Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Of Friedel gaat spelen? We moeten altijd professioneel zijn’

Laatste update:

De 43-jarige Brad Friedel zet na dit seizoen een punt achter zijn loopbaan. De Amerikaan heeft een fantastische carrière achter de rug en momenteel is hij de derde keeper van Tottenham Hotspur. The Spurs hebben echter nog een zesde plek om te verdedigen en het lijkt er niet op dat Friedel een afscheid met speelminuten krijgt.

/

“Het is een zeer speciaal moment voor hem. Het is een genot om met hem te werken en om hem te kennen. Hij is een speciale man, een topprofessional en het was fantastisch om tijd met hem door te brengen”, begint manager Mauricio Pochettino, die echter niet van plan lijkt om Friedel speelminuten te geven tegen Hull City.

“Of hij zaterdag gaat spelen? We moeten altijd professioneel zijn”, reageert Pochettino. ‘Wij hebben allemaal emoties, maar in de voetballerij moet je altijd beslissingen nemen als professional. Op die manier nemen we altijd beslissingen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Hij zou er ook echt wel ballen uit houden, beetje kinderachtig als je hem niet zou laten spelen. Tenzij je hem in een ander duel nog kan laten spelen.

14 mei 2015 om 16:50

Kinderachtig? Tottenham speelt nog ergens voor. Dan hoor je gewoon met je best mogelijke team aan te treden. En dus met Lloris, niet met Friedel die daardoor dan eventjes leuk een record voor oudste prof kan pakken. Ben je lekker vet mee.

14 mei 2015 om 18:51

Je kan hem best laten invallen in de 80e minuut als je een 2-0 voorsprong moet verdedigen vind ik.

15 mei 2015 om 05:42

Stanley Matthews was toch de oudste prof? Die speelde nog een wedstrijd bij Stoke City op zijn 50e(!)

14 mei 2015 om 16:53

Kan ook jij mij misschien uitleggen, waarom jij vindt dat iemand "geholpen" moet worden met het verbreken van een record?

Op zich snap ik ze wel, want ze willen europees spelen maar het is natuurlijk wel jammer voor hem. Maar 43 zeg wauw, echt lang volgehouden opzich!

Logisch en doodgewoon dat hij niet zal gaan spelen. Pochettino heeft helemaal gelijk. Je moet wel professioneel blijven en ondanks dat hij een goede speler was en zeer geliefd is bij de fans is het niet nodig om hem op te stellen.

Alsof je er veel slechter van word om hem die ene laatste wedstrijd te spelen.

14 mei 2015 om 16:52

Waarom vind jij dat iemand "geholpen" moet worden met het verbreken van een record?

Zou je dat kunnen toelichten?

14 mei 2015 om 17:12

Het gaat niet om het record, maar om zo'n speler de laatste wedstrijd van zijn carriere niet op de bank door te laten brengen. Ik hoop dat hij in ieder geval wel minuten gaat maken, zodat hij niet op de bank afscheid hoeft te nemen

14 mei 2015 om 17:42

Bank? Friedel is derde doelman.

Doet net of Friedel een amateur is. Geef die man gewoon zijn afscheid. Het is potver Hull dan kan het toch wel. Dat Bergkamp in de Champions league finale toen ooit eens geen afscheid mocht nemen dat is een goede reden, maar tegen Hull? Kom nou

14 mei 2015 om 17:47

Een Hull team dat vecht tegen degradatie? Spurs die Europees voetbal nog veilig moeten stellen... Friedel die dit seizoen twee wedstrijden aan het begin van het seizoen mocht keepen tegen c-teams? Bergkamp is wel van een ander niveau dan Friedel, totaal niet te vergelijken. Friedel is geen amateur, maar op dit niveau kan het eigenlijk niet.

Ik denk dat het beste is om hem laat in te brengen... of als ze flink voorstaan de 1e helft. Ik kan mee voorstellen dat prestaties voor gaat ipv Friedel een mooie afscheid te geven (verliezen zou zelfs nog pijnlijker afscheid zijn). Maar goed ik weet niet hoe goed de Spurs ervoor staan.

Nou, hy mag toch wel een laatste fijn moment hebben hy gaat nooit meer keepen geef hem speelminuten ook al wissel je hem desnoods.

als de tussenstand het toelaat, kun je hem de laatste 10 minuten ofzo laten meespelen. Leuk voor hem, leuk voor de supporters, dus ik zie niet in wat het probleem zou zijn. Maar ja, wat Poch zegt is wel zo, je moet nog belangrijke wedstrijd spelen...

Ligt eraan onder welke omstandigheden, staat het 3-0 met nog 10 min te gaan lekker erin brengen. En anders pech gehad.

Ik snap niet waarom mensen vinden dat anderen met het verbreken van een record "geholpen" moeten worden.
Nou leuk een record verbroken met 1 wedstrijd, waarbij de laatste paar hem "gegund" zijn...

Ook leuk als jij zo een record hebt weggezet, in een tijd waarbij men helemaal niet naar dat soort dingen keek en je gewoon erin stond als je goed was en eruit als je niet meer goed genoeg was..

Hier op het forum vinden mensen soms echt dat de meest rare dingen "gegund" moeten worden en dan weer op van die rare momenten gunnen sommige een ander weer immal niks.

Southampton, de concurrent speelt aankomend weekend thuis tegen Aston Villa, een lastige opponent.

Mocht Tottenham nu thuis winnen tegen Hull City, wat ik wel zie gebeuren, en Southampton laat punten liggen, in de vorm van een gelijkspel, dan zou Tottenham alleen nog doormiddel van een slechter doelsaldo 7de kunnen eindigen.

Dan moet Tottenham die week erop uit bij Everton verliezen, en Southampton uit bij Manchester City winnen, die kans acht ik klein.

Mocht er dus morgen een goed resultaat vallen voor Tottenham, dan zou Friedel eventueel de laatste wedstrijd kunnen keepen. Gun die man toch wel een mooi afscheid tussen de palen.

Ik denk dat je Friedel gewoon de laatste minuten kan laten spelen, net als Vorm op het WK. Het is ook weer niet elke dag dat je zo'n uniek record kan verbreken. Maar als de wedstrijd het niet toelaat zou ik gewoon ervoor opteren om Lloris te laten keepen.

Kan Nac hem nie ff snel nemen blijfen ze er teminste in.

Gewoon laten keepen is nog steeds een klasse keeper, hij kan beter zijn verdedigers vervangen voor professionals.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren