun spaargeld opmaken aan een WK in Qatar. Dit EK is voor iedereen en de sfeer is 1000x beter dan in Qatar. Daarnaast heb ik liever een lekkend stadion gebouwd door arbeiders met een normaal salaris dan een stadion waar 100en of zelfs duizenden onschuldigen moderne slaven door zijn overleden. Nu jij weer. Incidenten zul je altijd houden in een vrije samenleving, zeker als zoveel mensen bij elkaar komen. Of moeten wij ook maar gaan dreigen met barbaarse, middeleeuwse straffen zoals in Qatar? Ik zou je nog maar ff inlezen in het rechtssysteem van Qatar, kijken of je dan nog steeds zo denkt.

23 juni 2024 om 12:54

Je weet dat de fans op dit EK op mondiaal niveau tot de rijkste mensen op aarde horen. Europa is en blijft steenrijk vergeleken met de rest van de wereld, dus wat je zegt over 'echt voetbalfans, normale mensen' ja normale mensen voor Europa ja. Voor een groot deel van de wereld zijn dat erg rijke mensen.
Daarnaast heeft Totti het vooral over Duitsland en alsmaar bekritiseren van het wk in Qatar toen. Maar ja wanneer men in Duitsland een toernooi organiseerd lijkt het alsof een peuter de plannen heeft geschreven. Bijzondere situatie en neigt naar hypocrisie.

23 juni 2024 om 13:35

De organisatie van het WK in Qatar was qua veiligheid etc natuurlijk meer dan in orde. Ook mede door de strenge regelgeving in dat land en het enorme kapitaal dat er achter zat. Maar alles eromheen van het bouwen van de stadions tot het verkrijgen van het WK zelf was natuurlijk enorm triest. Overigens heb ik het over echte voetbalfans en lees ik nergens in m’n reactie “normale mensen”, dat is een term die jij net zelf inbrengt dus leg me geen woorden in de mond. En daar blijf ik overigens bij, stadions in Qatar zaten voor een groot deel vol met mensen die normaal niks om voetbal geven. Ik neem aan dat het belachelijk maken van het WK met name te maken had met de toegankelijkheid, de mensenrechten en het verkrijgen door corruptie dan met de daadwerkelijke organisatie zelf. Die was namelijk meer dan goed geregeld dus dat lijkt me geen discussie..

23 juni 2024 om 15:55

Fijn dat wij het op sommige punten wel eens kunnen zijn. Wat ik bedoel met 'normale mensen', is wanneer jij zegt, ' hier komen tenminste niet alleen bobos of rijke mensen' wat bedoel je daarmee. Feitelijk bedoel je daar mee de normale mens, Jan modaal. Als je iets anders mee bedoelde zou ik dat graag willen weten, trek ik het zeker terug.

23 juni 2024 om 10:55

Idd karma nu moeten ze hun mond zelf dicht houden uit schaamte 😅

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren