Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

René van der Gijp: ‘Daar is Memphis Depay er één van, en daar is Noa Lang er één van’

Laatste update:

René van der Gijp heeft zo zijn twijfels bij de manier van doen van Memphis Depay. Tafelgenoot Wim Kieft maakte de aanvaller ooit van dichtbij mee en heeft een iets ander beeld van de Oranje-international, al snapt hij wel dat Memphis met zijn gedrag soms weerstand oproept.

"Ik heb het idee dat ik naar iemand zit te kijken waar ik mijn twijfels over heb. In dit opzicht", aldus René van der Gijp in de aflevering van KJEG van deze week, terwijl hij naar zijn hoofd wijst. "Maar jij hebt mij verteld dat het best een verstandige gozer is."

"Ik zie natuurlijk ook al die beelden en documentaires", haakt Kieft in. "Ik heb die jongen weleens getraind, maar dat is wel tien, twaalf jaar geleden. Ik was spitsentrainer (bij PSV, red.), ik heb hem eigenlijk geleerd hoe het moet", zegt de voormalig aanvaller met een kwinkslag.

"Maar als hij met die jongens was, Henk Fraser was toen trainer, dat viel reuze mee. Hij deed geen extreem gekke dingen. Maar kijk, die jongens gaan opeens veel geld verdienen en hij (Memphis, red.) is nogal extravagant", verwijst de analist naar onder meer de kledingstijl van de aanvaller.

"Ze doen allemaal dingen waarvan ik denk: Dat mag wel een onsje minder. Maar ik heb niet het idee dat hij verkeerd ligt, ofzo. Binnen zo'n groep", neemt Kieft Memphis enigszins in bescherming.

"Maar ik heb jouw weleens gevraagd of hij totaal bij is?", wil Van der Gijp tot slot nog weten. "Bij qua intelligentie? Ja, ik denk wel dat hij intelligent is. Kijk, hij komt natuurlijk niet zo leuk over als jouw favoriet, Denzel Dumfries", countert Kieft.

"Ja, dat vind ik een hele leuke en open jongen. Daar kijk ik graag naar", onthult Gijp. "En ik kijk ook graag naar Aké, Brobbey, Gakpo. Maar er zijn er ook een paar waar ik naar kijk, en dan mijn twijfels heb. Daar is Memphis er één van, en daar is Noa Lang er één van. Loopt het hierboven wel helemaal oké?"

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Ik vind het ook twee eigenaardige jongens met vervelende narcistische trekjes. Maar je kunt er ook teveel over zeiken. Er gaat geen dag voorbij zonder dat er iemand over Memphis zeurt. Laat het eens los.

2 juli 2024 om 13:37
0

Toch heb ik liever jongens met deze persoonlijkheid dan jongens die beter overkomen maar niet altijd 100% geven. Ze doen het meer voor zichzelf dan voor het land/ de club maar ik twijfel nooit aan hun inzet.

2 juli 2024 om 13:47
0

Ik twijfel wel degelijk aan Memphis z'n inzet als hij bij een gelijke stand weer hakballetjes gaat geven om vooral zelf zo sierlijk mogelijk te ogen. Iets teveel met zichzelf bezig. Desondanks krijgt hij teveel gezeik over zich heen vind ik.

2 juli 2024 om 13:52
0

Beide jongens die hij noemt zijn jongens die zonder vader zijn grootgebracht. Weliswaar hebben ze wel contact met hun vaders, maar in die documentaires zie je bij beide terug dat ze niets liever willen dan dat Pappa zegt: "goed gedaan jongen".

Zonder vader zoeken deze jongens naar andere voorbeelden, dan kom je op de straat vaak types tegen die je aanleren dat status alles is, en showboaten is de manier om dat te laten zien. Hadden ze in die jaren waarin ze gevormd werden andere voorbeelden, was het waarschijnlijk minder schreeuwerig.

Desondanks ben ik van mening dat Memphis zijn hart op de juiste plaats heeft zitten, iemand die je nooit zal laten vallen (ja met Dani Alves en Promes doet hij dat ook bij mensen die dat niet verdienen).

Noa Lang lijkt wat meer op een verwend nest, in die docu zie je ook wel wat narcistische trekjes bij hem. Memphis daarintegen zie ik dat niet bij, vrij empatisch, staat echter ver van de maatschappij af.

2 juli 2024 om 13:55
0

Allereerst: Ik denk dat heel veel huidige profvoetballers zo zijn tegenwoordig, omdat ze opgroeien in een complete bubbel. Vanaf dat ze 8 zijn bij een profclub en zeker als je echt goed bent krijg je echt ongezonde aandacht van iedereen. Als je dan ook nog heel veel gaat verdienen wordt dat opgeblazen zelfbeeld nodig meer bevestigd, terwijl we allemaal weten dat je juist van tegenslag en kritiek echt groeit.
Dat gezegd hebbende vind ik dat we best wat meer respect mogen hebben voor Depay. Ja hij heeft gekke hoedjes en houdt van rappen en denkt soms dat ie een Amerikaanse sporter is......
Maar hij is ook een echte prof die keihard werkt, zich meerdere keren van een zware blessure heeft teruggevochten en die altijd netjes de media te woord staat tegenwoordig. Daar mogen weals land best wel eens wat chiller op reageren.

2 juli 2024 om 15:41
0

10x liever Memphis. Die komt altijd wel vriendelijk,fatsoenlijk en redelijk intelligent over,terwijl dat bij Noa Lang compleet het tegenovergestelde is. Daar is het allemaal de Noa Lang act

Ik heb hetzelfde bij van der Gijp to be honest.

2 juli 2024 om 14:06
0

Haha ja Derksen en van der Gijp zijn de norm. Mede dankzij dat praatprogramma is er vandaag een bepaald soort regering beëdigd. Zij hebben zichzelf nog veel hoger zitten dan een Memphis of Lang.

2 juli 2024 om 14:23
0

Wat bedoel je met een bepaald soort regering? Je bedoelt een regering waar de meerderheid van de kiezers op gestemd heeft?

2 juli 2024 om 15:02
0

Ah ja het ligt niet aan de problemen die jarenlang door de regeringspartijen genegeerd zijn, nee het is de schuld van Gijp en Derksen dat bepaalde partijen verkozen zijn. Wat moet het leven in La La land toch heerlijk zijn!

2 juli 2024 om 15:34
0

De rol van Gijp en Derksen moet je niet onderschatten. Het is een gateway naar het "anti-woke" gedachtegoed. Natuurlijk is wat zij zeggen een echo van wat er verder in de maatschappij klinkt, maar ik denk dat er veel mensen zijn die door deze heren hier in eerste instantie aan worden blootgesteld.

Gek genoeg is het ook een gateway de andere kant op. Zij trekken volledig van het pad geraakte "wappies" ook weer terug de maatschappij/mainstream in.

2 juli 2024 om 16:16
0

Ja het komt echt door Vandaag Inside dat we zo'n regering hebben, wat een regelrechte onzin. Het komt door alles wat er op dit moment fout gaat om ons heen, waardoor vele mensen een keer andere leiders willen in ons land.

Uiteindelijk doet hij niemand kwaad hè met zijn gedrag. Ik vind er wel iets van bij vlagen maar dat is omdat je zoiets projecteert op jezelf met het idee ik zou dat niet zo doen. En gelukkig maar want van 11 frenkies gaan we ook van verveling dood met zijn allen.

2 juli 2024 om 13:54
0

Heb je zijn gedrag wel eens gezien tegen die politieagent in Amsterdam?
Heb je zijn gedrag wel eens gezien met die Lijger?

Dus hij doet niemand kwaad? Mwa dat durf ik sterk te betwisten.

2 juli 2024 om 14:05
0

Jij bent roomser dan de paus begrijp ik? Of is Depay ook maar een mens?

2 juli 2024 om 14:18
0

Je komt met twee hele voorbeelden voor 1 persoon die al 20(?) jaar goed geld verdient? Zozo, het is zowat onze eigen Balotelli!

In andere woorden: ik heb niks met jongens die een 'straat' achtergrond hebben

2 juli 2024 om 13:55
0

Volgens van Basten hebben we juist te weinig jongens van de straat.

ON: Ik heb zelf ook niks met jongens als Depay en Lang die op mij al snel arrogant overkomen en alsof de hele wereld tegen hen is. Maar aan de andere kant zou het me allemaal heel weinig boeien als Depay zou presteren. Dat is niet het geval dus ga je je eerder aan hem irriteren.

2 juli 2024 om 13:56
0

Ik denk dat het vrij onmogelijk is om een Noa Lang interview te kijken en niet denkt: 'wat een complete debiel is dit zeg'
Laatst ook een mooie clip over hoe hij het verschil tussen Koeman en Van Gaal zag. Beschamend

2 juli 2024 om 13:58
0

Memphis heeft geen straat achtergrond, die jongen is op de fiets in Moordrecht opgegroeid. Dat hij zichzelf een image alsof hij hij South Central kom aanmeet doet daar niets aan af.

2 juli 2024 om 19:46
0

Zoals Brobbey...? Het is het patserige, en niet leveren. Kun je niet leuk vinden verder, dat mag prima

Het zou minder als een probleem gezien worden als Memphis gewoon leverde, wat die dus niet doet. Zo'n Cristiano Ronaldo is ook zo extravagant als het maar kan zijn. Heeft zelfs een hele documentaire laten maken midden in een seizoen. Maar mensen slikken het als zoete koek omdat hij gewoon wel leverde. Dus dan maakt het niets uit wat je in je vrije tijd uitspookt. Maar zodra je niet presteerd en maar uitbundig in de media verschijnt dan worden er terecht vraagtekens gezet achter je prioriteiten.

Dan word het al snel gezien als misplaatste arrogantie en narcisme.
Ik bedoel, zo'n zweetband draagt een Memphis puur voor de aandacht om populariteit te vergroten. Alleen op sportief gebied presteert hij niet en is het gewoon misplaatste arrogantie om te denken dat je een rolmodel bent en iedereen je wil nadoen. Die status heeft hij niet. Ook die celebration en al die andere poes pas, ze proberen allemaal een eigen merk neer te zetten, maar om dat te bereiken moet je eerst succesvol zijn op je hoofdtaak. Namelijk voetbal.

2 juli 2024 om 14:01
0

Aanstaand topscorer allertijden Nederlands elftal.

2 juli 2024 om 14:09
0

Die clubloos is en niet met de top van Europa mee kan, Zegt al genoeg dat Atletico niet eens een transfersom voor hem verlangd terwijl die gewoon nog maar net 30 is.

2 juli 2024 om 14:10
0

En wat heeft ons dat tot nu toe precies opgeleverd? Ga jij langs de grachten staan als die topscorer allertijden is? Kan mij geen goal van hem herinneren (misschien buitenom de goal tegen Australiã«) die mij echt liet juichen.

Hij levert gewoon niet genoeg op eindrondes en daar gaat het uiteindelijk om. Zou mooi zijn als die vanavond eens Roemeniã« dronken speelt en ons eigenhandig een ronde verder brengt, maar dat is waarschijnlijk allemaal ijdele hoop. Zal vooral weer heel veel willen (siert hem natuurlijk wel), maar er lukt vrij weinig.

2 juli 2024 om 16:17
0

Daar mag hij best krediet voor ontvangen, maar het behoeft wel de nuance dat het over absolute cijfers gaat. Hij had er bijvoorbeeld wel meer wedstrijden voor nodig dan een aantal andere spitsen. Even een lijstje (afgaande op het aantal doelpunten en interlands op Wikipedia):

Memphis: 95 wedstrijden, 46 goals (48,4 procent)
Van Nistelrooij: 70 wedstrijden, 35 goals (50 procent)
Huntelaar: 76 wedstrijden, 42 goals (55,2 procent)
Van Persie: 102 wedstrijden, 50 goals (49 procent)
Van Basten: 58 wedstrijden, 24 goals (41,3 procent)
Kluivert: 79 wedstrijden, 40 goals (50,6 procent)
Bergkamp: 79 wedstrijden, 37 goals (46,8 procent)

Nou wil ik niets afdoen aan de prestatie van Memphis, maar het werpt wel een ietwat andere blik op dat eventuele record. Ook omdat er bij de overige spelers ook direct een concurrent klaarstond op het moment dat ze in de herfst van hun carriere aan het belanden waren. Memphis heeft nagenoeg geen concurrentie.

2 juli 2024 om 16:43
0

Tel daar dan nog bij op dat bij ieder van de namen die je noemt, er wel een aantal belangrijke interlandgoals te benoemen zijn. Bij Memphis kom ik niet verder dan een goal in de groepsfase tegen Australië.

2 juli 2024 om 19:48
0

In ieder geval niet in de ogen van Ome Ronald. Kluivert, Bergkamp, makaaij, RvN maakten ze in hetzelfde tijdperk

2 juli 2024 om 15:45
0

Nou ben ik geen Memphis fan,maar Ronaldo is echt niet te vergelijken met Memphis qua houding en uitstraling. Bij Ronaldo krijg je al braakneigingen zodra hij 1 seconde in beeld is....die vind zichzelf echt de reïncarnatie van Jezus en is nogal misplaatst arrogant omdat ie tegen een bal kan trappen.

Weet je wat het is, het gros van de Nederlandse voetbalfan is ontzettend nuchter, laat staan de Nederlander an sich. Wij lopen niet weg met gastjes als Depay en Lang. Zij zijn totaal geen afspiegeling van het protoyope karakter Nederlander, als je snapt wat ik bedoel.

Het zijn narcistische jongens die denken boven de wet te staan. En ja, ik vraag mijzelf ook weleens af hoe deze jongens in het dagelijks leven zijn. Hoe communiceren zij met hun familie en vrienden? Hoe communiceren zij bij het tanken aan een tankstation? Bij het kopen van kleren? Bij het boeken van een vakantie? Het is niet alleen dat ik bij de sport voetbal mij zorgen maak over hun manier van doen, maar ook daar buiten.

Eigenlijk zou er een gedragscoach moeten zijn in het voetbal. Iemand die je leert om te gaan met de media en hoe je als speler jezelf moet gedragen binnen en buiten het veld. Ik vind dat het daar nog al eens aan schort.

2 juli 2024 om 13:51
0

Hoewel ik ook weinig heb met dat stoer doen, vind ik dat de de term narcistisch wel heel veel wordt gebruikt tegenwoordig. Een narcistische persoonlijkheidstoornis is echt een serieuze psychische aandoening. Dat is veel meer dan af en toe stoer doen met je nieuwe auto. Bij iemand als Van Gaal kan je wel vermoeden dat ie op het spectrum zit, maar Noa Lang en Memphis kan ik me niet voorstellen. Zeker bij Lang is het gewoon jeugdige onzekerheid maskeren door stoer te doen. Een beetje als een blaffende hond.

2 juli 2024 om 13:55
0

Bij Memphis zie ik geen narcisme terug. Maar in die docu over Noa Lang zeker wel:

Een overdreven gevoel van belangrijkheid.
Het overdrijven van prestaties en/of talenten.
Fantasieën over successen, macht, schoonheid, ideale liefde of genialiteit.
Een verheerlijkt zelfbeeld.
Verslaafd aan aandacht.
Onredelijke verwachtingen van anderen.
Een gebrek aan empathie.

Eigenlijk ieder punt hiervan komt bij die jongen terug in die docu.

2 juli 2024 om 13:59
0

Ah ok, ik moet zeggen dat ik zijn documentaire heb overgeslagen haha.

2 juli 2024 om 14:06
0

Ben het ergens met je eens hoor voor wat betreft de term narcisme. Men krijgt al snel het labelt. Maar toch, als je de persoon goed nacheckt dan zie je dat er wel degelijk trekjes van narcisme naar boven komen.

Daarentegen heeft Memphis ook last van zijn identiteit. Wie is Memphis nu? Dan ziet ie-er weer zo uit, dan weer zus. Dan gedraagt ie zich weer kinderlijk, dan weer enigszins volwassen. Ik weet het niet. Die guy heeft echt hulp en sturing nodig.

2 juli 2024 om 14:33
0

Daarom Cancellara. Hij mistte een goede vader die hem sturing had kunnen bieden in deze 'gekke' wereld. Ik zie geen narcisme in Depay.

Die genoemde 'kenmerken' van @jorisdijk, zie je ook terug bij personen die zonder een (goede) ouder zijn opgegroeid
Een overdreven gevoel van belangrijkheid (ja, want die liefde en 'gevoel van belangrijkheid' heeft hij nooit tot weinig gekregen), Het overdrijven van prestaties en/of talenten (ja, omdat hij nogmaals weinig erkenning of liefde heeft geregen), en verslaafd aan aandacht (het is nooit genoeg om het gat te vullen), ofwel 'onredelijke verwachtingen van anderen'
Fantasieã«n over successen, macht, schoonheid, ideale liefde of genialiteit (want met succes kijk iedereen naar je op en dan krijg je eindelijk die liefde die hij mist, denkt zo'n iemand.
Een verheerlijkt zelfbeeld (nou, nee. Juist onzekerheid die iemand hij probeert te compenseren)
Een gebrek aan empathie (nah, dat zie ik niet in hem. Meer dat hij te veel bezig is met hoe iedereen naar hem eventueel en zogenaamd zou kunnen kijken)

2 juli 2024 om 14:35
0

@cancellara, hoezo heb je nou weer hulp en sturing nodig en last van je identiteit als je weleens van kapsel verandert of van kledingstijl? Hulp en sturing heb je nodig als je verslaafd bent aan plastisch chirurgie a la MJ. Niet als je een keer je haren vlecht of een keer een hoed opzet. Dan kan half nuchter Nederland ook wel hulp en sturing gebruiken (wat ik in het geval van vrouwen met een paars kortpittig kapsel opzich niet zo'n gek idee vindt)

2 juli 2024 om 14:38
0

Ach joh, ik heb ook al vrijwel mijn hele leven geen vader en ik ben super normaal....

2 juli 2024 om 15:01
0

Trek je nou het verhaal naar jezelf, Migi? Ik hoorde net dat 'verslaafd aan aandacht' en 'overdreven gevoel van belangrijkheid' kenmerken zijn van narcisme (grapje)

Maar alles wat ik net zei is natuurlijk gebaseerd op algemeenheid en gemiddelden. Gemiddeld gezien is het beter om 2 lieve ouders te hebben, daarna 1 lieve ouder, en dan 2 slechte ouders. Vaders en moeders bieden een bepaalde rol in het opgroeien en vormen van een persoon zoals je vast wel weet. Als je 1 ouder mist, dan mis je die kennis. Zeker voor jongens is een goeie vader extra van belang. Dit betekent natuurlijk niet dat elk persoon zonder vader of moeder een slecht persoon wordt hé. Ik heb vroeger genoeg gespeeld met bijvoorbeeld jongens met een vader die in de bak zat of een moeder die aan drugsgebruik deed waarvan andere moeders zeiden: 'oh niet met hem omgaan hoor, straks wordt jij ook een slecht persoon'. Altijd iedereen een kans geven

2 juli 2024 om 14:24
0

Ik vind dat mensen gewoon wat minder in de vlekken moeten schieten bij gedrag dat afwijkt van de grijze saaie norm.

2 juli 2024 om 16:02
0

Maar hoezo denken ze boven de wet te staan? Als je dat denkt, breng je je jongere jaren niet door als voetballer en kom je heel wat vaker in de media dan een Memphis of Lang.

Verder wijst eigenlijk niets erop dat bijvoorbeeld een Memphis narcistisch is. Ik denk dat mensen dat woord nogal makkelijk verwarren met egocentrisch en het veel te makkelijk gebruiken. Ook heb ik het idee dat veel mensen helemaal niet weten hoe echte narcisme eruitziet. Ik ken Lang en Memphis uiteraard niet persoonlijk, maar ik durf te wedden dat met name Memphis absoluut niet narcistisch is.

Ik zat ff te lezen over de jeugd van Noa Lang, maar die mocht dus op 4 jarige leeftijd al meedoen bij de F1 en kon al zo hard schieten dat de trainer de bal niet meer kon tegenhouden.

Ik begin toch twijfels te krijgen bij het talent van mijn zoon van 5...

2 juli 2024 om 16:17
0

Ah joh, kan nog prima een laatbloeiertje worden!

Als ik Memphis Depay bekijk, dan zie ik gewoon een jongen die zonder vader is opgegroeid. Een goede voorbeeldfunctie en man die zegt dat hij gewoon zichzelf moet zijn en soms verstandig is om wat rustiger aan te doen.

2 juli 2024 om 15:59
0

Dat vind ik wel erg kort door de bocht. Genoeg voorbeelden van jongens die ontspoord zijn ondanks een goede opvoeding en tevens genoeg voorbeelden van jongens die zonder vader zijn opgegroeid en goed hun weg hebben kunnen vinden.

2 juli 2024 om 16:09
0

Ik zeg nergens dat jongens zonder vader hopeloos zijn of dat jongens met een goede vader nooit ontsporen. Zie ook mijn reactie hierboven. In het geval van Depay zie ik dat wel duidelijk als een reden van zijn gedrag. Een goede vader en moeder zijn belangrijk voor een kind en het ontbreken van zo'n ouder de kans verhoogd dat ze gaan ontsporen. Excuses als ik de gedachten opwerkte dat jongens zonder een goeie vader nooit goed kunnen opgroeien, want zulke labeling hebben we niet nodig in deze maatschappij.

3 juli 2024 om 12:33
0

Maar in wat is Memphis ontspoord dan?

Memphis vind ik de laatste tijd juist wel volwassener overkomen. Hij voelt zich minder snel aangevallen en kan gewoon normale antwoorden formuleren.

Noa Lang is een ander verhaal. Ik hou van hem als voetballer. Een lefgozer met een mooie techniek. Maar ik kan geen seconde luisteren naar hem.

Maar er is altijd hoop. Jongens als van Persie, Drenthe en Davids waren in hun jongere jaren ook geen leuke gasten voor de buitenwereld en dat zijn nu gewoon prima gasten.

De 1 koopt extravagante dingen en de andere wordt een alcoholist of een snuivertje. Dan liever een Depay die zich misschien anders opstelt maar verder wel prima weet te gedragen

Ik heb bij Memphis maar eigenlijk 1 ding dat me stoort en dat is z'n band met Promes, al ga ik daar zijn persoon niet op beoordelen. Verder heb ik het idee dat men zijn flamboyante uitstraling verwart met zijn houding als voetballer waardoor er ook altijd onnodige zaken bij worden gehaald.

Memphis wordt ongetwijfeld geen mindere voetballer omdat hij raps opneemt, dure spullen koopt of wat dan ook, net als dat hij ook geen betere voetballer wordt omdat hij aan goede doelen schenkt of andere goede daden doet. Memphis heeft voetbaltechnisch en qua fysiek alles wat een moderne voetballer moet hebben om een topspeler te worden. Helaas voor Memphis mist hij spelintelligentie en naar mijn mening is hij daarom altijd die inconsistente momenten-speler gebleven.

Bij Noa Lang is dat toch wat anders. Die heeft al aangetoond dat zijn karakter invloed heeft op hem als voetballer en is zowel binnen- als buiten het veld veel te veel bezig met wat mensen zeggen en vinden. Dat kan een gebrek aan ervaring zijn, maar als je vooruit wilt als speler, zal dat er echt af moeten. Hij is inmiddels 25 jaar, maar ik heb niet het idee dat hij middelgrote competities al ontgroeid is of iets dergelijks.

Maar goed, wel heb ik de indruk dat het beiden vriendelijke gasten zijn en dat er weinig kwaads in zit. Dat is eigenlijk het belangrijkste en tja, mensen vinden altijd wel iets waar ze tegenaan kunnen schoppen. De ene voetballer ligt je nou eenmaal beter dan de ander.

Die rene moet eens stoppen met zuipen. Begint steeds meer onzin uit te kramen. Praat over dat mensen dom zijn, dan heb je een slechte opvoeding gehad als je zo slecht over andere praat. Of hij heeft door de alcohol niet door wat hij uitkraamt. In een uitzending laatst zei die ook al dat er bij memphis achter in de auto een dom iemand op muziek zat mee te bewegen. Hoe krijg je het over je lippen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren