Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Overeem over verlies van Ajax: ‘0-3 wel geflatteerd, maar niet onverdiend’

Laatste update:

De ontmoeting tussen Ajax en FC Utrecht in de Utrechtse Galgenwaard had voor de Domstedelingen de wedstrijd van het jaar moeten worden, maar zonder publiek en een 0-3 eindstand werd het een middag om snel te vergeten. Joris van Overeem verscheen na afloop bij verslaggever Justus Dingemanse voor de camera van Voetbalzone en deelde onder meer zijn verbazing over het vertrek van coach John van den Brom.

Bekijk de video hieronder of blijf op de hoogte en abonneer op ons YouTube-kanaal!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Vond jij de 0-3 overwinning van Ajax geflatteerd?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geflatteerd, laat me niet lachen, zonder 12e man gewoon een hele matige ploeg .

8 november 2020 om 15:59

Ja moet zeggen dat er veel spelers toe zijn aan vervanging bij Utrecht. Elia zit nog ver onder zijn niveau, mahi is ook niet veel, warmerdam en van der marel Lijken mij meer thuis te horen bij clubs als Sparta. En die aanvoerder heeft ook geen bijzondere kwaliteiten.

8 november 2020 om 16:05

Warmerdam en Gustafson zijn spelers die tegen gelijke of mindere tegenstanders absoluut wel meerwaarde heeft. Gustafson schiet bovendien 100% van de penals binnen, zeker een kwaliteit. Maar het is niet genoeg om mee te doen in de top 4 inderdaad.

Vind de zege niet geflatteerd. Beiden ploegen niet best maar Ajax was wel iets beter

8 november 2020 om 16:47

Dus dat....Onana heeft het nou ook niet echt druk gehad.

8 november 2020 om 17:36

Als een ploeg maar iets beter is, is een 3-0 toch geflatteerd? Ik heb de wedstrijd niet gezien overigens.

8 november 2020 om 19:47

Ik vond het verschil gigantisch. Niet veel kansen, maar Utrecht kwam er ook de eerste helft totaal niet aan te pas.

9 november 2020 om 01:14

Wat een rare vergelijking is dat. Overeem praat hier dubbel. Geflatteerd wilt zeggen, dat je net zo goed was en dat de tegenstander niet zo heel veel beter was. En dat is dus niet zo...zij hebben niet gescoord en Ajax 3x. Tv Utrecht, kwam gewoon te kort om het Onana moeilijk te maken....en dat deden zij niet.

goeie vent die v Overeem maar 0-3 was gewoon terecht, Utrecht liep hele periodes alleen maar achter Ajax aan en kon nauwelijks zelf iets brengen.

8 november 2020 om 17:12

Vooral laatste half uur . Eerste helft heeft utrecht ook paar goede kansen gehad. Al met al dik verdiende overwinning natuurlijk . Ajax speelt CL en heeft een begroting van 110 mil tegen 20 mil van fc utrecht . Je kan het ook als mega zwak zien dat ajax in de eerste helft de wil niet kon opleggen aan utrecht. Het is maar net vanaf welke kan je het bekijkt. Utrecht gaat zijn puntjes nog wel pakken dit seizoen ( top 3 aanvallen heeft alleen van seumeren geroepen ) ik zeg gewoon gaan voor een play off plek.

Vind 0-3 wel een redelijke afspiegeling van de verhouding hoor. Ajax was ook niet geweldig, maar wel duidelijk beter.

Geflatteerd? Hij heeft 90 min lang alleen maar achter zijn man gerend en alleen maar overtredingen nodig gehad. Utrecht mag zich echt een sub topper noemen. Maar de top uit ere echt bij lange na niet. Zonder publiek zie dit seizoen echt welke team kan voetballen en welke het alleen met publiek het kunnen. Op papier vond Utrecht een sterk elftal hebben begin van seizoen maar er vallen er wel weer een paar door de mand vandaag.

kijk even naar de stats ... overtredingen utrecht 15 ajax 13...niet echt een groot veschil ofzo !van overeem 1 overtreding tegen in de gehele wedstrijd ...wat een gezwets weer

tevens snappen sommige het woord geflatteerd niet . ajax heeft terecht gewonnen... dat zegt hij toch

8 november 2020 om 17:32

Ik dacht dat voetbal om doelpunten draaide ipv overtredingen

8 november 2020 om 17:48

kijk even waar ik op reageer ( "geflatteerd? Hij heeft 90 min lang alleen maar achter zijn man gerend en alleen maar overtredingen nodig gehad." . dacht dat een forum draaide om lezen en dan reageren ipv reageren zonder te lezen

Verdiende overwinning. Altijd lastige pot voor ajax. Zeker na een mid weekse Cl pot er tussen.

Nou wat een geweldige pot van onze godenzonen. tegen een zeer zwak Utrecht de scheids en de domheid van Utrecht mee hebben en dan nog maar met 0-3 winnen.

Ajax was gewoonweg beter maar als ik de straf schop en de overtreding op onze zweedse vriend naast elkaar leg dan begrijp ik wel waarom Ajax moest winnen. Kuipers had gewoonweg niet door dat de overtreding erbuiten was want anders had hij natuurlijk wel gefloten.
Net zoals het zgn duwen van(de verder zeer slecht spelende) Kerk in het strafschop gebied van ajax waardoor Utrecht een grote kans kreeg. nee dat mag niet maar op het middenveld 3x door laten spelen want dan mag het wel schijnbaar.

Ten hag kenende zal hij niet zoveel aantrekken van deze overwinning want vandaag had zelfs Telstar gewonnen bij Utrecht. Wat een stelletje misbaksels.

Maar goed dit is mijn laatste mening.

Overeem stond er weer in en was degelijk aanwezig. Nieuwe trainer en meteen bij de eerste elf. Helaas ten koste van Ramselaar!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren