Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot ziet Van Persie talenten afleveren: ‘Hij laat een goede indruk achter’

Laatste update:

Arne Slot is onder de indruk van de jeugdspelers die meegingen met Feyenoord op trainingskamp in het Spaanse Marbella. Jaden Slory (18), Givairo Read (17), Thijs Kraaijeveld (16) en Nesto Groen (19) kregen van de trainer de kans om zich te bewijzen op de trainingen en in de met 1-2 verloren oefenwedstrijd tegen FSV Mainz 05 van zaterdag.

"Een aantal jongens, zoals Nesto Groen, is niet voor het eerst mee. Givairo Read was wel voor het eerst mee en ik denk dat je die vandaag tegen Mainz ook hebt gezien", is Slot in gesprek met RTV Rijnmond goed te spreken over de nog zeer jonge verdediger.

"Het is een felle en agressieve speler die nog jong is, maar wel mooie stappen maakt. Eerst bij Robin van Persie (trainer van Feyenoord Onder 18, red.) al en nu bij ons laat hij ook een goede indruk achter."

Slot zag ook Kraaijeveld mooie dingen doen tijdens het trainingskamp van Feyenoord in Spanje. "Hij is ook nog jong en voor hem geldt eigenlijk hetzelfde als voor Givairo Read. Hij laat goede dingen zien bij Robin van Persie en deze week heeft hij ervaren dat de intensiteit van onze trainingen al wat hoger ligt."

"Kraaijeveld heeft vandaag (zaterdag, red.) niet mee kunnen doen tegen Mainz, maar als hij had meegedaan had hij kunnen ervaren dat de intensiteit van Mainz vandaag in ieder geval nog hoger lag dan wat wij gebracht hebben", kijkt Slot kritisch naar het optreden van zijn ploeg in de nipt verloren oefenwedstrijd.

Slot zag Feyenoord dus verliezen van Mainz, maar vertrekt desondanks met een goed gevoel uit Spanje. "Omdat we goed hebben kunnen werken en iedereen fit is gebleven. Ik heb vandaag ook goede dingen gezien, met name het spel aan de bal."

Feyenoord legt nu de focus op de hervatting in de Eredivisie. NEC komt zondag 14 januari op bezoek in De Kuip. Een week later volgt de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Vitesse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Read is een verdediger😉

6 januari 2024 om 20:18

Wilde het ook al opzoeken. Dat is een spits toch?

Ik denk dat Kraaijeveld en met name Read in de toekomst wel naar de basis moeten kunnen groeien. Op kortere termijn ook Milambo en Zechiël.

Aan de foto te zien komen er weer nieuwe afleveringen van Harrie de Regenjas? Goud!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren