voetbalzone

Update: Cerny haakt af voor trainingskamp van Ajax in Portugal

Yanick Vos01 jan 2017, 19:51
Laatst bijgewerkt: 01 jan 2017, 19:51
Advertentie
/

De talenten Pelle Clement, Carel Eiting en Justin Kluivert mogen met Ajax mee op trainingskamp naar Portugal. Peter Bosz neemt in totaal 27 spelers mee, waaronder ook Hakim Ziyech. De Marokkaans international is niet geselecteerd voor de Afrika Cup. Bertrand Traoré reist niet mee naar Portugal, hij heeft zich zaterdag gemeld bij de nationale ploeg van Burkina Faso.

Ajax laat op de clubsite weten dat Clement, Eiting en Kluivert zich mogen laten zien in Portugal. Alleen laatstgenoemde wacht nog op zijn officiële debuut in de hoofdmacht. Mogelijk maakt de zoon van Patrick Kluivert voor het eerst speelminuten in de hoofdmacht in de oefenwedstrijden tegen Excelsior of RB Leipzig op 7 januari.

Naast de drie talenten mag ook vierde doelman Norbert Alblas mee op trainingskamp. Ook Donny van de Beek, Abdelhak Nouri, Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Vaclav Cerny gaan naar Portugal.

Update 1 januari 20.51 uur - Cerny haakt af voor trainingskamp van Ajax in Portugal
Ajax gaat maandag zonder Václav Cerny op trainingskamp naar Portugal. De Tsjech reist vanwege een rugblessure niet mee. De negentienjarige Cerny kwam tijdens de eerste seizoenshelft vier keer in actie voor Ajax. Trainer Peter Bosz vliegt nu met 26 spelers naar Portugal, onder wie de jonge talenten Pelle Clement, Carel Eiting en Justin Kluivert.

Bezig met laden …