Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruzie tussen coaches woekert voort: ‘Heb geen respect meer voor hem!’

Laatste update:

Julen Lopetegui is helemaal klaar met Jorge Jesus. De trainer van FC Porto kreeg het in april na de wedstrijd tegen Benfica (0-0) aan de stok met zijn collega en zegt maandag in de Portugese pers dat Jesus zijn respect definitief heeft verloren.

/

“De trainer van Benfica heeft veel babbels en denkt dat hij over alles en iedereen mag zeggen wat hij wil. Ik heb veel respect voor de andere coaches en ik had ook veel respect voor Jesus. Maar dat verloor ik nadat hij in een krant heeft gelogen over onze aanvaring na de wedstrijd. Hij schetste een verkeerd beeld, een schande voor iemand met zo veel ervaring in dit metier”, zo wordt Lopetegui geciteerd door Record.

“Hij praat graag over andere teams en zegt altijd hoe die teams zouden moeten spelen, maar hij wordt in bescherming genomen en als hij dat beschermende deken niet meer kan dragen, dan komen we de echte waarheid nog wel te weten. Ze zijn dit seizoen wel erg goed geholpen”, is Lopetegui schimmig. De ruzie tussen de coaches zou zijn ontstaan nadat Jesus Lopetegui in een persconferentie met opzet ‘Lotopegui’ had genoemd, zo meldt de krant A Bola maandagmiddag. Benfica heeft in de Liga NOS overigens drie punten meer dan Porto.

Lopetegui, voormalig bondscoach van Jong Spanje, uit ook kritiek op het journaille in Portugal. De media schreven dat hij doelman Fabiano slachtofferde vanwege de 6-1 nederlaag tegen Bayern München, maar dat is volgens de oud-doelman niet waar. “Het is ongelooflijk. Ze hebben dat nieuws gewoon verzonnen. Fabiano is een geweldige professional en een goede gozer. Het doet afbreuk aan de journalistiek wanneer zulke verhalen worden verzonnen. Er is iedere dag wel zo’n ‘film’ tegen Porto, iedere dag!”

Wie vind jij een betere trainer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

mourinho 2.0 wat mij betreft. Tis toch wat met die portugese trainers

11 mei 2015 om 15:59

Jesus is ook een rare vogel heeft al een keer bijna een klap gekregen van zijn speler Cardozo live op tv in de finale van de Europa League.
Lope is een gentleman vergeleken met deze clown.

11 mei 2015 om 17:16

Lope is de grootste clown! Wie gaat er nou als Prof een collega een dreun beloven omdat hij zijn naam verkeerd uitspreekt (of dat expres is of niet).

Zielige gast, staat enorm onder druk en nu loopt hij te zaniken.

11 mei 2015 om 17:45

@Q7-porto stil joh. Kampioenen. BENFICAAAAAAAAAAAAAAA

11 mei 2015 om 15:59

De vergelijking met Mourinho is net zo gerechtvaardigd als een Fiat met een Ferrari vergelijken. alleen omdat die Fiat toevallig een lekke uitlaat heeft en zich toevallig bij een Ferrari dealer bevind.

11 mei 2015 om 16:02

nou ik heb et dan over het feit dat Mourinho zich bemoeit met mensen als Wenger en Pellegrini. Daar word ik ook wel moedeloos van.

11 mei 2015 om 16:06

Ik snap het wel maar Mourinho heeft daarentegen prijzen die ja kan weerleggen. Maar ik snap wel wat je bedoeld. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat Mourinho een geniale gek is. Jesus is gewoon gek.

11 mei 2015 om 16:08

daar heb je helemaal gelijk in. Er is duidelijk verschil.

11 mei 2015 om 16:12

En Wenger en Pellegrini bemoeien zich niet met Mourinho? Dan zijn zij ook een "Mourinho 2.0". Wat dat ook moge betekenen

11 mei 2015 om 16:14

nou mourinho zorgt voor het opstootje tussen die trainers, tuurlijk laten pellegrini en wenger het er niet bij zitten, maar mourinho maakt deze trainers belachelijk door te laten zien dat hij prijzen gepakt heeft en hun niet.

11 mei 2015 om 16:03

Lopetegui is een Spanjaard, of heb je het over Jesus? Die lijkt imo meer op Guardiola zoals hij langs de kant staat.

11 mei 2015 om 16:08

Hij lijkt niet echt op Mourinho. Mourinho zegt soms ook rare dingen maar Mourinho zegt alles met een reden en heeft zichzelf altijd onder controle, zowel fysiek als vooral mentaal. Dat heeft deze Jorge Jesus allebei niet, erg ''temperamentvol'' mannetje die zijn emoties niet onder controle heeft. Overigens vind ik die Lopetegui ook een dwaas hoor hoe hij altijd als een idioot langs de lijn staat te springen en schreeuwen.

Poll: Ondanks het feit dat ik Jorge Jesus verre van sympathiek vind vind ik het wel een betere trainer dan Lopetegui. Jorge Jesus houdt Benfica al jaren knap op de been terwijl jaarlijks zijn beste spelers verkocht worden.

11 mei 2015 om 16:17

Met je vinger in de oog van de assistent trainer van je tegenstander prikken laat duidelijk zien dat Mourinho idd zichzelf onder controle heeft. Of kijk je nog niet zo lang voetbal?

11 mei 2015 om 16:30

Dat is dan misschien de enige keer, elke trainer heeft wel eens iets gedaan wat niet kon. Bij bijv Guardiola of Jesus is het wekelijks. Bij Mourinho is het niet structureel. En zelfs dan nog heb ik het idee dat ook dat in het oog steken gewoon heel bewust was en hij daar over na heeft gedacht.

Dat Jesus het niet allemaal op een rijtje heeft is niets nieuws en dat de pers in Portugal misselijkmakend is is ook geen wereldnieuws. The usual dus.

Lopetegui had het beter moeten doen en hoe idioot die Jesus ook is kan hij dat aan niemand toeschuiven.

11 mei 2015 om 16:09

jesus is idd de betere trainer, maar wss dachten ze dat het ging om het artikel en hebben mensen daarom op lopetegui gestemt.

Ik vermoed dat Jorge hier niet wakker van zal liggen.
Als Porto op 1 had gestaan dan had je meneer Lopetegui hier niet over gehoord denk ik.
Benfica gaat dit seizoen de terechte kampioen worden van Portugal.

Jorge Jesus heeft voorlopig meer bewezen en meer prijzen gepakt, hij had vorig jaar ook genomineerd moeten worden als beste coach (alle prijzen in Portugal plus finale El). Het komt op mij over dat Lopetegui gefrustreerd is, want wat zei hij bijv. na de wedstrijd waardoor Jesus zo kwaad werd ? Daar ligt denk ik de bron van de ellende. Lope haalt er ook van alles bij: Benfica is geholpen, Fabiano heeft hij niet gepasseerd na die 6-1 (echt niet Lope ??), iedere dag een hetze tegen Porto; is hij wel geschikt voor dit stressvolle beroep ? vind hem langs de lijn ook een grotere "dwaas" dan Jesus, vergelijkbaar met Emery van Sevilla, daar worden spelers toch snel spuugzat van lijkt mij, ik vind ze meer geschikt als dompteur in een circus....

11 mei 2015 om 17:08

Eusebio, maak je een grapje? Dat Lopetegui het zelf af heeft laten weten daar ben ik het met je eens en z'n eigen falen moet hij bij zichzelf zoeken. Neemt natuurlijk niet weg dat Jorge Jesus een idioot is natuurlijk en laten we nou niet net doen of dit het enige incident waar Jesus betrokken bij is of laten we nou niet doen of Jorge Jesus een orakel is wanneer deze aan het woord is. Langs de lijn? Hmm.. ik denk dat Jorge Jesus hier met afstand de winnaar is en dat komt natuurlijk ook omdat hij er langer zit en daar komt dan ook de reden waarom hij succesvoller is. Kortom, ' tussen beide kome de Duivel en die kiest maar' (hoef ik jou vast niet te vertellen wat dat betekend)

Die hetze dat hoef je niet aan te halen aangezien die hetze er elk jaar is tegen het team die niet aan kop gaat. Als ik jou dat moet gaan vertellen dan volg je het Portugees voetbal niet of ben je erg selectief in je bevindingen.

Kortom. Jorge Jesus is een dwaas en Lopetegui moet niet zeuren en naar z'n hand kijken wanneer deze naar iemand wijst.

Hoe kan je nou Loptegui een betere coach vinden? Jorge Jesus presteert gewoon goed 2x kampioen en de EL finale gehaald. Loptegui hoort gewoon met deze selectie kampioen te worden.

11 mei 2015 om 17:12

Je krijgt respect als je de finale haalt. Je schrijft geschiedenis als je de finale wint. Dat is het verschil.

11 mei 2015 om 17:20

Maar wat heeft Lotopegi dan tot nu toe bereikt in het echte voetbal als trainer?
Vind het maar niets die vent, beetje een huilebalk.

Jesus mag wel gek doen maar laat Benfica mooi voetbal spelen en heeft alleen met veel pech niet meer prijzen in zijn kast staan.

11 mei 2015 om 17:28

@zeedorp
Ik zeg ook niet dat Lotepegui veel heeft bereikt. Lotepegui is natuurlijk ook wat korter trainer dan Jesus dat is wat ik zei.

Jorge Jesus is ook een huilebalk en de reden dat hij niet meer prijzen in z'n kast heeft is omdat hij op het moment dat hij er moest staan er niet stond zo simpel is het gewoon. Je kan het pech noemen natuurlijk.

Mooi voetbal zie ook bij vlagen bij Porto hoor onder Lotepegui. Hij bereikt er zo weinig mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren