Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Supporters van gedegradeerd Aston Villa krijgen lachers op de hand

Laatste update:

De supporters van Aston Villa hebben de Premier League met een lach op het gezicht verlaten. The Villans kenden een dramatisch seizoen en degradeerden een paar wedstrijden geleden al naar de Championship. Zondag werd het avontuur op het hoogste niveau afgesloten met een uitwedstrijd bij Arsenal en de 4-0 nederlaag die daar werd geleden, deed zeker geen pijn.

De fans van Villa hadden dit seizoen zo weinig te vieren, dat zij maar besloten om deel te nemen aan het feestje van Arsenal. The Gunners eindigden op de laatste speeldag toch nog boven aartsrivaal Tottenham Hotspur en dat zorgde voor een geweldige sfeer in het Emirates Stadium. De supporters van Villa genoten er haast net zo erg van als die van Arsenal.

Gabriel Agbonlahor moest het ontgelden bij de aanhang van de club uit Birmingham: hij kwam in de laatste weken van dit seizoen regelmatig negatief in het nieuws en maakte zich daarmee allesbehalve populair. In het uitvak was een opblaasbare penis te zien, met daarop een foto van Agbonlahor geplakt. Drie andere fans maakten het nog bonter: zij waren verkleed als grote penissen (!) naar het stadion gekomen, met maskers van Micah Richards, Leandro Bacuna en Joleon Lescott.

Op social media is er in Engeland veel aandacht voor de grappen van de Villa-fans, die complimenten krijgen voor de manier waarop zij met de degradatie omgaan. “Nobody can match them”, wordt er bijvoorbeeld geschreven. Naast Villa degradeerden ook Newcastle United en Norwich City uit de Premier League.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, die fans maakten er idd maar het beste van. Wat een helden waren dat gisteren haha.

Wat had hij gedaan dan ?

Trieste fans hoor de ploeg was niet sterk genoeg dat is duidelijk, maar de fans die constant de ploeg lopen af te vallen zeker ook niet. Als het goed gaat is alles fantastisch, zit het tegen dan worden het een stel trieste losers. De onzinnige dingen die de spelers verweten werden maakt ze alleen triester.

16 mei 2016 om 11:35

Heb je niet meegekregen wat die spelers allemaal uitgefreten hebben, alleen bacuna snap ik niet. De andere twee zijn de dag na een grove verliespartij met waterpijpen gesignaleerd, poseren op instagram met de duurste auto's die ze de dag van verlies gekocht hebben, in de kroegen gesignaleerd etc. Ze geven er helemaal niks om dat het slecht gaat met AV en kloten maar wat aan.

16 mei 2016 om 11:49

Bacuna doet zijn best niet, laat niks zien en zit vervolgens te zeggen dat hij naar een club wilt die Champions League speelt. Het is best logisch.

16 mei 2016 om 14:30

Kan me ook wel begrijpen dat Bacuna denkt bij PSV te kunnen spelen... Bacuna speelde de eerste seizoenshelft wél met veel energie en werkte zich de pleuris. Heel jammer dat hij en zijn ploeg de tweede seizoenshelft elke wedstrijd als makke schaapjes hebben gespeeld! Door al die voetballers die geen binding hebben met de club, ook nog eens niet kunnen voetballen en een bestuur dat er niks van snapt, gaat zo'n prachtige club naar de klote.

16 mei 2016 om 22:25

Als er een speler is die bet verdient is het Bacuna wel. Doet geen ene moer is van het niveau league 2 en zegt daarna ook nog dat die CL voetbal wil... dan kan je dit verwachten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren