Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De selectie is groot genoeg om mee te doen om drie verschillende prijzen'

Laatste update:
/

Tottenham Hotspur is een de verrassingen in de strijd om de Engelse landstitel. De club uit het noorden van Londen staat (op doelsaldo) tweede achter Leicester City en droomt van het eerste kampioenschap sinds 1961. Oud-doelman Brad Friedel heeft er het volste vertrouwen in dat het de manschappen van coach Mauricio Pochettino gaat lukken.

De 1-2 overwinning bij Manchester City van afgelopen weekend kan volgens de Amerikaan wel eens het keerpunt blijken. “Ik denk dat Pochettino na afloop in de kleedkamer deed alsof er niks aan de hand was”, zegt hij in the Sun. “Hij zal deze week op de training hebben laten dat het een belangrijke overwinning was, maar ook dat er meer zeges nodig zijn.”

‘Nadeel’ voor the Spurs is dat men nog op drie fronten actief is. Ook in de Europa League en de FA Cup zijn Pochettino en zijn spelers nog van de partij. “Maar ze lijken niet vermoeid te raken. De selectie is fit en groot genoeg om mee te doen in drie competities”, vindt Friedel, die vorig jaar een punt zette achter zijn loopbaan. “Mauricio heeft er hard aan gewerkt om een groep samen te stellen die voldoet aan zijn verwachtingen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Pochettino doet het echt goed. Bewees zich eerder al bij Southampthon en nu weer. Persoonlijk maakt het me niet veel uit wie er kampioen wordt van de drie op papier outsiders. Als 1 van ze het maar wordt.

17 februari 2016 om 20:00

he means anyone except city!

17 februari 2016 om 20:14

manchester city*

Leicester en Arsenal hebben (straks) het voordeel van zich volledig op de competitie kunnen concentreren. Ik acht Arsenal namelijk kansloos tegen Barcelona.

Maar Tottenham heeft in de eerste seizoenshelft ook al laten zien dat ze donderdag in de Europa League kunnen spelen met de beste spelers en vervolgens ook naar behoren presteren op zondag.

City zal waarschijnlijk doorgaan naar de kwartfinales aangezien Kiev de tegenstander is. En dan is er ook nog de finale van de League Cup. Maar als Pellegrini het verzorgde voetbal terug brengt in City dan kunnen ze nog alles winnen.

17 februari 2016 om 21:28

Ja en iedereen achtte leicester kansloos voor het kampioenschap. Als Arsenal, Tottenham en city doorgaan in Europa horen ze alsnog te presteren in de competitie. En echte kampioen moet in meerdere competities kunnen presteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren