voetbalzone

Update: Boca Juniors schorst Osvaldo na peuk in kleedkamer en naaktfoto’s

Gijs Freriks14 mei 2016, 14:42
Laatst bijgewerkt: 14 mei 2016, 14:42
Advertentie

Pablo Daniel Osvaldo lijkt zich definitief onmogelijk te hebben gemaakt bij Boca Juniors. De aanvaller zou in de nacht van donderdag op vrijdag, direct na de wedstrijd tegen Club Nacional (1-1), een sigaret in de kleedkamer hebben opgestoken.

/

De dertigjarige Osvaldo maakte vijf minuten voor tijd zijn opwachting in de kwartfinalewedstrijd van de Copa Libertadores en beende direct na afloop de spelerstunnel in om een peuk te gebruiken. Hij werd echter betrapt door enkele medespelers en trainer Guillermo Schelotto en Daniel Angelici zou het contract van Osvaldo nu willen verscheuren.

De voorzitter van Boca zou al contact hebben opgenomen met het management van Osvaldo, die nog tot de zomer van 2017 vastligt. In dienst van de Argentijnen kwam de veertienvoudig international van Italië tot zes doelpunten en twee assists in negentien wedstrijden. Simba speelde eerder voor onder meer AS Roma, Juventus en Internazionale.

Update 14 mei 14.42 uur - Boca Juniors schorst Osvaldo na peuk in kleedkamer en naaktfoto’s
Boca Juniors heeft aanvaller Pablo Daniel Osvaldo voor 72 uur geschorst en beraadt zich in die periode over een definitieve sanctie voor de aanvaller, die onlangs na een wedstrijd een sigaret opstak in de kleedkamer en van wie ook al naaktfoto’s op het internet verschenen.

Bezig met laden …