voetbalzone

Szczesny belooft prijs: 'Zeker als wij deze vorm vast kunnen houden'

Matthijs van Laar21 nov 2013, 09:20
Laatst bijgewerkt: 21 nov 2013, 09:20
Advertentie
/

Wojciech Szczesny heeft de fans van Arsenal hoop gegeven dat het einde van de prijzendroogte in zicht is. De Londenaren wonnen sinds 2005 geen enkele trofee meer, maar lijken dit seizoen een serieuze gegadigde voor de Engelse landstitel. De Poolse doelman ziet niet in waarom zijn ploeg de huidige vorm niet kan vasthouden, zo vertelt hij in een interview met Sky Sports.

Arsenal staat na elf wedstrijden bovenaan in de Premier League, met een voorsprong van twee punten op nummer twee Liverpool. "Ik wil niet zeggen dat niemand met ons de strijd aan kan gaan voor een hoofdprijs, maar als wij op ons best zijn, gaan wij hoe dan ook prijs winnen en daar gaat het uiteindelijk om", aldus Szczesny, die wel beseft dat de weg naar eventueel succes nog lang is. "Pas in mei kunnen we zeggen of we het ongelijk van de criticasters hebben bewezen."

"Het voornaamste is dat we geloven dat we goed genoeg zijn en dat we de spelers hebben om de Premier League te winnen. Dat hebben we de afgelopen zes maanden in ieder geval alvast laten zien", vindt de goalie. "Als we maar hard genoeg blijven werken, kunnen we ook met deze spelersgroep een trofee winnen. Wij geloven daarin."

Bezig met laden …