PSV Eindhoven v Glasgow Rangers - UEFA Champions League Play-Off Second LegGetty Images

Wéér een vertrekwens: Benítez wil net als Boscagli weg bij PSV

Jordi Tomasowa21 aug 2024, 15:51
Laatst bijgewerkt: 21 aug 2024, 16:03
Advertentie

Trainer Peter Bosz en technisch directeur Earnest Stewart worden mogelijk met een nog groter probleem opgezadeld bij PSV. Doelman Walter Benítez is de volgende basisspeler die wil vertrekken uit Eindhoven, zo meldt Jeroen Kapteijns van De Telegraaf.

Jordan Teze maakte al een transfer naar AS Monaco en Olivier Boscagli heeft inmiddels een vertrek geëist. De Franse mandekker kan rekenen op serieuze interesse van Brighton & Hove Albion. Benítez aast nu ook op een transfer.

De Argentijnse doelman kan rekenen op interesse van Atlético Madrid. Een eerste bod van de Madrilenen werd door Stewart al naar de prullenbak verwezen. Benítez zou echter zijn zinnen hebben gezet op een overstap naar LaLiga.

Het nieuwe bod van Atlético bedraagt volgens De Telegraaf circa vier miljoen euro. Benitez beschikt bij PSV nog over een contract tot medio 2025, waardoor de Eindhovenaren hem deze zomer moeten verkopen, willen ze nog een serieuze transfersom aan hem overhouden.

Voor Stewart wacht er bij een een eventueel vertrek van Benítez nog meer werk aan de winkel. De technisch directeur van PSV moet al op zoek naar een nieuwe rechtsback. Mocht Boscagli vertrekken, dan zijn ook twee nieuwe centrumverdedigers een vereiste.

Een uitgaande transfer van Benítez kunnen de Eindhovenaren oplossen door Joël Drommel opnieuw eerste doelman te maken. De 27-jarige keeper is momenteel reservedoelman achter Benítez.

Bezig met laden …