voetbalzone

Wolfsburg vreest niet: ‘Maar speler als hij kan altijd weggekocht worden’

Peter Nusselder02 feb 2015, 08:50
Laatst bijgewerkt: 02 feb 2015, 08:50
Advertentie

Samen met Bas Dost behoorde Kevin De Bruyne vrijdag tot de uitblinkers bij VfL Wolfsburg, tijdens de spectaculaire overwinning op koploper Bayern München. De Nederlandse spits en de Belgische middenvelder scoorden allebei tweemaal en voor De Bruyne zou er belangstelling zijn van Bayern.

voetbalzone

Trainer Dieter Hecking gaat er echter niet van uit dat de spelverdeler die Wölfe zal verlaten. “Angst dat hij vertrekt heb ik niet”, vertelt de coach van de Duitse runner-up aan Sport1. “Maar als je een speler hebt als De Bruyne, kan het altijd gebeuren dat hij wordt weggekocht. Als dat gebeurt, zou dat ook een compliment voor ons werk zijn.” De Belg kwam over van Chelsea en Wolfsburg zou ook André Schürrle van Stamford Bridge naar de Volksagen Arena halen.

Hoewel technisch directeur Klaus Allofs al aangaf dat de tijd begint te dringen, geeft Hecking de moed niet op. “We zijn er serieus mee bezig. We hebben hem er graag bij en hij wil zelf ook. Maar als het niet lukt, is dat niet erg. We hebben een duidelijke financiële grens getrokken.”

Bezig met laden …