voetbalzone

Wenger krijgt advies: ‘Hij moet het ongelijk van de critici bewijzen’

Gijs Freriks11 sep 2015, 21:15
Laatst bijgewerkt: 11 sep 2015, 21:15
Advertentie

Olivier Giroud is het seizoen met één doelpunt in vijf wedstrijden niet voortvarend van start gegaan bij Arsenal en Charlie Nicholas vindt dat de 28-jarige aanvaller zijn tijd nu wel heeft gehad. De 53-jarige analyticus van Sky Sports zou Theo Walcott in de punt van de aanval zetten tegen Stoke City.

voetbalzone

The Gunners en the Potters nemen het zaterdagmiddag in het Emirates Stadium tegen elkaar op. “Als Giroud in vorm is, dan duikt hij achter de verdediging op en lost hij onverwachts schoten, maar dat heb ik dit seizoen nog niet gezien en hij speelt ook erg statisch. Hij is makkelijk te verdedigen en is voorspelbaar in zijn acties”, aldus Nicholas.

“Giroud heeft het moeilijk met de kritiek en moet nu het ongelijk van de critici bewijzen. Ik zou hem op de bank zetten en tegen hem zeggen: het is aan jou om te reageren op de kritiek. Laat je voeten spreken. Hij moet zijn kansen nu pakken, want hij is momenteel gewoon uit vorm. Ik weet niet of dat door de kritiek komt, maar hij moet zichzelf oprichten en weer gaan presteren.”

Bezig met laden …