voetbalzone

Wenger lacht: ‘Ik denk dat het beter is om daar niet over te praten’

Gijs Freriks31 okt 2015, 17:46
Laatst bijgewerkt: 31 okt 2015, 17:46
Advertentie

Arsenal boekte zaterdagmiddag een 0-3 overwinning op Swansea City en blijft daardoor met Manchester City aan kop gaan in de Premier League. Manager Arsène Wenger was na afloop in gesprek met de BBC dan ook tevreden.

voetbalzone

“Swansea pakte vorig seizoen zes punten van ons, dus dat betekent dat wij stappen hebben gemaakt. De eerste helft was lastig, maar na rust stond er een ander team en gingen we sneller spelen. Na de eerste goal waren we de baas, was er maar één ploeg die voetbalde. Olivier Giroud? Hij liet zien wat we van hem willen zien, maar het is de taak van iedereen om zich te verbeteren en om beter te spelen. We moeten minder praten en meer voetballen”, lachte Wenger voor de camera.

Over Joel Campbell was de manager eveneens content: “Hij deed het goed. Hij is een jonge speler en heeft op zijn kans moeten wachten, maar is nu gewend aan het Europese voetbal, werkt hard en laat zien te kunnen scoren.” Op de vraag van een verslaggever van ESPN wat Wenger van het puntverlies van Chelsea vond, zei hij breed glimlachend: ‘Ik denk dat het beter is om daar niet over te praten. Laten we ons concentreren op onze eigen kwaliteiten.” Commentator Gary Lineker tweette overigens nog: ‘Ik denk dat Arsenal kampioen kan worden. Zo, dat is gezegd.” Journalist Piers Morgan reageerde: ‘Ik wil dat ook denken, maar het is nog te vroeg.”

Bezig met laden …