Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Verbannen NEC'er trekt boetekleed aan: 'Wat je leest is waar'

Laatste update:
/

Victor Pálsson heeft het even voor zichzelf verbruid bij NEC. De 22-jarige middenvelder van IJslandse komaf is door trainer Anton Janssen buiten de selectie gezet; de trainer heeft daar om disciplinaire redenen voor gekozen, meldt de Gelderlander vrijdag. Dinsdag liet Pálsson zich op de training onnodig gaan tegen Tobias Haitz.

Trainer Janssen wil duidelijk maken dat niemand bij NEC boven de groep staat en heeft Pálsson daarom de selectie uitgezet: pas over anderhalve week maakt hij weer kans op speeltijd. De wedstrijden tegen sc Heerenveen en Heracles Almelo en de halve finale in de beker tegen PEC Zwolle gaan nu aan zijn neus voorbij.

Door een schorsing zou Pálsson tegen Heerenveen sowieso al ontbreken. De IJslander, die dit seizoen in 17 van de 28 wedstrijden in de basis begon bij NEC, blesseerde Haitz tijdens de oefensessie. Diens zere enkel houdt hem twee tot vier weken aan de kant.

Update 21 maart 12.57 uur - Verbannen NEC'er trekt boetekleed aan: 'Wat je leest is waar'
Victor Pálsson heeft middels een aantal tweets gereageerd op zijn verbanning uit de A-selectie van NEC. "Wat u in de media leest is waar. Ik ga niet in details treden", stelt hij. "Ik ben erg bedroefd en heb er spijt van. Ik zal mijn straf als een prof accepteren. Daarna hoop ik te kunnen helpen in de degradatiestrijd van NEC. Niemand kan bij NEC boven de groep staan. Ik wil dat iedereen weet dat ik mezelf nooit groter dan het team zal zien, nooit." In het IJslands voegt hij daaraan toe: "Wat deze week tijdens de training gebeurde was onbedoeld. Ik zal nooit opzettelijk een teamgenoot blesseren."

Wie te fel is op de training, moet gestraft worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Neem aan dat hij dit niet express heeft gedaan, dus er zal nog wel een addertje onder het gras zitten. Daarin tegen denk ik dan bij mezelf: Je staat onderaan in de competitie en in het heetst van de strijd ga je mensen uit je selectie zetten voor een kleine tijd. Onbegrijpelijk als ik aan de kans op degredatie denk.

21 maart 2014 om 20:33

Als je niet weet wat er is gebrurd, is het niet nuttig te reageren. Hij tespt Haiz met een 'Afrikaanse tackel', 2 benen voorwaarts van het veld. Dat is gewoon niet acceptabel.

Wat denk Janssen. Wedden dat Higdon boven de groep staat.

Een beetje inzet kan toch geen kwaad? Vind overigens dat Janssen niet echt een verbetering is ten opzichte van Pastoor.

21 maart 2014 om 08:57

Dan hebben wij toch een hele andere definitie van het woord 'verbetering'. Dat het iets beter gaat hoeft overigens nog niet te betekenen dat het goed (genoeg) gaat.

21 maart 2014 om 13:20

Vind Nec behoorlijk ballen hoor, sinds hij er zit zie je wel degelijk een verbetering.

Haha wat een wassen neus dit. Iemand uit de groep zetten terwijl hij toch geschorst is. Poeh poeh dat zal indruk maken.

21 maart 2014 om 07:51

Zou alleen Heerenveen missen nog..

21 maart 2014 om 13:32

Zoals in de tekst staat is hij naast zijn normale schorsing nog 2 wedstrijden geschorst door Nec.

21 maart 2014 om 13:53

Zoals de technisch directeur Ophof op de radio vermelde moet Palson een paar dagen individueel trainen, maar zal hij er tegen PEC naar alle waarschijnlijkheid gewoon bij zijn. Hoe noemen ze dat ook al weer, schorsen voor de bühne oftewel een storm in een glas water.

Ik kom elke week minimaal 1x naar de training en ik weet hoe Victor kan zijn bij trainingen gaat vaker over de schreef hij was toch al geschorst ja maar ik denk dat die zich toch wel achter de oren zal krabben. Hij was eerst zelf geblesseerd en toen hij terug was bij de training maakte hij al vorse overtredingen op eigen spelers er was ook een keer een supporter die zei dat die het express deed en toen werd Victor echt heel boos en de sfeer was toen heel grimmig. Palsson is wel een doorzetter maar gaat vaak te ver en dus niet allen op spelers van de tegenstander. Daarom heeft red Bulls hem ook gratis laten gaan (contract ontbonden)

Het is helemaal niet zeker dat hij alle 3 deze wedstrijden niet mee doet. Ze laten Palsson nu een paar dagen individueel trainen, en in de halve finale tegen PEC doet hij misschien wel gewoon mee :-)

21 maart 2014 om 09:22

Klopt. Dat zegt Edo Ophof ook bij Omroep Gelderland. Dan is het een storm in een glas water. Een beetje net zoals de schorsing die Feyenoord Pelle oplegde.

Als hij op dit moment topscoorder zou zijn dan zou hij gewoon opgestelt staan, het is altijd hetzelfde

Het is maar een vaag persoontje. Gisteren zat hij nog vrolijk op het terras met Higdon en Hemlein. Net alsof er niks gebeurd is. Ze beseffen volgens mij nog steeds niet wat er op het spel staat en wat er van ze gevraagd wordt, stelletje.
Als morgen wordt gewonnen in Heerenveen dan maak ik een buikschuiver op de A325 met het gezicht richting het Gelredome. Daarnaast moet Roda dan ook verliezen bij Psv. (wat ik niet zie gebeuren)

21 maart 2014 om 12:39

Uhmm ik denk sowieso dat je dat niet gaat doen.

Maar jij ziet Roda niet verliezen bij Psv?? Je weet dat PSV thuis moet en al 7 wedstrijden op rij heeft gewonnen?

21 maart 2014 om 13:27

Waarom zouden ze niet vrolijk op een terras mogen zitten? Moeten ze 24/7 met zielige gezichten rondlopen en zich thuis opsluiten? Op de training moeten ze gewoon alles geven en tijdens de wedstrijden er staan, maar naast voetballer zijn ze ook gewoon een persoon.

21 maart 2014 om 14:15

Omdat ze dat prima zondags kunnen deon en daarbij in een andere fase. Het zijn nog 6 wedstrijden, 6 wedstrijden waar de hele gemeente met hun billen tegen elkaar aan zit te bibberen, supporters willen op dat moment alleen nog maar top mentaliteit zien, even een biertje overslaan, eventjes een half uur langer door trainen. Alles om dat ene te bereiken. Lijfsbehoud.

21 maart 2014 om 17:20

Wie zegt dat ze uberhaupt bier dronken op dat terras? Wie zegt dat ze niet net iets langer door hebben getraind? Alsjeblieft zeg, het zijn toch ook gewoon mensen? Laat ze lekker op het terras zitten als ze niet op de club hoeven te zijn. Beter dan dat ze de hele dag met een zielig gezicht thuis gaan zitten. Daar schiet ook niemand wat mee op.

21 maart 2014 om 16:22

Doe dat eens voor de gein. Ik woon aan die snelweg, dus dat zou voor mij toch mooie televisie inleveren.

NEC heeft die jongen keihard nodig. Ja, hij speelt hard, maar in een degradatiestrijd is dat wel van belang. NEC moet nog naar De ArenA en ook Twente en AZ staan nog op de rol. De punten moeten nu echt gepakt worden. Degradatie zou een absolute doodsteek zijn voor de club. Al moet ik Derksen wel gelijk geven omtrent het feit dat het binnen de clubleiding (als je daar nog van kunt spreken) een bende is; dat vraagt bijna om degradatie!

Gaat compleet de verkeerde kant op met Nec. Dit zijn typisch dingen die gebeuren bij een club die gaat degraderen.

21 maart 2014 om 13:18

Of dit zijn typisch die dingen waardoor een selectie sterker kan worden..

Er flink in gaan op de training kan ook duiden op wilskracht en karakter. Niet per definitie slecht dus. De zaak op scherp zetten is één ding, een teamgenoot blesseren kan nooit de bedoeling zijn.

21 maart 2014 om 14:38

Wilskracht en karakter heeft Palsson sowieso, dat is nooit het probleem bij hem. Alleen je kunt ook te ver gaan. Dit is niet de eerste keer dat hem dit gebeurt en hij is al eerder gewaarschuwd.

Wel goed trouwens dat hij de hand in eigen boezem steekt.

Ijslander he, dat zijn bikkels. Wat wil je, als je opgroeit op een grote kale rots.

Palsson is juist het gene wat we nodig hebben... Strijd, vecht lust en inzet. Om in de eredevisie te blijven zou ik dat soort speler(s) niet schorsen in deze belangrijke wedstrijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren