Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wrexham-eigenaar McElhenney wil gestopte superster verleiden tot terugkeer

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Rob McElhenney heeft op Twitter een opmerkelijk lijntje uitgegooid. De mede-eigenaar van Wrexham FC reageerde op een video van Gareth Bale, waarin de Welshman mooie woorden overhad voor McElhenney en Wrexham. "Hoi Rob, ik wil je feliciteren met de promotie en alles wat je doet bij Wrexham", luidde het bericht van Bale. McElhenney antwoordt door te zeggen dat ze een keertje moeten gaan golfen. "Hey Gareth, laten we golfen. Ik zal dan zeker geen vier uur besteden om je proberen te overtuigen je uit je pensioen te laten komen voor een laatste magische seizoen." De club uit Wales promoveerde zaterdag naar de League Two, waar het volgend seizoen voor het eerst sinds 2008 in uit zal komen. Bale zette begin 2023 een punt achter zijn carrière, maar wellicht komt er dus nog een vervolg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie nu pas dat Bale maar nog 33 is, had toch een jaar of 2-3 door kunnen gaan, Benz/lewa/messi/ronaldo/suarez zijn allemaal ouder, jammer maar zijn prijzenkast spreekt voor zicht, vergeet die Champions League finale tegen Liverpool nooit meer.

25 april 2023 om 20:45

Had gekund, maar als voetbal niet het gene is wat je het liefst doet dan moet er dermate veel geld te verdienen zijn dat het het toch nog waard wordt. Voor een paar miljoen hoeft bale het niet echt te doen aangezien hij dat gemakkelijk passief al kan verdienen met zijn vermogen

25 april 2023 om 22:01

Mooi toch zo.
Schathemelte rijk geworden met voetballen.
Een palmares waar iedereen jaloers op word en dan gewoon op je 33e doen waar zin in hebt.
Heerlijk.

Geweldig! Sowieso heb ik een zwak voor die eigenaren. Hoe minder Midden-Oosten in het Europese voetbal hoe beter.

25 april 2023 om 22:31

Eens! Sowieso een leuke serie ook.

26 april 2023 om 05:12

En hoezo hoe minder Midden-Oosten des te beter? Ben oprecht benieuwd waarom je liever Westerse eigenaren ziet dan Arabische?

26 april 2023 om 08:20

Omdat Westerse clubs en hun spelers door Arabische eigenaren worden gebruikt als ambassadeur voor hun land.

Daarnaast, in dit geval proberen een aantal eigenaren een verhaal te creeeren voor een kleinere club. Het verhaal wordt misschien geforceerd door geld, maar het is imo nog steeds beter dan een steenrijk land wat een club in de hoogste klasse koopt en vervolgens oliemiljarden erin pompt voor hun eigen prestige.

26 april 2023 om 09:15

En hoe zit het dan met Amerikaanse eigenaren? Of voorheen Russische? Aziatische ?

Altijd maar weer de Arabische eigenaren aanpakken. Hoe weet jij wat hun intenties zijn? De city eigenaar zit er al bijna 20 jaar en heeft het beste met de club voor.

26 april 2023 om 10:05

Tuurlijk.. de sport white washing werkt. Hij zit er voor zichzelf om er een beetje goed uit te zien, net als zijn landje wat nog steeds vrolijk aan slavenarbeid en onderdukkingbdoet. Maar hij is zo'n goede eigenaar...

26 april 2023 om 10:49

Fcg,

Sure, het Wrexham-sprookje is leuk en hopelijk halen ze ooit de Premier League. Maar dat is letterlijk 1 voorbeeld. Alle andere Amerikanen, Russen en whatever zitten er niet om een mooi verhaal te creëren, maar puur zodat ze een ander speeltje hebben. Hoe is dat anders van de Arabieren bij City en PSG? En kom aub niet met sports-washing, want blijkbaar heeft het 0 effect, getuige jouw en meerdere reacties hier.

Zie veel dat er veel gal wordt gespuwd op de Arabieren, maar over de Abramoviches, Glazers en Boehly's van deze wereld hoor ik niks, terwijl zij letterlijk precies hetzelfde doen. Hun miljarden uitgeven voor hun eigen plezier. (oke, Glazers niet echt meer lol)

26 april 2023 om 11:23

Je leeft in een grot als je geen kritiek hebt gehoord op Abramovich, de Glazers en Boehly.

26 april 2023 om 11:57

Er wordt toch minder denigrerend over gedaan of aandacht besteed aan waar hun geld vandaan komt. Blijkbaar stinkt enkel 'oliegeld' voor Westerlingen, maar 'techgeld', 'beursgeld', 'pharmageld' boeit allemaal geen reet. Je zal er wel weer aanstoot aan nemen, maar het vloeit bewust of onderbewust voort uit diepgewortelde xenofobie/racisme in combinatie met een superioriteitscomplex. De onvermoeide aanvallen op het WK Qatar waren daar een bevestiging van. Het is allemaal gewoon hypocriet gedoe om jezelf af te schilderen als een soort voetbalfan met principes en een morele bovenhand. Niet serieus te nemen.

26 april 2023 om 13:39

@iedereen die over mijn woorden valt; ik heb al jaren een bloedhekel aan elke rijke stinkerd die voor zijn persoonlijke prestige een relatief grote voetbalclub koopt als speeltje. Clubs zouden voor en van de supporters moeten zijn.

Eigenaren gebruiken hun "speeltjes" voor hun eigen aanzien en dat staat mij verschrikkelijk tegen. Of ze nou Arabisch, Turks, Amerikaans, Chinees of Russisch zijn, ik heb er allemaal een hekel aan.

En specifiek, het verschil tussen Arabische en westerse eigenaren voor mij? Dat is niet waar het geld vandaan komt. Dat ligt eraan dat er bij Arabieren vaak andere normen en waarden gelden, die niet passen bij een westerse club. Bij het WK in Qatar werd geroepen dat wij ons moeten aanpassen aan het land waar we te gast zijn, wel, nu worden westerse clubs gebruikt in een ambassadeursrol voor Arabische clubs. Dat valt voor mij niet te rijmen.

Mooi verhaal van Wrexham, had daar wel een artikel over willen zien. En ik zie Bale dit wel accepteren, vooral van een Welshe club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren