voetbalzone

Villas-Boas lacht om vileine opmerking: ‘Hij zit net bij Arsenal, joh’

Erik van Dam07 mei 2013, 17:20
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2013, 17:20
Advertentie

Enkele ronden voor het einde van de competitie is de strijd om plaats vier in de Premier League nog volledig open. Arsenal koestert een voorsprong van twee punten op Tottenham Hotspur en Wojciech Szczesny zei in het weekend dat hij nooit gelooft dat de stadsgenoot nog langszij komt. Tottenham heeft daarvoor niet de kwaliteiten, gaf de Pool aan. André Villas-Boas vindt die uitspraak vreemd.

/

De hoofdtrainer van the Spurs geeft Szczesny in de Engelse media een koekje van eigen deeg na diens uitspraken. “Hij heeft het recht op zijn eigen mening, dat is helemaal prima”, vindt Villas-Boas. “Van een Arsenal-speler verwacht je nu eenmaal geen liefde richting spelers van Tottenham. Zoiets is op zich wel normaal in een staat van rivaliteit”, aldus de trainer.

“Maar een beetje respectloos is het ook; je verwacht zoiets sneller van een echte Arsenal-supporter. We hebben het hier over een Arsenal-speler die waarschijnlijk van de ene club naar de andere gaat, die niet zijn leven lang daar blijft. Hij bedoelt het echt niet zoals hij het zei. Ik denk niet dat een Arsenal-speler die er net een paar jaar bij zit, al recht heeft op zoveel haat richting Tottenham als hij het doet voorkomen.”

Bezig met laden …