Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Coach Benfica praat voor zijn beurt: 'Villas-Boas wordt opvolger Spalletti'

Laatste update:

Zenit Sint-Petersburg lijkt een opvolger te hebben gevonden voor de deze week ontslagen Luciano Spalletti. Benfica-trainer Jorge Jesus, die zelf ook in beeld was bij de Russische club, onthulde zaterdag dat landgenoot André Villas-Boas aan de slag gaat in Sint-Petersburg. "Dat vertelde hij mij", verklaarde Jesus tijdens een persconferentie.

/

De oefenmeester werd namelijk zelf gevraagd of hij interesse had in de baan, die ook zou zijn aangeboden aan Vitesse-coach Peter Bosz. "Dat is een achterhaalde vraag", reageerde Jesus. "Ik heb gisteren met Villas-Boas gesproken en hij vertelde me dat hij een akkoord heeft bereikt met Zenit. Het is dus niet meer relevant of ik wel of niet in beeld ben."

De topclub uit Rusland maakte dinsdag via de officiële kanalen bekend dat de contractuele samenwerking met Spalletti per direct is beëindigd en hoopt Villas-Boas maandag al te presenteren als opvolger. De Portugees was de voorbije jaren actief in Engeland, waar hij weinig succes kende. Zowel bij Chelsea als bij Tottenham Hotspur moest hij voortijdig het veld ruimen.

Vind jij André Villas-Boas een topcoach?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daar zal Advocaat niet blij mee zijn, daar gaat zijn geld.

Tevens vind ik die Villas-Boas een matige en overschatte coach.

15 maart 2014 om 16:15

Ja ik vind hem ook niks Chelsea betaalde toch in 2011 15 miljoen voor hem ??

15 maart 2014 om 16:18

Heeft het bij Porto goed gedaan, maar bij Chelsea en Tottenham inderdaad niets klaar gespeeld. Slecht in de communicatie en er wordt schijnbaar slap getraind.

ben benieuwd, speelde met porto wel leuk voetbal.
gaat nu weer samen werken met hulk, hopelijk blijft hij daardoor

Als ik Villas-Boas was zou ik 1 jaartje break nemen, hij heeft echt werkelijk overal gefaald op FC Porto na.. Ik vind dat hij geen team kan smeden, hij communiceert ook niet goed met zijn spelers etc, lijkt mij gewoon een naar mannetje om mee te werken.

Inderdaad.
Op het gebied van communicatie is hij een ramp.. kwam bij Chelsea en vertelde Anelka en Alex doodleuk even dat ze niet meer in lokaal 1 zaten en verbood ze ook nog te parkeren op de plekken die voor de eerste selectie bestemd waren..

Tactisch een nog grotere onbenul, zowel bij Chelsea als Tottenham.
Ik denk niet dat er pijnlijkere momenten waren als Chelsea fan toen hij met een hoge lijn speelde.. Terry leek een eerste klas amateur.

Maar hoop voor Zenith dat het wat word, ook al vraag ik me echt af hoe je bij Villas-Boas uitkomt.

15 maart 2014 om 17:49

Klopt, maar het echte toppunt was toch wel bereikt toen hij in de media stoer ging doen om te beweren dat het heel goed mogelijk zou kunnen zijn dat hij niet als eerst weg zou gaan maar Lampard..

Dat was voor mij echt nog erger dan die hoge lijn.

Villas-Boas moet leren om een meer flexibele aanpak te nemen. Bij zowel Spurs als Chelsea dwong hij de spelers zijn filosofie, die trouwens niet verkeerd is, teveel op. Er kwamen zo maar enkele momenten waaraan je kon zien waar hij naar toe wilde (soldados goal tegen Aston Villa bijvoorbeeld). Ik hoop voor hem dat hij zal slagen bij Zenit en niet weer dezelfde fouten zal maken.

15 maart 2014 om 18:14

Helemaal mee eens, Volgens een filosofie spelen is prima, maar als je met verdedigers als Terry, Ivanovic en Cahill een hoge lijn opteert, haal je alle kwaliteit uit de verdediging.

Ik vind die 3e optie bij de poll trouwens geniaal

16 maart 2014 om 17:37

Want? Jij vind Porto ook een shitclub?

16 maart 2014 om 18:23

Want ? Het is de keiharde waarheid dat Villas-Boas gefaald heeft in Engeland en niet bij Porto mij heb je niet horen zeggen dat Porto een shitclub is

16 maart 2014 om 20:08

Nee dat klopt maar de poll wil eigenlijk zeggen dat Porto een matige club is en dat Villas Boas daar wel kan slagen.
Klopt dat je dat niet zei. sorry hiervoor.
Die stelling is zo en ik dacht dat je daarmee eens was dat Porto dus een matige shitclub was waar Villas Boas wel kan slagen.

Ik vind ook dat Villas Boas gefaald heeft hoor. Dat laat mij ook koud. Mijn mening over die stelling was gewoon het omgekeerde dan die van jouw, omdat jij het anders zag

Ik denk dat zijn filosofie wel bij Zenit past, maar ik vraag me wel af of Villas-Boas is opgewassen tegen de nogal Russische politiek die er heerst. Zenit is een erg pro-Russisch team terwijl Villas-Boas graag geld uitgeeft aan wat buitenlanders. Ik hoop voor Zenit dat het een goede samenwerking wordt en dat hij met hen hetzelfde presteert als met Porto.

Wat een idiote poll. Vind je hem een topcoach? Nee in Engeland is het alleen maar gebleken dat hij het bij FC Porto kon. Oftewel, hij is een matige trainer dus goed voor Porto.

On: Jesus, ik weet niet of dit waarheid is, maar hij kletst wel vaker wat in het rond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren