voetbalzone

VfL Wolfsburg wil De Bruyne niet ruilen tegen Götze: ‘Geen denken aan’

Erik van Dam30 jul 2015, 17:02
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2015, 17:02
Advertentie
voetbalzone

VfL Wolfsburg is niet van plan Kevin De Bruyne te laten gaan, ook niet wanneer daar de komst van Mario Götze tegenover staat. De Bruyne heeft er anderhalf seizoen opzitten bij de Volkswagen-club en doet het er uitstekend. Hij weet zelf nog niet precies wat hij wil of wat hij gaat doen, maar directeur Klaus Allofs weet het wel: de Belgische flankspeler gaat gewoon een nieuw seizoen in bij zijn huidige werkgever.

De Bruyne is in verband gebracht met een transfer naar Manchester City, dat heel veel geld voor hem over zou hebben, maar ook Bayern München is genoemd. Allofs schiet alle voorstellen vanuit de media echter af en zegt dat hij ook niet zit te wachten op een deal waarbij Götze om de hoek komt kijken. Die zit immers in een ongemakkelijke situatie bij de regerend Duits kampioen.

“Deals waarbij spelers worden geruild hebben niet altijd veel zin. Götze heeft veel kwaliteiten hoor, dat heeft hij bewezen bij Borussia Dortmund en als Duits international. Hij moet alleen nog impact zien te hebben op Bayern München. Maar wij overwegen geen seconde om De Bruyne tegen hem te ruilen. Geen denken aan, we zijn tevreden met de situatie zoals die nu is”, aldus Allofs.

Bezig met laden …