voetbalzone

‘Was Bale honderd miljoen euro waard? De prijs is van hen afhankelijk’

Gijs Freriks07 mei 2015, 19:15
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2015, 19:15
Advertentie

De zaakwaarnemer van Kevin De Bruyne, Patrick De Koster, heeft al gesprekken gevoerd met Paris Saint-Germain en Manchester City en een zomerse transfer lijkt dan ook tot de mogelijkheden te behoren voor de 23-jarige aanvallende middenvelder. “In het voetbal weet je het nooit”, zegt De Bruyne nu zelf in Kicker.

voetbalzone

“Het zou kunnen dat een club een transfersom biedt waarmee Wolfsburg en ik straks gelukkig zijn, maar op dit moment zeg ik je dat ik bij Wolfsburg blijf”, zo wordt de Belgisch international door het sporttijdschrift geciteerd. Hij speelt sinds januari 2014 voor die Wölfe en heeft nog een contract tot de zomer van 2019.

Zaakwaarnemer De Koster zegt tegen Sport/Voetbalmagazine ‘geflatteerd’ te zijn door de interesse van clubs als PSG, City, Bayern München en Barcelona. “Maar concreet is het allemaal niet. Eerder informele contacten, uit respect en correctheid naar deze club toe. Daarom blijven we hier ook zo rustig bij. We hebben met de directie de afspraak gemaakt om na dit seizoen te evalueren.”

“Maar hij kan hier ook bijtekenen tot 2020, hé”, glimlacht De Koster. De Bruyne zou ongeveer zestig miljoen euro moeten kosten. “'Was Gareth Bale honderd miljoen waard? De prijs is afhankelijk van diegene die hem wil kopen en dat bedrag wil investeren. En vaak blijkt men het geïnvesteerde bedrag met marketinginkomsten snel terug te kunnen verdienen”, aldus De Koster.

Bezig met laden …