Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Transfervrije Daley Sinkgraven sluit aan bij voorbereiding van Eredivisionist

Laatste update:

Daley Sinkgraven houdt de komende periode zijn conditie op peil bij sc Heerenveen. Dat maakt de Friese club zaterdagochtend zelf bekend. De 27-jarige linksback, die tot 2015 al in actie kwam voor Heerenveen, zit momenteel zonder club nadat zijn contract bij Bayer Leverkusen vrijdag afliep. Vanaf zaterdagmiddag, wanneer de eerste training op het programma staat van de nummer acht van het afgelopen Eredivisieseizoen, zal hij dus weer meetrainen bij zijn oude club.

Op de clubwebsite blikt Heerenveen zaterdag vooruit op de eerste training. “Daley Sinkgraven is zaterdag ook aanwezig op de eerste training”, valt er te lezen. “Hij start de voorbereiding op het nieuwe seizoen in Fryslân. De 27-jarige verdediger krijgt van sc Heerenveen de gelegenheid om zijn conditie op peil te houden. Sinkgraven doorliep de gehele jeugdopleiding van de club en kwam in de periode van 2014 tot 2015 tot 37 officiële wedstrijden voor de Friezen.”

In 2015 maakte Sinkgraven voor zeven miljoen euro de overstap naar Ajax. Daar stond hij uiteindelijk vier jaar onder contract, om vervolgens te vertrekken naar Leverkusen. Voor die club speelde hij 78 duels, waarin hij niet wist te scoren en zes assists gaf. Afgelopen seizoen kwam hij maar twaalf keer in actie- voornamelijk als invaller - waarna werd besloten om zijn contract niet te verlengen.

Of er mogelijk ook een samenwerking inzit tussen Sinkgraven en Heerenveen is niet bekend. Overigens ontbreken er zaterdag nog een aantal namen op de eerste training van Heerenveen. Zo hebben onder meer Andries Noppert (Final Four van de Nations League met het Nederlands elftal) en Milan van Ewijk (EK met Jong Oranje) nog vakantie na interlandverplichtingen in juni. Charlie Webster, die komend seizoen wordt gehuurd van Chelsea, traint wel mee.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk gaat die weer als middenvelder spelen want linksback zijn heeft toch zijn carrière verpest.
Zou bij een twente of sparta toch mooi op het middenveld kunnen spelen hij is wel fel wat altijd handig is.

1 juli 2023 om 12:09

Juist niet. Als linksback was hij voor Ajax echt wel een toevoeging. Het is gewoon heel jammer van al die blessures. Maar ook bij zijn laatste wedstrijden bij Ajax zag je toch wel dat hij met het hoge niveau mee kon. Maar het bod van Leverkusen was toch net iets te mooi om af te slaan gezien zijn blessureverleden.

1 juli 2023 om 14:15

Bij Ajax spelen de backs behoorlijk hoog. Dat past Sinkgraven wel. Maar op het middenveld is het gewoon een hele behoorlijke voetballer. Hij is technisch goed en beschikt over heel veel loopvermogen. Voor teams die subtop spelen in de Eredivisie een aanwinst.

Hoop dat Heerenveen hem wel een contract aanbieding doet zou toch wel een hele leuke speler zijn voor hun

Wat hoop ik dat hij tekent bij ons. En dan als middenvelder, voor Webster/Tahiri. Voetballen kan hij als geen ander. Zeker voor ons niveau.

1 juli 2023 om 12:53

Potverdorie dat zou echt een heerlijk middenveld zijn . Hoop ook echt heel erg dat hij tekent.

1 juli 2023 om 12:56

Hoe doet Tahiri het eigenlijk bij Heerenveen? Ben hem toch wel wat uit het oog verloren namelijk.

1 juli 2023 om 13:56

Wisselt wat af. Soms prima wedstrijden. Soms helemaal onzichtbaar.

1 juli 2023 om 17:37

Aan de bal zeer vaardig. Alleen houdt hij diezelfde bal vaak ook te lang vast. Je ziet wat er allemaal in hem zit, een geweldige speler voor ons, maar het moet nog veel effectiever. Tot op heden zou ik hem op een schamel 6je schatten bij ons.

Is dit niet iets voor Twente mits Smal vertrekt?

1 juli 2023 om 11:50

Jazeker, hoop ook van harte dat Twente hem een aanbieding gaat doen..

1 juli 2023 om 16:55

Inderdaad. Twente speelt ook lekker hoog, wat hem ook goed ligt. Zou meer dan welkom zijn, maar gok dat hij redelijk wat geld wil.

Misschien iets voor PSV was toch altijd het oogappeltje van Peter Bosz?

Pas 27 jaar en transfervrij , dit zou toch voor veel clubs in de eredivisie een aanwinst zijn

Technisch heel begaafde voetballer, alleen niet altijd even geconcentreerd en ook blessuregevoelig. Maar maar voor elke Eredivisionist wel een meerwaarde en voor de top 3 wel een goede toevoeging voor de breedte toch?

Veel te hoog salaris voor Heerenveen.
Uitstekende voetballer met bovengemiddelde kwaliteiten, niet alleen als LB zou ik zeggen zeker niet bij subtoppers.
Beter kijken of hij ergens speeltijd krijgt icm leuk salaris, misschien lukt dat nog ergens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren