voetbalzone

‘Wij willen vrede, maar ik bied Guardiola mijn excuses niet aan’

Gijs Freriks04 nov 2016, 13:30
Laatst bijgewerkt: 04 nov 2016, 13:30
Advertentie

Yaya Touré kreeg het, mede door stevige uitspraken van zaakwaarnemer Dmitri Seluk, aan de stok met Josep Guardiola, maar de middenvelder bood vrijdag in een statement zijn verontschuldigingen aan. De Ivoriaan zei ook namens zijn ‘zaakwaarnemers’ te spreken, maar Seluk weet nergens van.

/

De in Monaco woonachtige Oekraïener zei eerder dat Guardiola spelers als Touré, Vincent Kompany en Joe Hart ‘buiten zet als honden’ en voegde daar ook nog aan toe dat de persoonlijkheid van de Spanjaard ‘shit’ en respectloos is en dat Guardiola erop uit is geweest om Touré te ‘vernederen’. Seluk voelt echter niet de behoefte om net als zijn 33-jarige cliënt excuses te maken. “Wij willen vrede, maar ik ga mijn excuses niet aanbieden. Excuses voor wat?”, vraagt hij zich hardop af in gesprek met talkSPORT.

“Misschien heeft Touré zijn excuses aangeboden, maar ik weet niet voor wat. Ik denk alleen wel dat Yaya alleen maar vrede wil tussen hem en Guardiola. Veel supporters willen hem op het veld zien en Yaya wil Manchester City helpen om goede resultaten te behalen. Een topspeler als Yaya, met een fors salaris, blijft normaal gesproken niet buiten het elftal. Hij moet spelen”, besluit Seluk. The Citizens nemen het komende zaterdag op tegen Middlesbrough.

Bezig met laden …