voetbalzone

'Zaakwaarnemer De Bruyne probeert Bayern München te overtuigen'

Bart Kruyt24 aug 2015, 08:55
Laatst bijgewerkt: 24 aug 2015, 08:55
Advertentie

De transfermarkt is nog een week geopend en het beloven nog spannende dagen te gaan worden voor Kevin De Bruyne. De middenvelder van VfL Wolfsburg wordt eigenlijk al de gehele zomer in verband gebracht met Manchester City, dat bereid zou zijn om deze week nog zijn transferrecord te breken voor de komst van de Belgisch international. In de Duitse media wordt nu echter plotseling beweerd dat Bayern München weer in het transferverhaal verschijnt.

voetbalzone

Volgens BILD heeft de zaakwaarnemer van De Bruyne constant contact met Bayern. De kampioen van Duitsland heeft op het moment echter al voldoende aanvallende middenvelders en heeft dan ook geen behoefte aan De Bruyne. Patrick De Koster schijnt Bayern er nu van te willen overtuigen om zijn cliënt deze week toch te kopen, om hem vervolgens op huurbasis bij Wolfsburg te laten spelen.

Kicker heeft begrepen dat Wolfsburg ook een voorkeur heeft voor een binnenlandse transfer van De Bruyne: dit heeft alles te maken met Volkswagen-baas Martin Winterkorn, die ook in de raad van commissarissen van Bayern zit. De 24-jarige De Bruyne voelt zich ook gelukkig in de Bundesliga en heeft het mislukte avontuur bij Chelsea nog in zijn achterhoofd zitten, maar weet wel dat hij bij City een enorm salaris kan gaan opstrijken.

Bezig met laden …