Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik word 44 jaar oud en dat lijkt me een mooi moment om te stoppen’

Laatste update:

Brad Friedel is aan zijn laatste weken bezig als doelman van Tottenham Hotspur. Hij kondigde donderdag aan na dit seizoen te zullen stoppen omdat hij als analist aan de slag gaat bij FOX Sports in de Verenigde Staten. De 43-jarige Friedel is ‘trots’ op wat hij in zijn carrière allemaal heeft bereikt.

/

“Toen ik aan dit avontuur begon, had ik nooit gedacht dat ik het 23 seizoenen vol zou houden en voor enkele geweldige clubs zou uitkomen. Ik ga het dagelijkse contact met de technische staf en de spelers missen, maar ik word 44 jaar oud en dat lijkt me een mooi moment om er een punt achter te zetten”, aldus Friedel op de website van Tottenham.

“Ik krijg bij FOX TV een mooie kans, wil mijn trainerspapieren halen en blijf als clubambassadeur ook aan Tottenham verbonden. Ik heb een goede band met de staf en de directie, dus ik help de club graag verder. Ik heb hier een geweldige tijd gehad. Dit is een prachtige club.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtige keeper met een mooie carrière.
Hij heeft gelijk dat hij met pensiien gaat.

14 mei 2015 om 20:20

Pensioen?? Wahaaha! Op je 44ste met pensioen. Nee, hij stopt als speler en gaat verder als analist. Daarnaast ook leuk voor hem om een trainerscursus te volgen. Goed voor de VS nationale elftal en MLS.

14 mei 2015 om 20:26

Vinden die mieren het wel fijn dat je zulke dingen met ze doet?
Inderdaad een mooi moment om te stoppen, heeft een mooie carrière achter de rug, tijd om iets anders te doen.

Nu nog een waardig afscheid door de laatste wedstrijd in te vallen .
Zal prachtig zijn na een mooie carrière , Friedel wens je veel geluk toe .

Succes Brad en bedankt voor je inzet voor de mooiste club in de wereld, gun je het beste in je andere carrière. Audere Est Facere Coys😀

15 mei 2015 om 16:50

App hem anders

15 mei 2015 om 16:51

Of heeft ie een account op voetbalzone?

Had onlangs gelezen dat hij bijna blut was ergens in 2010 ofzo, weet het niet zeker maar ja. 44 jaar is wel een goed moment om te stoppen.

Heeft toch een tijdje onder de lat gestaan bij ons die ouwe. Ik wens hem veel succes met z'n trainerscarriere. Gun het hem van harte!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren