Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sinkgraven vindt nieuwe uitdaging en voegt LaLiga toe aan zijn cv

Laatste update:

Daley Sinkgraven gaat aan de slag bij Las Palmas in LaLiga, zo laat de club uit Gran Canaria weten via de officiële kanalen. De promovendus pikt de 28-jarige linkspoot op bij Bayer Leverkusen, waar hij eind vorige maand uit zijn contract liep. Sinkgraven trainde deze zomer een aantal keer mee bij sc Heerenveen om zijn conditie op peil te houden en voegt nu dus een nieuwe competitie toe aan zijn palmares. De in Assen geboren jeugdinternational tekent tot medio 2025.

Sinkgraven liet vorige week direct doorschemeren dat een definitief dienstverband in Friesland er niet in zat. “Nederland mis je altijd als je in het buitenland zit. Zeker je vrienden en familie. Maar goed, de insteek is om weer naar het buitenland te gaan”, aldus de linksback tegenover ESPN. Trainer Kees van Wonderen zette de deur nog wel op een kier voor een langer verblijf van Sinkgraven. “Mocht dat (buitenlandse avontuur, red.) niet komen, dan zou het mooi zijn, maar het is ook mooi dat een oud-speler aanklopt bij zijn oude club en dat de mogelijkheid hem geboden wordt om hier terug te komen en zijn conditie op peil te houden.”

Een week later is al duidelijk dat Sinkgraven gaat spelen in LaLiga. De vleugelverdediger ruilt het hoogste niveau van Duitsland in voor het hoogste niveau van Spanje. Las Palmas heeft de ambitie om voor langere tijd in LaLiga te spelen en de komst van Sinkgraven moet daaraan bijdragen. De voormalig Ajacied is de vierde zomerse aanwinst, nadat eerder Sandro Ramírez (SD Huesca), Javi Muñoz (SD Eibar) en Cristian Herrera (UD Ibiza) tekenden bij de eilandclub.

In 2015 maakte Sinkgraven voor zeven miljoen euro de overstap van Heerenveen naar Ajax. Daar stond hij uiteindelijk vier jaar onder contract, om vervolgens te vertrekken naar Leverkusen. Voor die club speelde hij 78 duels, waarin hij niet wist te scoren en zes assists gaf. Afgelopen seizoen kwam hij maar twaalf keer in actie- voornamelijk als invaller - waarna werd besloten om zijn contract niet te verlengen.

Is Sinkgraven een aanwinst voor een LaLiga-club?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie zet van hem lekker genieten daar!

Dat is lekker man. Zo droomde ik vroeger ook weleens.... Als niet-topper maar redelijke speler, zou ik mijn agent ook opdracht geven om voor een club als Mallorca of LAs Palmas oid te mogen spelen. Je werk (lees; hobby) uitoefenen op een vakantiplek! Ideaal

11 juli 2023 om 15:24

Gezien je naam verbaasd het mij niks dat jij Mallorca noemt

On: Prima club, mooi woongebied en een competitie die denk ik wel past bij Sinkgraven. Benieuwd hoe hij het gaat doen.

11 juli 2023 om 15:56

Haha, naam is al 20 jaar oud

11 juli 2023 om 16:29

En toen bestond Mallorca ook al.

Leuke club! Ik heb sowieso een zwak voorLas palmas omdat mijn dubbelganger er speelt (Jonathan Viera). Als Las palmas nog wel leuke aankopen doet denk ik dat ze kunnen handhaven!

11 juli 2023 om 18:40

Jonathan Viera, prachtige voetballer. Dat seizoen 16/17 met verder ook Kevin-Prince Boateng en Roque Mesa was een heel leuk elftal om te zien.

Ben benieuwd of hij wel weet dat Las Palmas op een eiland speelt. tannane wist dat niet toen hij voor ons kwam spelen.

11 juli 2023 om 15:53

Hoe kan je dat in godsnaam niet weten, het eerste wat je doet is toch kijken waar het ligt wanneer je een aanbod krijgt. Wel een mooie club en plaats!

11 juli 2023 om 17:39

Dacht ik ook. Tannane niet blijkbaar.

Geef hem geen ongelijk, heerlijk wonen en leven daar!

Lekker man! Ben zelf zeer gecharmeerd van dit soort carrieres/avonturen. Lekker man. Heerlijk leven, spelen tegen de beste van de wereld en grote kans op speeltijd . Ik snap het helemaal!

Peter bosz heeft net telaat geappt.

Prima stap joh. Heerlijk eiland om te wonen en met wat gerichte aankopen kunnen ze zich misschien handhaven in La Liga. Dat zou natuurlijk helemaal ideaal zijn. Ben wel benieuwd of Sinkgraven ooit nog de ambitie heeft om meer als middenvelder te gaan spelen of dat hij zich blijft richten op de linksback positie.

Snap aan de ene kant heel goed dat je deze stap maakt, heerlijk vertoeven mooie club ook. Maar ik denk dat hij met 1 goed jaar Heerenveen weer een mooie stap omhoog had kunnen maken. Misschien via deze route ook wel, maar ik had hem graag in het blauw wit gezien

Bruma, sinkgraven etc iedereen verwachtte er meer van. Geniet ervan. Nu spaanse leage op je cv.

Zo slecht is hij niet.. mooie club en competitie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren