voetbalzone

Zaakwaarnemer De Bruyne verbijsterd: ‘We zijn er kapot van’

Thijs Post18 aug 2015, 08:10
Laatst bijgewerkt: 18 aug 2015, 08:10
Advertentie

Kevin De Bruyne zei maandag in een live-interview dat hij dit seizoen bij VfL Wolfsburg blijft. Zaakwaarnemer Patrick De Koster is door die teksten in verlegenheid gebracht en de belangenbehartiger zegt dat er helemaal niets van klopt. De Bruyne heeft het niet zo bedoeld, verzekert de zaakwaarnemer.

voetbalzone

“We zijn er kapot van. Een grapje in een liveshow, in een taal die een speler niet snapt? Onbegrijpelijk”, begint Koster in de Duitse media. “Ik ben furieus over de gebeurtenissen. Kevin wilde respect tonen door aanwezig te zijn bij het evenement. Er is geen beslissing genomen over de toekomst van Kevin, wij weten nog niet of VfL Wolfsburg een akkoord heeft bereikt met een andere club.”

“Kevin is op dit moment nog een speler van VfL Wolfsburg en hij concentreert zich op zijn werk. Hij is ook nog altijd gelukkig bij de club”, aldus De Koster. De clubleiding van VfL Wolfsburg liet onlangs weer doorschemeren dat men een bod verwacht van Manchester City, dat al enige tijd interesse heeft.

Diezelfde clubleiding van VfL Wolfsburg is ook niet blij met het interview van De Bruyne op ARD. Interviewer Alexander Bommes, die de woorden zorgvuldig uit de mond van De Bruyne plukte, is de gebeten hond. Directeur Klaus Allofs stapte volgens TZ na de uitzending op Bommes af om diens werkwijze aan de kaak te stellen. Wat er precies gezegd is, is niet duidelijk. Ook trainer Dieter Hecking is niet blij met Bommes. “De Bruyne heeft het gezegd. Wat wij ervan maken, dat is aan ons. Wat hij gezegd heeft is echter wel ongelukkig, zeker bij de heer Bommes.”

Bezig met laden …