Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

GA Eagles bereikt akkoord met VVV en heeft publiekslieveling terug

Laatste update:
/

Jules Reimerink speelt met ingang van komend seizoen weer voor Go Ahead Eagles. Volgens de Limburger heeft de club uit Deventer overeenstemming bereikt met VVV-Venlo over een transfer van de 24-jarige aanvaller, die nog een doorlopend contract met de Noord-Limburgers had.

Reimerink drukte met zijn salaris te zwaar op de begroting van VVV en kwam zelf ook tot een vergelijk met Go Ahead Eagles, over een eenjarige verbintenis met een optie voor nog een jaar. VVV moet een miljoen terug in zijn begroting waardoor Reimerink salaris moest inleveren. Een transferverzoek was het gevolg.

Reimerink was zeer succesvol in de jeugdopleiding van FC Twente, maar slaagde er niet in om door te breken in de hoofdmacht. Na twee verhuurperiodes aan GA Eagles, waar hij tot een zeer geliefde speler uitgroeide, ging de aanvaller in de zomer van 2010 van FC Twente naar het Duitse Energie Cottbus. Twee jaar later verbond Reimerink zich aan VVV.

Een goede zet van Go Ahead Eagles

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Scoort in de Jupiler League al weinig, weet niet of die dan wel wat toevoegt aan Go Ahead, leuk een publiekslieveling maar een aanvaller moet ook wat rendement hebben.

Iemand die in de Jupiler League 7x scoort die legt er vaak zeker in zijn eerste seizoen in de Eredivisie minder in, zeker bij een ploeg die niet wekelijks de betere is.

19 juni 2014 om 11:11

Statistieken voetballen niet. In de eredivisie krijgen spelers doorgaans meer ruimte dan in de Jl.we zullen zien hoe hij het afbrengt.

19 juni 2014 om 12:09

Sjezus, hoe verzin je het, maar je moet wel (goed) voetballen om in de statistieken te komen, en dat gebeurde dus niet met Reimerink afgelopen seizoen.

19 juni 2014 om 16:36

Vind niet dat je een speler alleen op seizoen Jupiler kan beoordelen. Altijd naar het totaalplaatje kijken. Heeft in Duitsland met een relatief slecht team de beker gewonnen met vele assists en goals, evenals in Deventer eerst.

19 juni 2014 om 17:10

Ben benieuwd welke beker die dat heeft gewonnen, de enige cup die hij ooit heeft gewonnen is de Super Cup voor A-junioren bij Twente.

Veel doelpunten zei je, welgeteld 2 in 49 wedstrijden, 6 assist in totaal gegeven in de competitie, bekertoernooi 4.

Fantastische cijfers natuurlijk, haal je niet een speler door elkaar?

19 juni 2014 om 17:38

Hij had volgens mij niet gewonnen nee, maar mede door doelpunten en assists van hem haalde hij met Energie Cottbus de finale. Ik dacht dat ze deze van Bayern hadden verloren toen, maar dat weet ik niet helemaal zeker. Maar ik verwacht niet dat hij basismateriaal wordt bij ons, maar misschien leeft die helemaal op. Je weet het niet! Hij heeft natuurlijk wel last gehad van veel blessures.

Slechts gehaald voor de breedte. Wie weet leeft hij nog op.

Hele goede voetballer die een mindere periode heeft gehad.

Deze speler is inderdaad gehaald voor de breedte, geen eventuele vervanger van Antonia dus. Go Ahead gaat alles aan doen om hem te behouden!

Was de afgelopen 2 seizoenen een van de slechtste spelers bij Vvv. Voor VVV dus een hele goede deal, voor gae helaas minder denk ik

Jules is gewoon een goede buitenspeler voor een club als Kowet.

Terugkomend op statistieken ajax haalt ook een Milik die ook gewoon nog geen potten heeft kunnen breken, Statistieken zijn leuk maar zijn zeker geen garantie nog een goed voorbeeld is pelle die er eerst ook geen reet van kon. Jules speelt nu weer in het vertrouwde deventer en gaat gewoon een goed seizoen draaien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren