Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gouka noemt ‘bijzondere jongen met tattoo van El Ahmadi’ beste winteraankoop

Laatste update:

Tjaronn Chery is tot op heden dé winteraankoop in de Eredivisie, zo stelt Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka. NEC haalde de ervaren aanvallende middenvelder eind januari terug naar Nederland. Chery kwam op huurbasis over van het Israëlische Maccabi Haifa.

Chery heeft direct zijn stempel op de ploeg van Rogier Meijer weten te drukken. In de competitieduels van NEC met Go Ahead Eagles (2-2) en Heracles Almelo (3-1 winst) was hij al trefzeker. Dinsdagavond legde de linkspoot zijn oude club ADO Den Haag hoogstpersoonlijk over de knie in de kwartfinale van de KNVB Beker met een doelpunt en een assist.

“Tjaronn Chery is natuurlijk dé winteraankoop van de Eredivisie”, begint Gouka in de AD Voetbalpodcast. Presentator Etienne Verhoef is eveneens onder de indruk van de aanwinst van de Nijmegenaren: “Hij is 35 jaar, superfit en kan het niveau makkelijk aan. Hij heeft bij Maccabi Haifa natuurlijk ook in de Champions League gespeeld.”

“Hij heeft een keer een doelpunt tegen Paris Saint-Germain gemaakt en een assist tegen Juventus gegeven inderdaad”, reageert Gouka. “Ik heb hem een keer geïnterviewd toen hij in Engeland bij Queens Park Rangers onder contract stond. Chery is een hele bijzondere jongen. Hij heeft een tatoeage van Karim El Ahmadi op zijn lijf staan, want hij is ooit een beetje opgevangen door de familie El Ahmadi. Die twee zijn boezemvrienden.”

“Toen Fred Rutten trainer was bij Feyenoord, heeft Chery eigenlijk zijn vertrek uit De Kuip ingeleid”, vervolgt Gouka. “Rutten wilde vers bloed en aasde op de komst van Chery, die op dat moment nog bij FC Groningen speelde. Feyenoord was daar niet enthousiast over, maar als je ziet hoe groot zijn aandeel nog is geweest bij alle andere clubs daarna, was een transfer naar Feyenoord helemaal zo gek nog niet geweest. Het kwam er niet van. Rutten kon bijtekenen. Hij stelde het steeds uit. Toen Feyenoord begon te verliezen hebben ze hem ontslagen.”

In de ogen van Gouka heeft Chery iets bijzonders. “Hij ziet er topfit uit en hij brengt NEC echt naar een hoger niveau. Dat is toch wel heel knap, want ze hebben Magnus Matsson verkocht aan FC Kopenhagen. Hij was de drijvende kracht bij NEC, maar niemand heeft het meer over hem. Dat zegt genoeg over de rentree van Chery in de Eredivisie. Wat mij betreft is hij tot op heden dé winteraankoop in de Eredivisie. Ik zet hem dan boven Ajax-aankoop Henderson.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een zwalum maakt nog geen zomer natuurlijk, maar ik vind het alleen maar mooi dat Chery terug is op de Nederlandse velden. Ik ben toch altijd erg gecharmeerd geweest van deze speler. Met o.a. Henderson en Boadu heeft hij in ieder geval goede concurrentie als mooie winteraankoop.

Mooie aanval waaruit die scoort idd. Ik snap alleen niet waarom Gouka in voetbalpraat dan riep dat ADO wel ten koste van NEC door zou bekeren, als hij dit al wist wat voor een topper Chery was…

waarom is het een bijzondere jongen? omdat hij een tattoo van el-ahmadi heeft? of omdat het een goede voetballer is?

was gewoon nog een goede speler en geliefd bij maccabi haifa, er was dus ook geen teken om te denken dat hij de eredivisie niet meer aankon. Dat hij voor velen uit het oog was geraakt snap ik.
het is natuurlijk wel een iets andere speler dan mattson, die veelal de ruimtes in dook. Dus in dat opzicht vind ik het tot nu toe knap (zijn pas 2 wedstrijden zonder mattson..) dat andere die taak dan oppakken en chery het op zijn manier kan oppakken.

die vergelijking met henderson slaat ook nergens op natuurlijk, die heeft net 1 wedstrijd erop zitten terwijl chery er al 3 heeft gehad tegen mindere teams dan psv. Maar goed, dat het een goede aankoop is voor NEC lijkt me duidelijk.

7 februari 2024 om 11:48

El Ahmadi heeft een bijzondere impact gehad op de prille carriere van Chery. Hij bracht de moeder van Chery een zak geld, zodat ze rond kon komen en dat er thuis geen geldzorgen waren. Als iemand je familie zo ondersteunt, is het niet gek dat Chery erg dankbaar is.

Chery heeft Rutten zijn vertrek door niet naar Feyenoord te willen/kunnen komen ingeleid maar Rutten zelf. Als jij aan het begin van het seizoen Hakim Ziyech geen basisplaats op ''10'' kan beloven omdat Lex Immers daar staat vraag je er ook zelf om. Ondanks zijn werkelijk waar fantastische positiespel het 1e seizoenshelft.

Mooi van de familie El ahmadi , merk dat die Marokkaanse cultuur een cultuur is , waar de deur voor iedereen open staat. Warme mensen ! Bij Hollanders word je tijdens het avond eten altijd weg gestuurd. Wat dat betreft best een verschil als het gaat om egoïsme.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren