voetbalzone

Voorzitter Boca bevestigt bod Ajax: ‘We willen hem niet in de weg zitten'

Tim Siekman09 mei 2018, 16:58
Laatst bijgewerkt: 09 mei 2018, 16:58
Advertentie

De Telegraaf meldde woensdag dat Ajax een bod van negen miljoen dollar heeft uitgebracht op Lisandro Magallán. De Amsterdammers zitten al maanden achter de verdediger van Boca Juniors aan, maar de eerste pogingen van Ajax overtuigden de club uit Buenos Aires niet. De voorzitter van de Argentijnse club bevestigt dat Ajax wederom een bod heeft neergelegd.

Daniel Angelici erkende enkele dagen geleden al dat men een formeel bod van Ajax had afgewezen. "We hebben een bod van Ajax afgewezen. Onze spelers zijn niet te koop en dat moet de speler zelf ook niet willen", zo stelde hij. Ajax is echter teruggekomen bij Boca met wederom een verhoogd bod, ditmaal van negen miljoen dollar, omgerekend ruim 7,5 miljoen euro.

"We hebben twee aanbiedingen van Ajax afgewezen, nu hebben zij het aanbod weer verbeterd", aldus Angelici tegenover Closs Continental. "We gaan het bod wederom goed bekijken, omdat we de carrière van een eigen pupil niet in de weg willen zitten", zo luidt de korte reactie. Magallán staat sinds 2012 onder contract bij Boca, dat circa 1,2 miljoen euro betaalde voor de 24-jarige stopper.

Bezig met laden …