Earnest StewartImago

Totale leegloop dreigt bij PSV: nóg een speler eist vertrek na Boscagli en Benítez

Jordi Tomasowa21 aug 2024, 18:19
Laatst bijgewerkt: 21 aug 2024, 18:19
Advertentie

PSV moet vrezen voor een totale leegloop. Olivier Boscagli eiste deze week al een vertrek naar Brigton & Hove Albion en Walter Benítez wil koste wat kost naar Atlético Madrid. Woensdagmiddag weet clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International te melden dat reservedoelman Joël Drommel PSV eveneens wil verlaten.

Drommel moest dit seizoen opnieuw genoegen nemen met een rol op het tweede plan, daar trainer Peter Bosz vasthield aan Benítez als eerste keus onder de lat.

Eerder op de woensdag kwam echter naar buiten dat de Argentijnse sluitpost zich in de maling voelt genomen door de clubleiding van PSV. De Eindhovenaren hebben opnieuw een bod van Atlético Madrid afgewezen, terwijl de doelman vastbesloten is te vertrekken uit het Philips Stadion.

Een vast bedrag van drie miljoen euro en een miljoen euro aan bonussen is het maximale dat Atleti wil betalen. PSV vindt dat veel te laag en wenst minimaal acht miljoen euro te ontvangen voor de keeper, die aan het einde van het huidige seizoen uit zijn contract loopt.

Vertrekwens Drommel

Drommel leek eventueel te kunnen profiteren van een uitgaande transfer van Benítez. Nu blijkt alleen dat de 27-jarige Bussumer PSV ook wil verlaten. Blackburn Rovers wil hem huren met optie tot koop.

Drommel raakte begin 2022 zijn basisplaats kwijt aan Yvon Mvogo en verloor een halfjaar later de concurrentiestrijd van nieuwe aanwinst Benítez. Drommel speelde tot nog toe 60 officiële duels in de hoofdmacht van PSV.

Bezig met laden …