voetbalzone

Vraagtekens blijven rondom 'assistkoning': 'Heb contact met PSG en Bayern'

Bart Kruyt10 jul 2015, 21:07
Laatst bijgewerkt: 10 jul 2015, 21:07
Advertentie

Blijft Kevin De Bruyne nu wel of niet bij VfL Wolfsburg? Waarschijnlijk zullen de supporters van de nummer twee van het afgelopen seizoen in de Bundesliga nog wel even in spanning blijven. Wolfsburg heeft weliswaar duidelijk gemaakt dat het de 'assistkoning' absoluut niet wil verkopen, maar zijn zaakwaarnemer Patrick De Koster sluit niet uit dat De Bruyne toch vertrekt.

voetbalzone

De Belgisch international heeft een ijzersterk seizoen achter de rug en wordt met verschillende Europese topclubs in verband gebracht. "Ik wacht totdat Kevin terug is van zijn vakantie en dan zal ik hem helpen met de beslissing die het beste is voor zijn carrière", zegt De Koster tegen Canal+. "Iedereen zou Kevin wel in het team willen hebben, maar de pers meldt veel onwaarheden."

"Ik heb contact met Paris Saint-Germain, Bayern München en natuurlijk met VfL Wolfsburg", benadrukt De Koster. "Maar op het moment valt er nog niet veel over te zeggen." De 24-jarige De Bruyne zou ook hoog op de verlanglijst staan bij Manchester City, maar die club is nu eerst bezig met Fabian Delph, die moet worden overgenomen van Aston Villa.

Bezig met laden …