Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Turkse aanvaller van 13 miljoen scoort onder toeziend oog van Ajax en Huntelaar

Laatste update:

Ajax volgt de ontwikkelingen van Kerem Aktürkoglu op de voet, weet tv100. Volgens de Turkse nieuwszender zat Klaas-Jan Huntelaar vrijdag op de tribune voor de aanvaller bij Galatasaray - Kayserispor (6-0), waarin hij scoorde en een assist uitdeelde. Aktürkoglu kreeg dus een speciale aantekening bij zijn naam, terwijl ook ploeggenoten Victor Nelsson en Sacha Boey werden bekeken.

Galatasaray had vrijdag geen kind aan Kayserispor, dat met 6-0 op de broek kreeg in het Nef Stadyumu. Aktürkoglu ontpopte zich tot een van de uitblinkers bij Cimbom, door de 1-0 van Mauro Icardi voor te bereiden en zelf de 5-0 tegen de touwen te schieten. Huntelaar zag dat alles tevreden aan in het bijzijn van onder meer Henk Veldmate en Adrie Koster. Zij zouden in Aktürkoglu een potentiële versterking zien voor komend seizoen.

De 24-jarige vleugelaanvaller maakt een prima seizoen door in Turkije en was al goed voor acht treffers en vier assists in 26 competitiewedstrijden. Bij Ajax renderen de vleugels juist nog niet zoals gewenst. Steven Bergwijn is al lang niet de oude meer, terwijl Mohammed Kudus van origine meer een nummer 10 is. Francisco Conceição levert nog te weinig rendement en Dusan Tadic wordt meer gezien als spits. Vandaar dat de naam 'Aktürkoglu' op tafel is komen te liggen.

Volgens Transfermarkt wordt de negentienvoudig Turks international momenteel op een marktwaarde van dertien miljoen euro getaxeerd. Nelsson en Boey vertegenwoordigen een soortgelijk bedrag. Ook voor hen zat de Ajax-delegatie op de tribune: de respectievelijk centrumverdediger en rechtsback van Galatasaray hielden probleemloos de nul tegen de nummer zeven van de Süper Lig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alle spelers die genoemd worden zouden direct in de basis staan. Maar ik hoop dat ze allemaal nog een jaar met Europees voetbal blijven spelen bij Gala!

Waarom zou je nu van Galatasaray naar Ajax gaan? Galatasaray is juist weer goed bezig , Hebben een sterk team staan, En van Istanbul in Turkije naar Amsterdam in het grouwe Nederland..

15 april 2023 om 13:06

Ah gala on the way back? Leuk om te horen. Dus hoge ogen in Europa komend seizoen als ik jou zo hoor? I'm for it.

15 april 2023 om 13:07

Of turkije nou een paradijs is

15 april 2023 om 14:48

Wel veeeel mooier en beter weer dan Nederland. Ff serieus wel realistisch blijven..

15 april 2023 om 15:42

Hahahaha. Daar kan ik alleen maar hard om lachen!

15 april 2023 om 15:49

Paradijs? Turkije is op geen enkele manier te vergelijken met Nederland. Turkije heeft zoveel meer dan Nederland.

15 april 2023 om 16:06

Haha Turkije heeft meer dan Nederland? Daarom wonen er ook zoveel Nederlanders in Turkije? Nederland heeft op bijna alle vlakken meer te bieden dan Turkije. Ja in Turkije schijnt de zon wat meer, nou jippie! Voor de rest stikt het van de regio’s waar het een puinzooi is. En dat zeg ik als halve Turk die al 20-25 keer in Turkije is geweest.

15 april 2023 om 16:20

Juventus Puglia...

Maar wel als Turk in Nederland blijven wonen... Ga dan terug naar Turkije

15 april 2023 om 13:10

Is dat uberhaupt een discussie? Ajax presteert in alle opzichten beter dan Galatasaray, zeker in de laatste 10 jaar. Ajax staat in Europa hoger aangeschreven en je maakt gemakkelijker de overstap naar grote Europese clubs, kijkend naar waar spelers eindigen. Niets ten nadele van Galatasaray natuurlijk dat het ook niet makkelijk heeft gehad, maar het is wel erg subjectief om de aantrekkingskracht niet te zien.

15 april 2023 om 13:33

Zeker dat valt ook niet te ontkennen maar of het nou echt zo'n grote stap is voor die spelers durf ik wel te betwijfelen eerlijk gezegd. Financieel zullen ze er denk ik niet heel veel op vooruit gaan, geen idee wat de salarissen daar zijn maar kan me goed voorstellen dat de salarissen daar wel netto zijn.

Sportief ga je er wel op vooruit maar ook Ajax speelt niet in een top competitie en verwacht ook niet dat ze Europees nog zo uit gaan blinken als onder ten Hag de komende jaren. Er zijn misschien dus wel redenen om te bedenken waarom je liever van Gala naar bijvoorbeeld een topcompetitie gaat.

15 april 2023 om 13:38

Buiten de omgeving om en puur voetbaltechnisch is Ajax een veel betere stap. Hoeveel spelers gaan er vanuit Turkijke naar topcompetities? Turkije is meer een eindbestemming, waar je van een lekker salaris in een mooi land kunt wonen.

15 april 2023 om 13:42

Sirius, heb je Galatasaray’s team gezien dit seizoen? Mauro Icardi, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Dries Mertens in combinatie met jonge talenten als Victor Nelsson, Sacha Boey, Nicolo Zaniolo en deze Kerem. Je kan met hen samen spelen, of je kiest ervoor om met Jorge Sanchez, Owen Wijndal en Kenneth Taylor uit in Emmen te spelen. (Niets tegen Emmen!!)

15 april 2023 om 13:56

Dit is echt de slechtste vergelijking ooit haha. De beste spelers van Gala vergelijken met de slechtste spelers van ajax. En dan Emmen noemen als tegenstander. Ik snap het wel als ik je gebruikersnaam zie. Maar echt. Dit is echt de slechtste vergelijking die ik ooit heb gezien.

15 april 2023 om 14:01

Tja, zo kan ik het ook. Nou zou Icardi natuurlijk voor bijna iedere club een aanwinst zijn, maar jij vat het wel heel selectief samen. Overigens is Icardi een huurling. De kans is erg klein dat ze volgend jaar nog met hem samenspelen. Je vergelijkt de sterkhouders van Galatasaray met de zwakke broeders van Ajax. Noem Timber, Kudus, Berghuis en Alvarez en het ziet er ineens anders uit.

Verder snap ik dat je als supporter altijd de neiging krijgt om je eigen club te 'beschermen', maar ik zeg niets dat niet klopt. Wel is het overigens leuk om Galatasaray op te zien krabbelen na wat moeilijke jaren, even los van deze discussie.

15 april 2023 om 14:47

Ik ga voor Emmen, heerlijke mest lucht gaat boven een zee lucht van de Bosporus!

15 april 2023 om 15:55

Je hebt volledig gelijk dat Ajax de afgelopen 10 jaar beter is en dat Ajax ook een grotere club is, maar je kan niet ontkennen dat de selectie van Galatasaray op dit moment veel beter is dan die van Ajax. De enige spelers die van dit Ajax basis zouden spelen zijn Timber, Kudus en Alvarez. En dat valt nog te betwijfelen aangezien Galatasaray Torreira heeft op CVM die het het beste van allemaal doet, op de positie van Kudus hebben ze Zaniolo en Mertens. Alleen Timber zou 100% naast Nelsson spelen.

15 april 2023 om 18:04

Haha jongens, mijn fout. Ik heb mijn sarcasme te weinig laten merken. Maar jullie weten wat ik in ieder geval bedoel. Hij zit in een goed team momenteel en is daar een van de sterkhouders, opeens naar Ajax gaan na pas 2 seizoenen op het hoogste niveau gespeeld te hebben (hij speelde op amateurbasis hiervoor) kan voor hem misschien nog te vroeg zijn. Ik zie het als Nederlandse Turk (zelfs als Rotterdammer) wel gewoon graag gebeuren tegen een mooie prijs.

15 april 2023 om 13:14

Omdat een talent van Ajax na een sterk seizoen niet 13 maar 30 miljoen kost en de optie heeft om naar een absolute topclub te vertrekken.

15 april 2023 om 13:27

Ja dat grauwe land, met al die vervelende gelukkige mensen, metdie nette opgeruimde straten, waar een groot deel van de wereld graag zou willen wonen. Nee dan beter dat democratische vriendelijke Turkije, waar de mensen zorg dragen voor elkaar en hun vuilnis niet in de natuur achterlaten. Waar je in de sreden niet en masse kinderzwervers ziet of vechtpartijen die overal spontaan uitbreken.Zon en eten ja, voor de rest droom lekker verder

15 april 2023 om 14:54

Tell me you’ve never been to Istanbul without actually telling me. On topic: zou altijd voor Ajax kiezen als ik internationale ambities heb. Fantastische naam op het Cv.

15 april 2023 om 15:51

Turkije is prachtig man, Zoek een keer op wat je daar allemaal hebt. Nederland is goed geregeld en thats it. Qua land heeft Nederland niks te bieden al helemaal niet als je rijk bent.

15 april 2023 om 16:08

Ga je toch naar Turkije? Wat loop je nou te bazelen man… Mijn halve familie is Turks en niemand van hen zal Nederland inruilen voor Turkije. Ja we hebben daar vakantiehuizen, maar definitief wonen gaan we niet doen daar. Nederland is geweldig en Turkije hooguit oké als je alle landen vergelijkt.

16 april 2023 om 14:21

Ik ben de afgelopen 30 jaar, 9 keer in Turkije geweest (van west tot Oost en drie maal in Istanbul) en heb een aangetrouwde Turkse oom.

15 april 2023 om 13:54

Naar de zesde competitie van Europa. Stapje vooruit zeker.

15 april 2023 om 14:00

Van Istanbul naar het grauwe Nederland.... Ik vind Istanbul een fantastische stad, maar je doet nu net of daar het hele jaar het zonnetje schijnt... De winter is daar ook gewoon koud en de eerste paar maanden van het jaar ook gewoon nat.

15 april 2023 om 15:52

Ik heb het ook niet over het weer hé? Wat heb je hier meer te zoeken dan in Turkije dan? Al helemaal als je rijk bent. Engeland is qua land ook niks, Maar daar heb je dan nog de premier league. Maar Nederland heeft qua voetbal ook amper wat te bieden. Wat blijft er dan nog over

16 april 2023 om 14:45

Nederland heeft qua voetbal gewoon meer te bieden dan Turkije. Wellicht dat je bij de topclubs in Turkije net wat meer kunt verdienen. Aan de andere kant: die clubs zijn financieel niet altijd even stabiel en met een iets te emotionele voorzitter weet je ook niet wat er met je gebeurt. Verder is Nederland natuurlijk wel een land met een goede infrastructuur: onderwijs, zorg etc. Wellicht als je heel rijk bent maakt het niet zoveel uit waar je zit (privé scholing, privé klinieken voor de zorg), maar Nederland is over de gehele breedte wel een fijn land om je kinderen te laten opgroeien.

16 april 2023 om 14:46

En je zegt letterlijk: 'het grauwe Nederland'. Wat moet ik mij daar dan bij bedenken dan het het weer?

15 april 2023 om 14:12

Hoeveel spelers gaan er van Galatasaray naar de Europese top?

15 april 2023 om 15:54

Ik zie niemand van dit Ajax naar de top gaan

15 april 2023 om 16:41

Alvarez, Kudus, Timber. En kijk je naar het verleden dan weet je dat jouw comment echt nergens op slaat.

16 april 2023 om 12:01

Ik moet nog maar zien of zij naar de top gaan, Kudus misschien, Maar Timber en Alvarez?

15 april 2023 om 14:45

Met je eens dat ik transfers van gala naar ajax niet snel zie gebeuren bij een basisspeler

16 april 2023 om 01:58

De spelers waar Ajax naar kijkt zijn stuk voor stuk diamanten. Op korte termijn zijn Kerem, Boey en Nelsson niet meteen vervangbaar bij Gala tenzij je in het buitenland gaat shoppen. Met alle respect voor Ajax, Kerem kan het niveau in de Eredivisie wel aan en kan bij Ajax zeker stappen maken als het bijv. gaat om spelinzicht en voetbalintelligentie alleen zie ik de eredivisie ook niet per se als een stap hogerop voor hem en de andere jongens.

Ik breng hem op mn rug vanuit istanbul naar amsterdam. 0.0 eerste aanname elke bal springt van zn voet af. Wel goeie passes en afronding, maar zijn eerste aannames…. 13 miljoen ik zou het wel weten. Nelsson 25 miljoen en niet minder dat is verruit nu de beste CV van turkije. Zonder hem is het een gatenkaas bij Gala achterin. En Boey tja begon geweldig aan het seizoen, alleen de laatste wedstrijden wat minder. Kan zijn mannetje uitschakelen heeft ook nog eens een goeie dribbel, maar een voorzet kan die helaas niet geven.

Hebben ze Brobbey soms opgegeven?

Brobbey - veel potentie maar heeft speeltijd nodig om echt door te groeien
Conceicao - veel potentie maar speeltijd nodig om echt door te groeien

De selectie herbergt al teveel spelers waardoor goede spelers als Grillitsch 0,0 spelritme hebben door gebrek aan speeltijd. Wat moeten ze op dit moment met nog een talentvolle speler waar amper speeltijd voor vrij te maken valt?

15 april 2023 om 13:14

Het is niet meer aan Ajax om het maximale uit Brobbey te halen, maar aan Brobbey zelf. Zolang die jongen niet met zichzelf aan de slag gaat, wordt het niets en zal hij eerder slechter dan beter gaan worden. Ik snap dus wel dat je niet al je geld op Brobbey gaat zitten, ook al is hij nog jong.

Overigens is Ajax gebaat bij een coach die het lef heeft om de boel op de schop te gooien. Daar is de komende voorbereiding ideaal voor. Tadic kun je eigenlijk alleen nog gebruiken in de Eredivisie. In de CL gaat het allemaal te snel en vertroebelt het niveau z'n kwaliteiten. Die wordt gewoon een dagje ouder.

Ik ben nieuwsgierig naar Ajax, maar het is wel zaak dat de transferzomer een succes wordt. Nog een jaar als deze en Ajax komt wel serieus in de problemen. Maar goed, zover is het nog lang niet.

15 april 2023 om 13:29

Zeker waar dat Brobbey ook zelf in de spiegel mag kijken. Maar je moet hem ook perspectief geven als Ajax zijnde en dat ontbreekt er nu wat aan heb ik het idee.

15 april 2023 om 14:04

Ik vraag me alleen af wat voor perspectief Ajax hem in jouw ogen niet geeft. Die jongen speelt namelijk erg veel voor een jongen die niet eens 90 minuten kan spelen. Brobbey heeft zeker veel potentie, maar als die jongen die knop niet omzet, is een flink verval een zeker gevolg.

15 april 2023 om 17:28

Tja. Eigenlijk het perspectief van meer basisplaatsen, eerste spits. Hij heeft meer minuten nodig als hij tot wasdom wil komen.

Maar idd, misschien is hij daar qua werkhouding nog niet klaar voor.

Ik denk wel dat Ajax na dit seizoen 1 of 2 nieuwe aanvallers nodig zal hebben, dat is toch ietwat krap met Kudus, Conceição, Brobbey, Lucca (gaat als het goed is weer weg na dit seizoen), Tadic en Bergwijn en vanuit de jeugd lijkt er momenteel helaas geen toestroom wat aanvallers betreft.

Van Axeldongen heeft potentie, maar komt er tegelijk niet helemaal uit en is ook wel een beetje blessuregevoelig. Hansen heeft zich de afgelopen jaren helaas bijna niet meer ontwikkeld en denk dat een doorbraak er niet in zal zitten. Werd als een groot talent gezien, maar had pech met blessureleed en had het vooral moeilijk doordat zijn moeder ernstig ziek werd en daardoor wat focus op het voetbal verloor.

Aktürkoglu ken ik dan niet heel goed, maar heb weleens wat positieve verhalen over hem gehoord. Overigens wordt Ajax ook in verband gebracht met Matias Rojas. Dat is een 27-jarige rechtsbuiten uit Paraguay, die bij Racing Club in Argentinië speelt en over pakweg 2,5 maand transfervrij is en lijkt mij ook een zeer interessante optie.

Is dit seizoen ook goed bezig bij Racing Club. Seizoen is daar in januari begonnen (competitie loopt anders dan Europese competities) en is tot dusver goed voor 6 goals in 11 wedstrijden en is iemand met diepgang en snelheid, maar kan ook een mannetje uitspelen en heeft een prima rendement en techniek.

Moet alleen wel wat meer assists gaan afleveren, maar voor de rest wel een goede aanvaller. Heeft in de seizoenen hiervoor ook weleens als nummer 10 gespeeld, maar is duidelijk op zijn best als hij op rechtsbuiten speelt want heeft daar ook een hoger rendement en komt sowieso beter in zijn spel en doordat hij binnenkort transfervrij is is hij zeker een interessante optie.

Tja, als dit het niveau is waar je achteraan gaat, gaat het er allemaal niet beter op worden. Geen slechte speler hoor, maar wederom het niveau Bergwijn. Die jongens gaan het onder normale omstandigheden goed doen in de Eredivisie, maar in de Champions League heb je er gewoon weinig aan.

Als ik dan ook even speur, heeft deze Aktürkoglu nog een contract tot 2026 en wordt hij al vroeg in het volgende seizoen 25 jaar. Natuurlijk niet oud, maar dan heb je al wel een redelijk beeld van waar z'n top een beetje ligt. Nogmaals; geen slechte speler, maar met de financiele stootkracht van Ajax hoort de lat hoger te liggen. Reken er namelijk maar op dat Galatasaray door z'n contractduur hoger in de boom gaat zitten dan 13 miljoen euro.

15 april 2023 om 13:25

Het niveau van dit selectie van Ajax is echt zwak. Kerem,Nelson en Boey zijn veel verder dan het niveau wat nu staat. Vooral CV en RB, Kerem kan ik nog begrijpen dat ze daar Bergwijn hebben. Tadic noem ik niet eens op want die man vertraagd het voetbal alleen maar.

15 april 2023 om 13:30

Boey en Nelson zijn echt flinke aanwinsten ten opzichte van Bassey en Rensch. Kerem zou ik niet doen als je Bergwijn hebt, omdat hij ook niet significant beter is.

15 april 2023 om 14:06

Oh, maar dat kan ik prima geloven. Nu moet ik wel zeggen dat Bassey uitstekend zou renderen in een 5-3-2 systeem waar hij enkel hoeft te verdedigen, maar in principe zijn Bassey en Rensch ook niet goed genoeg voor Ajax. Dat Boey en Nelsson dus beter zouden zijn, dat geloof ik direct.

Waarschijnlijk scoren er wel meer spelers onder het toeziend oog van Huntelaar.

Als ik Ajax was, zou ik overwegen Conceicao een jaartje bij een subtopper te stallen. Die jongen kan een geweldenaar worden maar heeft simpelweg meer minuten nodig. En heerenveen kan nog wel een rechtsbuiten gebruiken..

Het zal wel niet gebeuren, maar ergens denk ik dat op huidige manier alle potentie van die jongen er niet uit gaat komen en dat zou wel jammer zijn.

15 april 2023 om 13:17

Dat is inderdaad geen gek idee. Ik zou hem graag bij FC Twente willen zien. Wel als creatieve middenvelder, want hij heeft beperkte kwaliteiten in de afrondende fase. Hij heeft de kwaliteiten om met z'n behendigheid en creativiteit een man meer te creeeren, maar mist wel de kwaliteiten om dat te vertalen in doelpunten. Toch heb ik dan liever Salah-Eddine. Die is allrounder, goed aan de bal en oogt ook volwassener in z'n spel. Geen hoogvlieger, maar zeker een jongen met potentie.

15 april 2023 om 13:26

Precies, beperkte kwaliteiten in de afrondende fase. Daarom heeft hij VEEL speelminuten nodig om daar toch wat van te maken. Hij kan een goede vleugelspeler worden. Middenveld zou ik niet doen, hij is een aanvaller pur sang.

Toen Assaidi bij Heerenveen kwam kon hij ook alleen dribbelen en was hij erg matig in afronden maar gaandeweg heeft hij het geleerd en heeft het een fantastische transfer naar Liverpool opgeleverd (al was hij daar dan weer te licht voor maar okee).

15 april 2023 om 13:45

Assaidi is ook nooit verder gekomen dan de subtop van de Eredivisie met betrekking tot een basisplaats. Conceicao is speler van Ajax. Dergelijke eigenschappen heb je of je hebt ze niet. Natuurlijk kun je er wat aan doen, maar dat is vaak vooral een mentaal iets. Conceicao heeft de technische kwaliteiten daarvoor ook niet. Dan doe je er goed aan om je om te laten scholen tot creatieve middenvelder. Maar goed, dat is mijn mening. Anders krijg je zo'n Younes die enkel blaft, maar zelden tot nooit bijt.

15 april 2023 om 13:50

En waarom zou Heerenveen dat doen? Buitenspelers zijn juist de spelers waar je geld op kan verdienen, dan ga je niet huren

15 april 2023 om 14:08

back-up om concurrentie te hebben of als geld een probleem is.

15 april 2023 om 17:24

Karlsbak en Sahraoui zijn al vrij duur geweest dus mocht er nu niet meer zoveel budget zijn dan is dit wellicht is een aantrekkelijke optie. Daarnaast zou Conceicao 100% zeker een mooie publiekstrekker zijn. Genoeg voordelen.

Maar even voortbordurend op wat je zegt (want dat klopt óók wel), dan hadden we Van hooijdonk ook niet moeten huren..

17 april 2023 om 09:21

Daar zou ik het dan ook volledig mee eens zijn. Weg met van Hooijdonk

Kan met ogen dicht het niveau van Ajax aan. Zal zeker een aanwinst zijn voor Ajax van dit jaar.

Hoe lang heeft Galatasaray al de Feyenoord tune na goals? Wel apart om te horen

15 april 2023 om 13:28

Dat is toch van I will survive 😂? Niet alsof het Feyenoord zijn eigen nummer is.

15 april 2023 om 13:32

Al sinds de jaren 90!

Was vorig seizoen (waar we historisch slecht presteerden) de beste speler van ons en is dit seizoen ook een van de uitblinkers. Zijn aanname is slecht en is soms wat egoïstisch maar hij is snel, heeft een goed schot, goed passes in huis, combineert er op los met Icardi en is bovendien een van de captains. Mocht de buitenlandersregel niet opgeheven worden zie ik hem niet graag vertrekken. Zo wel, minimaal 15 miljoen. Ajax heeft genoeg geld .

Darami, van Axel Dongen, Godts….
Een linksbuiten…? Eerst een links en rechtsback, linker centrale verdediger, verdedigende middenvelder en spits…!

15 april 2023 om 15:02

Hele nieuwe selectie dus ?

Dit is een linksbuiten en laat die positie nou net sterk bezet zijn. Zou hem niet halen. De meeste van die Turken uit Turkije mislukken in het buitenland terwijl de Turkse Nederlanders en Turkse Duitsers het over het algemeen beter doen. De beste buitenspeler uit Turkije ooit; Arda Turan is misschien wel geslaagd in het buitenland terwijl hij uit Turkije vertrok maar de rest is overal mislukt in de top 5 competities. Ajax moet eerst maar eens proberen van Axel-Dongen een fatsoenlijk contract voor te schotelen en hem en Godts bij het eerste laten meetrainen voordat ze weer massaal teveel gaan betalen voor buitenspelers uit een nog wakkere competitie dan de onze. Als Ajax al een buitenspeler probeert te halen, dan maar een linksbenige rechtsbuiten met diepgang i.p.v. iemand die steeds in de bal komt zoals iedere buitenspeler die Ajax nu in het eerste elftal heeft. Verdedigers en middenvelders is wat Ajax het hardst nodig heeft momenteel.

Voor 13 miljoen kan Ajax best een gokje wagen lijkt me. Hij schiet hier de bal er wel goed in moet ik zeggen.

Waar zijn de geniale talenten uit de jeugd gebleven? Als ik vroeger tegen Ajax moest voetballen in de jeugd wist ik niet wat ik zag met al die buitenspelers. Ik snap dat er een verschil is in jeugd/volwassen, maar ik kan mij gewoon niet voorstellen dat je hiervoor naar Turkije moet.

Dit is echt 3 keer niks. Snel, ja. Maar daar houdt het bij op. Geen techniek, geen overzicht. Sascha Boey is dan wel weer een leuke speler. Ajax moet voor Arda Güler (Fener) en Boey gaan.

Zou ik niet doen als ik Kerem was. Ajax kan die positie zo makkelijk bezetten, ook met hetgeen er aankomt in de jeugd, en hij is ook al bijna 25. Dan zou ik eerder eieren voor mijn geld kiezen en meteen een subtopper nemen in een grotere competitie (betis, Lyon, Leverkusen..)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren