Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Andrea Pirlo meldt zich spoedig in de Eredivisie met bod van 1,5 miljoen euro

Laatste update:

Xavier Mbuyamba staat in de concrete belangstelling van Sampdoria, zo meldt Fabrizio Romano. De Italianen gaan spoedig een bod van 1,5 miljoen euro uitbrengen op de 21-jarige mandekker van FC Volendam, die nog een contract tot medio 2025 heeft bij het Andere Oranje. Volendam heeft wel de optie om die verbintenis met een jaar te verlengen.

Mbuyamba is persoonlijk al akkoord met Sampdoria en heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Italië. De rechtspoot komt uit de jeugd van MVV Maastricht, maar liet Limburg in de zomer van 2019 achter zich voor een transfer naar de jeugdopleiding van Barcelona, dat drie ton voor zijn diensten betaalde. Een jaar later vertrok Mbuyamba transfervrij naar Chelsea.

Daar kwam de Nederlands jeugdinternational tot 33 optredens in twee jaar. Afgelopen zomer vertrok hij voor een onbekend bedrag naar Volendam. Mbuyamba kwam tot dertig optredens namens het Andere Oranje, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en één assist. Met zijn mogelijke transfer naar Sampdoria zou hij Nederland dus na één seizoen weer achter zich laten.

Sampdoria degradeerde vorig seizoen kansloos naar de Serie B. Blucerchiati eindigden op de twintigste plaats in de Serie A, liefst twaalf punten onder de degradatiestreep. Andrea Pirlo, die eerder deze zomer een contract voor twee seizoenen tekende bij Sampdoria, moet de club weer naar het hoogste niveau van Italië zien te krijgen. Dat gaat de legende mogelijk dus doen met Mbuyamba in de selectie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax moet deze jongen halen. gaat een grote worden

24 juli 2023 om 22:06

Inderdaad die moeten ze halen. Eindelijk iemand die het begrijpt

24 juli 2023 om 22:07

Ik ben het met je eens dat ze hem moeten halen en evt een jaartje verhuren of in jong ajax laten spelen. Dit seizoen heb je een paar verdedigers nodig die er direct staan, deze jongen moet je nog een jaartje de tijd geven maar een goede als backup of voor komende jaren. Voor anderhalf mio kun je wel een gokje wagen

24 juli 2023 om 22:46

Zo bijzonder vind ik hem niet. Heeft natuurlijk een mooie CV als jeugdspeler en kopt een paar ballen binnen, maar verdedigend vind ik het geen hoogvlieger tot op heden. Voor die 2 miljoen kan je het altijd proberen, maar ik vind hem persoonlijk wel wat opgehypte door zijn goals, vorige clubs en jonge leeftijd. Zo'n wereldverdediger is het (nog) niet.

24 juli 2023 om 23:28

Ik vind het verdedigend wel een hoogvlieger. Haalt een hele hoop weg maar denk nog wel te lief voor Ajax. Hij heeft nog niet de over mijn lijk mentaliteit van een Martinez of een Tagliafico maar kan wel gewoon een bal inspelen en fysiek zeer goed in orde.

Echt de absolute uitblinker van Volendam dit seizoen. Moest in het begin een beetje wennen maar was al snel niet meer uit de basis weg te denken. Eigenlijk nog completer geworden toen hij begon te scoren. Voor dat bedrag snap ik niet dat een Az of Twente/Utrecht hem niet neemt.

Komt allicht nog tekort voor de absolute top in Nederland maar als jij tijd krijgt om te ontwikkelen ga je er een leuke speler aan hebben en sowieso winst maken. Wat betreft Volendam is dit echt de doodsteek. Na het vertrek van Stankovic, Oristanio en waarschijnlijk Carel Eiting blijft er echt niets meer over van de selectie. Ik zie het zeer somber in op de Dijk dit jaar.

Mochten ze Eiting en Mbuyamba verkopen halen ze toch 2,5/3 Miljoen op. Dit is waarde creëren op het veld waar Smit het over had.

Maar nu moet Volendam toch weer creatief aan de slag anders word het een heel lastig jaartje!

Ik hoop voor volendam dat hier ook geen clausule inzit. Het is toch jammer dat er eigenlijk geen eredivisie ploeg voor hem meld. Prima speler.

24 juli 2023 om 21:18

Ik had hem wel bij Twente willen zien als we een nieuwe basis CV nodig hadden. Deze jongen gaat wel verder komen, zie alleen Sampdoria niet als een slimme stap.

24 juli 2023 om 21:19

Ik ook. Duo deal. 2mil samen met eiting.

24 juli 2023 om 21:51

Is dit serieus of maak je een geintje? Ik hoop dat laatste want echt serieus valt dit niet te nemen.

24 juli 2023 om 21:53

Ze willen 2.5 milj voor Eiting, leg mij eens uit hoe je dan een duodeal voor minder kan regelen?
Maar ik denk bij Twente/utrecht/heerenveen kan deze jongen makkelijk mee.

24 juli 2023 om 22:02

Ze willen zoveel. Maar 2,5 mil gaan ze never nooit krijgen. Eiting heeft gewoon een clausule van 4 ton. Is niet voor niks dat volendam zijn optie wil lichten.

24 juli 2023 om 22:41

Az had een week terug ook al een bod gedaan.
Hoop dat ze hem nu dat Alexandre is gehaald ook nog kunnen verwelkomen.

25 juli 2023 om 07:44

Als er een clausule is waarom is hij dan nog geen speler van Twente?

25 juli 2023 om 09:39

Dat komt meer doordat volendam niet wil herkennen dat die er is. Is ook niet voor niks dat eiting zich zomaar ziek meld en de clinch ligt met volendam. Vi meldde gisteren ook dat het uiteindelijk wel rond komt. Twente wil hier uitblijven en heeft ook al aangegeven dat ze de situatie afwachten voordat ze verder onderhandelen.

25 juli 2023 om 14:18

Als er een clausule is dan heeft Volendam helemaal niks te willen.

Arsenal heeft paar jaar geleden op de laatste dag van de transferperiode de clausule gelicht van Partey. Atletico kon er niks tegen doen.

Als Pirlo achter deze jongen zit, kun je erop vertrouwen dat dit een groot talent is. Pirlo heeft altijd al een scherp inzicht gehad, zowel als voetballer als trainer. Vorig jaar was hij trainer in de Turkse Süper Lig bij Karamgümrük, een team dat tegen degradatie vocht, maar hij heeft ze toch knap naar de 7e plaats geleid. Ik heb alle vertrouwen in Pirlo dat hij Sampdoria ook hoog zal laten eindigen in de Italiaanse competitie.

24 juli 2023 om 23:44

Enig idee waarom Pirlo weg is bij Karagumruk? Heeft het echt niet slecht gedaan daar!!

24 juli 2023 om 23:50

Nee maat geen flauw idee

25 juli 2023 om 13:42

Sampdoria is in zijn thuisland en toch wel een stap omhoog, blijft een grote club.

Ze hebben al een persoonlijk akkoord voordat ze bij Volendam hebben gecheckt. Gaan we hier nu ook een heel ding van maken?

24 juli 2023 om 22:11

Wat denk jezelf. Alkmaar is ook in de markt met 3 miljoen…

24 juli 2023 om 22:39

Wilde het al zeggen, volgens mij had Az ook al een paar dagen geleden een bod neergelegd.
Hoop persoonlijk dat Az hem ook nog haalt.

24 juli 2023 om 23:33

Ik las het en dacht precies hetzelfde, nu is het wachten tot die TD weer zn beklag gaat doen bij De Telegraaf natuurlijk!

25 juli 2023 om 15:51

Niet als hij gewoon toestemming heeft om te onderhandelen

Stewart, haal deze jongen binnen. Teze Obispo en ralmaho moet nog vervangen worden en deze jongen zou een goede vervanger zijn.

24 juli 2023 om 21:53

Ik snap ook echt niet dat PSV hem niet haalt. 1.5 miljoen is geen geld.

Begrijp er echt niks van dat de Eredivisie clubs niet achter hem aan zitten. Ik heb Ajax Pirie voor veel minder hem zien kopen. Vooral clubs als Utrecht, Vitesse is dit toch een aanwinst lijkt mij.

24 juli 2023 om 22:14

Dat het niet op VZ staat wil niet zeggen dat er geen Nederlandse clubs achter hem aan zitten natuurlijk.

PSV moet hier achteraan gaan. Relatief goedkope optie voor de verdediging met meer talent dan Teze en Obispo

Dit is een topper in wording. Ik begrijp niet waarom de Nederlandse topclubs hem niet oppikken

Voor 1.5 miljoen had ik deze jongen toch ook graag bij Feyenoord gezien hoor.
Benita gaat nu weg.
Geertje is nog alleszins zeker of die blijft.

En volgens mij kan Mbuyamba een beetjr eenzelfde type worden als Luts.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren