Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool komt met de schrik vrij en dwingt replay af

Laatste update:

Liverpool moet een tweede keer aan de bak in de derde ronde van de FA Cup. De club speelde vrijdagavond op St James Park tegen Exeter City uit de League Two en kwam met 1-0 en 2-1 achter. De zeer gehavende Reds hadden het lastig, maar wisten toch nog terug te komen tot een gelijke eindstand en dus komt er een replay op Anfield. In dat duel kan men proberen alsnog voorbij Exeter City te geraken en in de FA Cup te blijven.

/

Door de enorme blessuregolf op Melwood zag Jürgen Klopp zich genoodzaakt de nodige aanpassingen te doen in zijn basisformatie. Zo mochten Tiago Ilori en Kevin Stewart allebei in de basis beginnen, op de dag dat ze terugkeerden van verhuurperioden. Ook João Carlos, Ryan Kent en Jerome Sinclair kregen speeltijd van hun trainer en op doel stond Adam Bogdan, die kort voor de Kerstdagen al een belabberde indruk maakte tegen Watford (3-0 verlies) en ook nu weer een slechte avond kende. Na negen minuten kwam Exeter al voor dankzij Tom Nichols, die afdrukte op aangeven van Jamie Reid.

Liverpool schrok wakker en deed vrijwel meteen wat terug: na zwak verdedigen van Exeter sloeg Sinclair toe en stond het weer gelijk op St James’ Park. De negentienjarige aanvaller heeft een aflopend contract en werd eind vorige maand gelinkt aan FC Groningen. De 1-1 was zijn eerste doelpunt ooit als prof. Lang mocht Sinclair er niet van genieten, want nog voor rust kwam Exeter andermaal op voorsprong. Een hoekschop van Lee Holmes vloog er wonderwel direct in en dus was het weer feest voor the Grecians.

/

Exeter City, dat in de eerste ronde won van Didcot Town en daarna Port Vale klopte, had in competitieverband de laatste vier duels stuk voor stuk verloren. Misschien had het te maken met zenuwen richting het duel met Liverpool, maar vrijdag hield het toch een tijd stand. Vroeg in de tweede helft riep het om een strafschop toen Christian Ribeiro naar de grond ging, maar de penalty kwam er niet. Keeper Robert Olejnik schoot zijn team te hulp bij een kopbal van aanvoerder Christian Benteke en aan de overkant schoot Nichols, de man van de 1-0, maar net over.

Klopp had na een kwartier al eenmaal gewisseld en Pedro Chirivella erin gezet: de achttienjarige Spanjaard speelde pas zijn tweede wedstrijd sinds zijn debuut in de Champions League, vier maanden geleden. Later kwam ook Sheyi Ojo er nog bij en Klopp bleef fanatiek aanwijzingen geven. Ojo gaf niet lang na zijn komst meteen een assist aan linksback Brad Smith, die Liverpool weer hoop gaf met de 2-2. Bijna tekende João Carlos vervolgens voor de winnende bij Liverpool, maar zijn schot werd geblokt. Een replay zal moeten uitwijzen wie verder bekert.

Denk je dat Liverpool verder zal komen in de FA Cup?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd mooi die verrassingen uit de onderste divisies. Zo zie je maar weer dat er veel uit wilskracht te halen valt.

8 januari 2016 om 22:57

Liverpool speelde waarschijnlijk nog met een slechter team dan Exester alleen met Benteke en Jose Enrique. Genoeg geblesseerde in Liverpool.

8 januari 2016 om 22:59

Moet je nagaan dat zelfs tegen Exeter Enrique het slechtste van het veld was.. bij Newcastle en zijn 1e seizoen van Liverpool was hij echt een beest achterin.. wat er met hem is gebeurd is echt een raadsel.

8 januari 2016 om 23:08

Blessures.. zo ken ik er nog wel een paar. Jammer wat een blessure met een voetballer kan doen

9 januari 2016 om 00:49

Nu zit hij alleen maar Playstation te spelen en was hij bezig 'Secret Santa' te spelen op Liverpool TV.

Sinclair zie ik niet meer naar Groningen komen, vooral nu Liverpool kampt met blessures.

Trots op de jonge jongens, gevochten en natuurlijk is de afstemming niet perfect, maar goed om ze zo te zien vechten, jammer dat lallana niet speelde maar volg wedstrijd zijn er weer wat jongens terug, en pakken we ze!

Waarom wordt er nog in godsnaam een extra wedstrijd gespeeld als het gelijk is???
Onnodig extra wedstrijden inplannen.

8 januari 2016 om 23:10

Mooi, toch? Als een tegenstander uit de lagere divisies zich staande weet te houden in een uitwedstrijd, worden ze beloond met een thuiswedstrijd waar elke fan van een lage divisionist van droomt. De schoonheid van de FA Cup, waar andere bekertoernooien (onder andere in Nederland) naar mijn mening een voorbeeld aan zouden moeten nemen.

9 januari 2016 om 09:03

Onzin.
Zo'n wedstrijd is onnodig en veel te veel voor de drukke kalender in Engeland.
Daarnaast is een topclub alleen maar in het voordeel met een wedstrijd.
Gewoon laten uitspelen met een verlenging en evt. penalties.
Ik zie liever elk jaar een Wk/ek dan steeds van deze onnodige extra wedstrijden.

9 januari 2016 om 13:27

Ik vind dat onzin. Dan moet je je gewoon laten uitschakelen of zorgen dat je wint, oongeacht of je blessures hebt of niet. Liverpool zorgt er zelf voor dat dit een onnodige wedstrijd wordt. Deze regeling helpt de clubs uit de lagere divisies financieel door verdeling van kaartverkoop en veel spelers uit lagere divisies dromen ervan om in de grote stadions van de traditionele top van de PL te spelen

8 januari 2016 om 23:13

Ja, ik heb het ook nooit gesnapt. Je zou toch denken dat de planning van Engelse clubs druk genoeg is...

8 januari 2016 om 23:36

Krijgen er genoeg voor betaald

9 januari 2016 om 00:38

Non-argument, geld overwint vermoeidheid niet.

9 januari 2016 om 00:54

Geld overwint vermoeidheid niet, geld compenseert vermoeidheid. Als je een argument niet begrijpt, wil dat nog niet zeggen dat het een non-argument is.

9 januari 2016 om 07:41

Zo'n extra wedstrijd is toch altijd in het voordeel van de grote clubs(?) Als je echt op ' verrassing uit bent speel je verlenging en eventueel penalty's

Wedstrijd maar een aantal stukjes gezien. Zag een aantal goede dingen van Texeira en Ilori.. Brannagan had een paar mooie steekpasses in huis en Bogdan zijn contract mag ontbonden worden en haal Ward maar terug want die staat als een beest te keepen in de Schotse competitie.

Hoe is het verder gegaan met de jonkies? Staken er nog spelers boven uit?!

8 januari 2016 om 23:03

Ryan Kent speelde een goede eerste helft, later gewisseld! Texeira, Brannagan en Llori idd goed! Maar laten we Smith niet vergeten, goede wedstrijd! Onbegrijpelijk dat klopp lallana er niet in heeft gedaan maarja de jonge jongens hebben t goed gedaan. Toen kwam Ojo er nog in, en die zorgde voor wat spirit( halve assist ), dus voor de jonge jongens een goede les, hard gevochten, en ja, de grote( een deel ervan ) moet t af gaan maken!

8 januari 2016 om 23:08

Waarom hebben ze de keepert ooit gehaald? Zo ook tegen Nederland bakte hij er niets van.

Adam Bogdan en hoekschoppen, geen gelukkige combinatie. Natham Ake scoorde zo ooit zijn eerste goal voor Watford.

die bogdan is zelfs slechter dan ex reserve keeper jones Xd

Zal dan ook nooit snappen hoe Liverpool op het idee is gekomen om Bogdan te halen als back-up ondanks dat hij als derde keus fungeerde bij Bolton.

8 januari 2016 om 23:57

Transfervrij maakt Liverpool blij!

Moet leuk zijn om als Liverpoolfan zo'n B-elftal te zien want dit waren puur de reserves.. weinig talenten, eigenlijk ook veel spelers die het nooit in de Premier League zullen redden. Denk dat ze er best aan doen om nog wat bij te halen in de breedte aangezien Klopp's pressing game veel energie kost.

Ilori verdient echt meer spoeltijd. Echt een potentiële topverdediger

9 januari 2016 om 10:07

Teixera en illori zijn zo gord man. Hoop dat ze nu kansen krijgen want ze zijn goed genoeg

9 januari 2016 om 10:31

Texeira heeft inderdaad veel talent, maar moet zn rendement omhoog halen. Technisch heel goed maar wat levert het je op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren