voetbalzone

Vertonghen: ‘Het beste team in de Premier League? Manchester City’

Erik van Dam19 nov 2013, 14:54
Laatst bijgewerkt: 19 nov 2013, 14:54
Advertentie

Jan Vertonghen ziet Manchester City als gevaarlijkste team, dit Premier League-seizoen. De landskampioen van twee seizoenen geleden staat momenteel slechtst achtste, maar het verschil met lijstaanvoerder Arsenal is niet meer dan zes punten. Tottenham Hotspur-verdediger Vertonghen vindt the Citizens met name in eigen huis erg sterk ogen, zegt hij.

/

“Het beste team in de Premier League is Manchester City, denk ik”, zegt de 26-jarige Belg tegen Sky Sports. “Arsenal doet het natuurlijk ook goed, maar City is zeker in de thuiswedstrijden het te kloppen team. Het is eigenlijk een bizarre competitie. Als wij hadden gewonnen van Newcastle United, hadden we geloof ik tweede gestaan. Nu staan we zevende”, aldus Vertonghen.

Voor de interlandonderbreking gingen the Spurs onderuit tegen Newcastle. Nu komen er in de competitie achtereenvolgens wedstrijden aan tegen Manchester City en Manchester United. “Ongelooflijk, het is echt pittig dit jaar. Vincent Kompany zei al dat het dit seizoen moeilijker dan ooit tevoren zal zijn om in de top te eindigen. We zullen op ons allerbest moeten zijn om bij de eerste vier te komen.”

Bezig met laden …