voetbalzone

Argentijn volgt voorbeeld Suárez en bijt verbaasde tegenstander

Bart Kruyt02 sep 2011, 09:00
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2011, 09:00
Advertentie

Luis Suárez zal zijn laatste wedstrijd in de Eredivisie niet snel vergeten. De aanvaller beet in dienst van Ajax in de hals van Otman Bakkal, wat hem op een fikse schorsing kwam te staan. In zijn vaderland Uruguay is de opvallende actie klaarblijkelijk ook een paar keer langsgekomen op tv en heeft in de Argentijn Nicolás Guevara zelfs een volger.

De 29-jarige aanvaller staat onder contract bij Rampla Juniors in Uruguay en liet zich gaan in de competitiewedstrijd tegen Racing Club. Guevara kwam na een duel met Federico Vigo op de grond te liggen en kreeg daarbij de elleboog van zijn tegenstander in het gezicht. Guevara was daar duidelijk niet in gediend en beet in de arm van de verbaasde Vigo.

Een speler van Racing Club moest de ontspoorde Guevara omhoog tillen, waarna de aanvaller een directe rode kaart te zien kreeg. Suárez ontsnapte in de ontmoeting met PSV nog aan een rode prent, maar kreeg even later wel een langdurige schorsing opgelegd, waardoor hij niet meer in actie kwam in de Eredivisie. In januari vertrok hij naar het Engelse Liverpool.


Bezig met laden …