Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doel van man die in dak stadion klom tijdens Duitsland - Denemarken lijkt bekend

Laatste update:

De politie in Duitsland heeft zaterdagavond een 21-jarige man uit Osnabrück opgepakt, die tijdens het EK-duel tussen Duitsland en Denemarken (2-0) in het dak van het Signal Iduna Park was geklommen. Om die reden werd de aftrap van de tweede helft ook enigszins uitgesteld. Vermoedelijk klom de man in het dak om vanaf daar opnames te maken.

Toen beide landen vlak na de rust op het veld stonden om aan de tweede helft te beginnen, werd scheidsrechter Michael Oliver plots naar de kant geroepen. Daar vond kort overleg plaats.

Vervolgens riep hij de aanvoerders van beide landen bij zich, waarna het drietal een aantal keer naar boven keek. In eerste instantie leek dat misschien met het weer te maken te hebben, daar de eerste helft enige tijd had stilgelegen vanwege onweer rondom het stadion.

Nu blijkt echter dat het oponthoud, dat zo’n twee minuten duurde, vlak na rust te maken had met een man die in het dak van het stadion was geklommen. De man had een bivakmuts op en wilde niet weggaan.

Dat alles gebeurde iets voor 22:30 uur. Nadat de politie hem voor enige tijd geobserveerd had, werd er besloten om de man pas na de wedstrijd weg te halen omdat hij ongevaarlijk leek.

Uiteindelijk werd de man dus opgepakt. "We kunnen nog geen informatie geven over zijn motief. Andere mensen hebben geen moment gevaar gelopen”, aldus de politie in een verklaring.

Later werd bekend dat de man in zijn rugzak camera-apparatuur had zitten. Volgens de politie had hij al eerder geprobeerd om foto's boven op hoge gebouwen te maken in de Duitse steden Herne en Ulm.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een debiel zeg. Dan moet je wel erg in de war zijn als je zoiets doet.

30 juni 2024 om 10:21
0

Als je heel erg in de war bent kom je niet zo ver met klimmen denk ik .. deze man is wel gefocust geweest vermoed ik

30 juni 2024 om 10:34
0

Genoeg soorten drugs waar je enorme focus van krijgt.

30 juni 2024 om 10:40
0

Nr op zetten van Harry slinger kom van de dak af. Meschien had dat geholpen 😜

30 juni 2024 om 10:51
0

‘Nr op zetten van Harry slinger kom van de dak af.’

Kom van dat dak af, Peter Koelewijn 🏠👇🏻

30 juni 2024 om 14:30
0

Ja klopt sorry 🤣

1 juli 2024 om 14:34
0

Ik waarschuw niet meer.

Gezien de foto lijkt het alsof ze het NPO logo bewonderen.

On: Wat bezielt deze man om zoiets te doen. Drank, drugs, verward, terreur? De reden zullen we nooit horen denk ik.

30 juni 2024 om 11:07
0

Geen van allen gok ik, valt onder de hype van urban exploring (urbex). Lijkt op een herhaling van een Italiaan die San Siro een week geleden heeft beklommen tijdens een concert (beelden insta: metacvps). Neemt niet weg dat het bizar dom is om te doen, je brengt iedereen onder je in gevaar.

30 juni 2024 om 12:12
0

Aandacht

30 juni 2024 om 14:18
0

Of zo'n Influencertje

Die commentator dacht weer dat het ging over onweer. Wat een grapjurk was dat zeg 🤣🤣

1 juli 2024 om 15:33
0

Inderdaad, ze kijken omhoog en dan denkt de commentator dat het over het weer gaat. Dat zijn eerste gedachten niet is dat ze.omhoog kijken omdat dat er een man met een bivakmuts daar klimt, erg vreemd ja

Blijft toch raar, zoveel beveiligers/ stewards aanwezig en toch kunnen mensen op het dak komen

Klopt dit verhaal wel? In het filmpje is het stadion al bijna leeg.

1 juli 2024 om 14:37
0

Staat in het artikel - hij werd gespot vlak voor rust maar ze besloten hem pas na de wedstrijd te verwijderen omdat hij ongevaarlijk leek. Groot risico, man met rugtas waarvan je niet kan zien wat erin zit. Vooral gezien de IS dreiging die er de laatste tijd bestaat bij voetbalwedstrijden, m.n. in Duitsland

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren