Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaakwaarnemer van Bale gaat in op geruchten over eventuele transfer naar Wrexham

Laatste update:

Wrexham, dat dit seizoen promoveerde naar de EFL League Two in Engeland, hoeft niet te rekenen op de komst van Gareth Bale. Dat bevestigt diens zaakwaarnemer Jonathan Barnett in gesprek met Sky Sports. De club van eigenaren Rob McElhenney en Ryan Reynolds hoopte stiekem op een stunt met het binnenhalen van de 33-jarige oud-profvoetballer, maar dat zit er dus niet in.

Wrexham pakte dit seizoen de titel in de National League, waardoor het promoveerde en daardoor volgend seizoen uitkomt in de EFL League Two, het vierde niveau van Engeland. Bale feliciteerde de club uit Wales vanaf de golfbaan met de promotie, waarna McElhenney de oud-speler van Real Madrid uitnodigde voor een potje golf. “Hey Bale, laten we een potje golf spelen waarbij ik je absoluut niet vier uur lang probeer te overtuigen om uit je pensioen te komen voor nog één magisch seizoen”, aldus de eigenaar op Twitter.

Dat charmeoffensief heeft dus tot niets geleid. “Gareth heeft op dit moment een geweldig leven en dat heeft hij ook verdiend”, aldus Barnett voor de camera’s van Sky Sports. “Ze (Wrexham, red.) hebben mij niet gesproken. Misschien dat ze met Gareth gepraat hebben, maar hij wil niet meer voetballen. Hij heeft echt een geweldige carrière gehad, maar nu is hij samen met zijn familie en dat is het belangrijkste. Hij is een ander persoon geworden.” Wrexham stuntte eind maart wel met de komst van Ben Foster. De achtvoudig international van Engeland was bepalend in de titelrace nadat hij in de laatste minuut een strafschop stopte in het thuisduel met nummer twee Notts County (3-2).

Het wordt afwachten of de veertigjarige ex-doelman van onder meer Manchester United en Watford er nog een seizoen aan gaat vastplakken bij de club uit Wales. Zijn contract loopt eind juni af. Wat wel zeker is, is dat Wrexham dus niet gaat stunten met de komst van Bale. De vijfvoudig Champions League-winnaar zette in januari een punt achter zijn carrière. Bale was gedurende zijn loopbaan het meest succesvol bij Real Madrid, met wie hij achttien prijzen won. De 111-voudig international van Wales speelde 258 wedstrijden voor de Koninklijke, waarin hij 106 keer scoorde en 67 keer als aangever fungeerde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laatst een video gezien van Ben Foster. Wat een prachtig sprookje is dat Wrexham toch. Het kan dus nog wel in het voetbal, wie had dat gedacht.

11 mei 2023 om 12:15

Prachtig verhaal en ze doen het ontzettend leuk en slim in de media! Die Foster is zelf ook een prachtige gozer! Denk overigens dat dit bericht aan Bale niet al te serieus was maar ook media technisch super slim. Daar zijn de 2 eigenaren echt koning in.

11 mei 2023 om 12:42

Ook met de serie die ze gemaakt hebben die nu op Disney Plus te bekijken is. De Sunderland till i die heeft Sunderland ook flink wat aandacht en sympathie gegeven. Andere grote gevallen clubs als Portsmouth of Bolton krijgen veel minder aandacht.

11 mei 2023 om 12:47

Leuk concept dat Wrexham idd. Foster is uiteraard gewoon een geweldige keeper voor dat niveau, deed het op zijn 39e nog gewoon meer dan prima in de PL. Bale was te verwachten, maar niet geschoten is altijd mis natuurlijk!

Verbaasd mij wel hoe goed zijn statistieken nog zijn voor Real. Door die blessures denk je toch al snel aan een mislukt avontuur, maar hij loopt gewoon 1 op 3 en is vaak beslissend geweest in grote wedstrijden.

11 mei 2023 om 13:07

Sprookje? Hebben een budget dat niet zou misstaan in de League 1...

11 mei 2023 om 15:47

Klopt maar als je kijkt hoe ze dat budget voor elkaar kregen is wel interessant.

Gaat niet gebeuren, maar zal wel echt geweldig zijn voor zo club. Maar ook voor Bale zelf zou toch wat zijn als die nog even laat dat hij de sprookje verlengt, om de club uit zijn land te helpen.

11 mei 2023 om 19:23

Als het niet gaat gebeuren, dan ZOU het geweldig zijn. Het zal alleen geweldig zijn als het ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

12 mei 2023 om 11:17

@alstublafmag onzin. "zou" is simpelweg de verleden tijd van "zal". Het gaat bij beiden om hypothetische situaties. Dit betekent in de praktijk dus vaak dat "zou" inderdaad wordt gebruikt als het niet door gaat, omdat je in verleden tijd spreekt, en de situatie dus achter de rug is. Dit betekent niet dat "zal" betekent dat het juist wél doorgaat.

14 mei 2023 om 20:10

Nee, met het stukje dat het ''daadwerkelijk gebeurt'' bedoel ik niet de staat van de wereld (die kunnen we immers niet voorspellen) maar de intentie van de spreker.
In een hypothetische uitspraak is ''dat zal gebeuren'' Altijd fout. De bedoeling van de spreker bij ''zall'' is dat hij denkt dat in de toekomst die toestand plaatsvindt. Dat ik dit nog moet uitleggen.dat ''zal'' en ''zou'' hetzelfde werkwoord zijn weet ook iedereen. Het gaat niet bij beide om hypothetische situaties, daarvoor heb je alleen ''zou/zouden''. Zal drukt alleen een mogelijkheid uit in de toekomstige voltooide tijd ''het zal gebeurd zijn'', maar Fctrinze gebruikte het als simpele toekomstige tijd:''zal wel echt geweldig zijn'' terwijl hij een hypothetische situatie bedoelt.

jammer, zou wel leuk zijn geweest. Serie over Wrexham is echt een aanrader! Niet continu serieus en die 2 acteurs komen erg leuk over. Voor Nl'se KKD voetballers zou de League Two ook wel interessant zijn

11 mei 2023 om 13:34

Is dat te zien op YT of via een streamingdienst?

11 mei 2023 om 13:46

Yep, Disney+. Ik ben vorige week begonnen met bingen, sowieso leuk voor voetbaliefhebbers die ook bijv FM leuk vinden.

11 mei 2023 om 14:12

Inderdaad een aanrader! Sowieso ook mooi om te zien dat Ryan Reynolds dit niet puur als ''speeltje'' ziet, zoals andere rijke eigenaren. Hij is echt betrokken bij de club en vindt het ook geweldig. Het is veel oprechter heb ik het idee.

11 mei 2023 om 14:43

Ondanks ze enorm betrokken zijn kruipt bij mij ook wel het gevoel naar boven dat ze het doen voor de publiciteit. Als je ziet hoe enorm populair Wrexham is dan doen ze het daar ook wel voor, neemt niet wel dat het wel een prachtig verhaal is. Ben benieuwd waar ze over pak en beet 5 jaar staan.

11 mei 2023 om 15:00

Ik heb niet het idee dat ze het voor publiciteit doen, maar zichzelf inzetten voor publiciteit richting dit project.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren