Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern overstijgt ‘magische grens’ en dient laatste bod op Harry Kane in

Laatste update:

Bayern München heeft Tottenham Hotspur een ultimatum gesteld inzake de transfer van Harry Kane. Dat melden meerdere gerenommeerde media, waaronder Fabrizio Romano en The Telegraph. Tottenham-voorzitter Daniel Levy moet uiterlijk middernacht laten weten of hij zijn sterspeler wil verkopen. Zo niet, schakelt Bayern door naar alternatieven.

Bayern heeft inmiddels een allerlaatste bod op Kane ingediend. Volgens Sky Deutschland bedraagt dat meer dan honderd miljoen euro inclusief bonussen. Dinsdag meldde The Athletic nog dat het gat tussen vraag en aanbod zo'n 29 miljoen euro bedroeg. Nu is dat gat in ieder geval met enkele miljoenen verkleind.

Het blijft echter onduidelijk of Tottenham daar genoegen mee neemt. The Spurs willen Kane het liefst voor de club behouden en zijn contract openbreken. Dat laatste lijkt geen kans te hebben, daar de spits al aangegeven heeft nog maximaal één seizoen in Noord-Londen te willen voetballen. In dat laatste geval wandelt Kane volgend jaar zomer gratis de deur uit.

De clubtopscorer aller tijden van Tottenham kan bij Bayern zo'n 12,7 miljoen euro op jaarbasis gaan verdienen. Dat is is vergelijkbaar met het bedrag dat hij in Londen kan opstrijken als hij zijn contract verlengt. Spurs-eigenaar Joe Lewis heeft zich in ieder geval al neergelegd bij een vertrek van de dertigjarige topschutter. Hij heeft Levy gesommeerd Kane te verkopen.


Gaat Harry Kane naar Bayern München vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk is het eindelijk zover. Hopelijk bestaat de mogelijkheid nog dat Kane zich uiteindelijk vrijkoopt

4 augustus 2023 om 15:56

Dat is een verhaal verzonnen door Bild.
Alleen bij een wederzijdse ontbinding van het contract kan er dan onderhandeld worden of een bedrag al dan niet betaald moet worden aan één van de partijen.
Anders komt het gewoon op een transfer want dat geld kan dan geïnteresseerde ploeg gewoon als bonus aandienen aan de speler.

4 augustus 2023 om 20:49

Hoeft niet per se onzin te zijn. De contracten vallen onder het arbeidsrecht en als een speler vroegtijdig wenst te beëindigen moet hij gewoon een verbrekingsvergoeding betalen.

5 augustus 2023 om 10:36

Zo'n regeling bestaat onder artikel 17 van FIFA waar een speler na 3 jaar zich kan uitkopen maar het is niet zo simpel.
Het gaat om wat een speler nog waard is en niet gewoon een jaarloon.
Tottenham zal dan gewoon naar de rechter gaan dus alleen bij een wederzijds overeenkomst kan het.

5 augustus 2023 om 16:06

De FIFA en het TAS botsen op de burgerlijke rechtbank van het Britse arbeidsrecht. In België is er de wet van 1978 die de regeling hanteert van betaalde sportbeoefenaars.

5 augustus 2023 om 19:38

De kwestie is al besproken geweest in Engeland en advocaten waren over eens dat hij zich niet zomaar kon uitkopen. Meer info kan je pp het internet terug vinden.

6 augustus 2023 om 08:18

Misschien is dat wel zo, maar in de Europese unie zou dit wel eens botsen met het vrij verkeer van werknemers. Het Verenigd koninkrijk zit niet meer in de Europese unie.

4 augustus 2023 om 16:06

Onzin, Kane blijft als hij nog niet is verkocht bij de start van het seizoen. Bayern weet de prijs en anders kan hij over een jaar naar letterlijk elke topclub. Bayern is al de hele zomer aan het praten met en over Kane en zijn gewoon niet netjes bezig en dan nog denken dat je zelf deadlines kunt gaan verzinnen waar Tottenham zich aan moet houden 😂

4 augustus 2023 om 16:15

Njaa, Tottenham zou dom zijn om 100 miljoen te laten lopen, 1 jarig contract en 30 jaar. Het is vanuit Kane zijn oogpunt 100 procent te begrijpen dat hij weg wil en niet gaat verlengen. Bij Tottenham pakt die geen prijs en een voetballer als Kane hoort ook gewoon een prijs te pakken in zijn carrière

4 augustus 2023 om 16:16

"en dan nog denken dat je zelf deadlines kunt gaan verzinnen waar Tottenham zich aan moet houden 😂"

Tottenham hoeft zich daar helemaal niet aan te houden. Bayern zegt alleen: het is vandaag of anders niet.

Is toch niks raars aan? Is hun goed recht om dit ultimatum te stellen, net zoals het het goed recht is van Tottenham om Kane niet te verkopen.

4 augustus 2023 om 16:16

Bayern kan toch heel goed deadlines verzinnen? Blijkbaar om 0.00u schakelen ze door als er geen groen licht gegeven wordt. Wat is er mis met zo'n deadline? Voor hetzelfde geld ben je anders nog 3 weken aan t onderhandelen en in t ergste geval lukt het ze niet om nog een spits te fixen. Ik vraag me ook af wat ik liever zou willen als Tottenham zijnde. Een jaartje extra met je topspits die daarna gratis de deur uitloopt, of alvast doorschakelen en nog ff 100mln cashen.

4 augustus 2023 om 17:16

@Marton3103, de hoop is natuurlijk dat Kane gaandeweg het seizoen weer wat hoop krijgt op een goede afloop bij Spurs en dus zijn contract weer verlengd.. Gezien Kane’s slappe karakter en Levy’s listige en leugenachtige manier van werken denk ik dat je dat een goede kans van slagen heeft als ze deze aanbieding afslaan..

4 augustus 2023 om 17:25

“Slappe karakter” andere vinden het weer een nette manier van omgaan bij de club waar je doorgebroken bent. Als hij niks tekent heeft hij toch niks te verliezen. En hoe lang kent hij Levy nou al?! Groot deel van de fans kent zijn trucjes ook al jaren haha

4 augustus 2023 om 17:31

Als Kane een beetje winnaarsmentaliteit had en een beetje ambitie dan zou hij zich de laatste keer niet hebben laten verleiden om te verlengen toch? We weten allemaal dat Levy liegt alsof het gedrukt staat als hij zegt dat er bij Tottenham een flink competitief team gebouwd gaat worden, dus wat moeten we dan van Kane denken dat hij zich zo makkelijk om laat lullen? Kane heeft al eens laten zien dat hij bereid is om in staking te gaan, jammer genoeg (voor hem) kapte hij daar al snel mee toen de media doorkregen wat hij aan het doen was..

4 augustus 2023 om 18:10

Dat was in de tijd dat het goed ging onder Poch (2de en 3de en CL finale etc.) en er nog mooie dingen verwacht werden. Door die zelfde Levy overigens teniet gedaan. Heeft gewoon respect voor zijn boyhood club wat ik begrijp maar heeft nu ook gewoon een prachtig uitzicht of een transfer naar Bayern of gratis naar een topclub prijzen winnen. Je moet niet vergeten dat hij ook echt van de club Tottenham houdt en topscorer allertijden is. Hij wil gewoon op een mooie manier afsluiten.

4 augustus 2023 om 18:53

Definieer goed? Je was namelijk de seizoenen nauwelijks serieus in gevecht voor de titel, hebt 1 bekerfinale behaald in de 4 jaar daarvoor en was in Europa kansloos. Door wie werden mooie dingen verwacht? Iedereen met verstand van zaken en een realistische kijk op de werkelijkheid wist dat Spurs zich niet op de lange termijn kan meten met de top zolang op het belangrijkste stoeltje Levy zit.

Laten we ophouden met doen alsof hij respect heeft voor Tottenham. Hij heeft al eens geprobeerd om een vertrek te forceren, hij bleef zelfs weg van de training.. Zoveel respect heeft hij dus niet voor Tottenham..

4 augustus 2023 om 16:28

Een speler die zich vrijkoopt? Zoiets is uberhaupt enkel mogelijk als de club uberhaupt de intentie heeft de speler in kwestie te verkopen. Vooral dat is hier de vraag.

Tjah.. Volgend jaar gratis de deur uit of nu 100 mln nog ontvangen voor Kane die nu de 30 gepasseerd is.

Denk dat het voor Tottenham tijd wordt om door te selecteren. Echter een vervanger voor Kane vindt je niet zomaar. En het aankoopbeleid vind ik persoonlijk ook niet heel denderent de laatste jaren.

Einde soap vandaag lijkt het.

Kane bij Bayern kan wel echt een succes worden. Die missen na vertrek Lewa gewoon een afmaker en die rol kun je aan Kane wel toevertrouwen.

4 augustus 2023 om 16:00

Met Richarlison is de beoogde opvolger van Kane al binnengehaald. Als die eenmaal begint met scoren zal hij niet meer te stoppen zijn denk ik, had afgelopen seizoen alleen een minder seizoen waar hij veel kansen miste, maar heeft bij Brazilië en Everton laten zien dat hij echt wel een goede spits is.

4 augustus 2023 om 16:05

Klopt ook, maar dan moet er nog wel een andere spits als back-up bij lijkt me.

Randal Kolo Muani zou ik wel een sterke vinden persoonlijk.

4 augustus 2023 om 16:07

Son kan ook in de spits, beiden passen trouwens beter in de spits bij het nieuwe systeem.

4 augustus 2023 om 16:14

Kolo Muani ben ik niet enorm van onder de indruk. Is een goede spits, maar niet zo goed als de transfersom die je ervoor moet betalen. We hebben met Richarlison en Son momenteel 2 goede spelers die de spits in kunnen, en ook nog een talent uit de jeugdopleiding (naam even kwijt). Volgens mij halen we ook nog een jong talent van Rosario Central voor de spits, dus wat dat betreft zitten we goed. Het is alleen echt hopen dat er nog een goede cv wordt vastgelegd naast VdVen. Wat we momenteel centraal achterin hebben staan is echt heel slecht, de rest van het team ziet er prima uit.

4 augustus 2023 om 17:29

Muani is goed hoor, denk dat hij echt zou excelleren in het nieuwe systeem en hij heeft alles. Snelheid, kracht, dribbel, lengte, scoort maar voetbalt ook goed mee. Probleem is de prijs, is bijna dezelfde prijs als Kane. Dan zou ik gaan voor Gift Orban

4 augustus 2023 om 19:05

Richarlison, kom op zeg. Heeft die überhaupt gescoord afgelopen seizoen?

5 augustus 2023 om 11:06

Richardlison geweldig vinden en dan twijfelen over Kolo Muani die minimaal een klasse beter is. Dan snap je er echt helemaal niks van.

Mensen hebben het er vaak over dat de clubs inhet midden oosten de transfermarkt hebben verziekt. Maar meer als 100m voor een speler van 30 die nog een 1 jarig contact heeft vind ik nog meer belachelijk als die Mbappe deal.

4 augustus 2023 om 16:01

Er zijn spelers verkocht met 1jarige contracten voor veel geld, deze zomer nog. Kane is een top3 spits van de wereld en kan met zijn manier van spelen makkelijk nog 5/6 jaar mee. Zelf weten je moet hem niet kopen maar dan kan hij gratis naar elk team volgende zomer.

4 augustus 2023 om 16:19

Zeggen dat een speler van 30 nog makkelijk 5/6 jaar mee kan is wishfull thinking. Mogelijk maar mogelijk ook niet. We weten het simpelweg niet. Het bedrag dat Levy vraagt is gewoon absurd. Spurs' goed recht om dat te vragen hoor, hij heeft een contract maar dan moet je niet gek opkijken wanneer mensen er het hunne van denken.

4 augustus 2023 om 16:35

Hoeveel spitsen gaan tot hun 36ste door in de Europese top? Dat zijn er echt gigantisch weinig, in alle tijden. Je moet er eigenlijk van uitgaan dat je nog 3 seizoenen iets aan Kane hebt als aanvalsleider. Elk seizoen daarna is pure bonus.

Verder vind ik dat laatste wat kort door de bocht als het een speler betreft met nog een 1-jarig contract. Daar ga je natuurlijk geen 150 miljoen euro voor neertellen. Het is ook niet zo dat Kane er moeiteloos 35 maakt per seizoen. Z'n rendement schommelt nogal door de jaren heen, varierend van 17 tot 30 doelpunten, waarvan het merendeel tussen de 17 en 23 goals was.

4 augustus 2023 om 17:07

Absolute toppers als Lewandowski en Benzema konden dat. Kane zet ik qua zuivere kwaliteiten op een gelijkaardig niveau als Lewandowski.

4 augustus 2023 om 17:20

Best veel topspitsen gaan lang door de laatste jaren vooral de spelers die het niet van hun snelheid moeten hebben. Kane is op en top prof en zorgt net als een Lewa too voor zichzelf.

Je benoemd nu allemaal statistieken maar dat het schommelde komt vooral door wat de trainers van hem vroegen. Hij is ook jaren zowel de 10 als de spits en benoem dan ook de assists. Onder Mourinho was hij bijvoorbeeld vooral aangever en ging Son diep.

Ik blijf erbij als hij geen horror blessures krijgt zie ik hem makkelijk tot zijn 36 op topniveau voetballen zoals een Lewandowski.

4 augustus 2023 om 19:40

Suarez en Cavani moesten het ook niet van hun snelheid hebben. Die zijn na hun 32 toch fors afgetakeld. Benzema en Lewa zijn dan wel leuke voorbeelden maar zo zijn er tientallen te maken aan de andere kant van het spectrum.

4 augustus 2023 om 16:16

Wat?! Deze 100 miljoen komt niet uit eigen zak van een sjeik. Bayern is een club die de cijfers op orde heeft. Mbappe heeft ook een jaar contract, waar SA 300M voor wil betalen.

5 augustus 2023 om 00:34

Bij Bayern komt het geld uit de zak van Adidas, Audi, Allianz, Deutsche Telekom, etc - of je nou voor een stel sjeiks juicht of voor een stel Duitse multinationals, heb blijft elf tegen elf met 1 bal.

4 augustus 2023 om 20:35

Haha de enige reden voor het klagen over het midden oosten, is omdat het Arabieren zijn. De meerderheid in nl heeft daar simpelweg gewoon de misgun factor naar. Toen China het deed boeide het niet, als Amerika het doet boeit het niet, maar als een arabier het doet is het het einde van de wereld.

4 augustus 2023 om 21:20

mbappe heeft ook nog maar 1 contract jaar te gaan en de saoudi's woden dat afkopen voor 300m, en dat maar liefst aan wsl 40x het salaris van kane.graag meer duiding hoe dat minder belachelijk is

ik zou niet graag aan een pokertafel willen zitten met Levy.. Ik denk dat Kane goed zal passen bij Bayern, ben benieuwd of hij het net zo goed kan doen als Lewa

De eigenaar wilt dat Kane verkocht wordt dus dat lijkt me dan een uitgemaakte zaak, mits dit op waarheid berust. Ik hoop dat Kane vertrekt. Topscorer van de PL is en blijft Shearer, voor in ieder geval nog een aantal jaar.

Gewoon een tactiek om Spurs te forceren, de window is nog een maand open 😂 daarbij moeten zij eens kijken voor hoeveel anderen deze zomer nog zijn verkocht met een 1jarig contract.

Zou ik tegen een verkoop zijn? Nee niet persé, maar Bayern denkt alles te kunnen bepalen en waren gewoon niet respectvol in de media rondom deze transfer. Denk je echt dat Kane het erg vindt om volgende zomer elk team te kunnen kiezen en denk je dat Tottenham financiële problemen heeft?

Die deadline van ze stelt niks voor en zij weten de vraagprijs.

4 augustus 2023 om 16:12

Ik denk eerlijk gezegd wel dat Kane graag nu al weg wil; hij speelt geen CL en het team om hem heen wordt niet beduidend beter (ook niet slechter) vergeleken met de afgelopen 2 jaar naar mijn mening.
Tevens speelt het missen van iedere vorm van europees voetbal denk ik financieel wel mee voor Tottenham gezien ze hoge kosten hebben, ook al wel wat hebben uitgegeven op de transfermarkt dus is het misschien niet verkeerd om een grote som voor kane ipv. 0,0 te krijgen volgend jaar.

daarbij komt ook een risico voor Kane; wat als hij zich zwaar blesseerd komend seizoen? wat ik niet hoop natuurlijk. maar wat dan? wie wil hem dan een top contract gaan geven? Hij moet nu denken aan de komende jaren en kan het zich denk ik niet echt veroorloven om rustig te blijven zitten en volgend jaar te kijken wie hem wil, als het aan hem ligt. kan natuurlijk beide kanten op hoor, kan ook een topseizoen worden, prijs met Tottenham, topscorer, en dan mega tekenbonus opstrijken waar je maar wilt.

Deadline is denk ik meer een signaal van Bayern om te zeggen, laatste bod, anders gaan wij verder zoeken. ongeacht of het nu een ja of nee wordt van Levy.

4 augustus 2023 om 16:17

Een topcontract heeft hij al, dus voor het geld hoeft hij niet naar Bayern te gaan. Als hij zwaar geblesseerd raakt maakt het niet echt veel uit of je in Duitsland revalideert of in Londen. De prijzen die je dan met Bayern wint voelen ook anders als je er het hele seizoen uit hebt gelegen.

4 augustus 2023 om 16:21

Een topcontract heeft hij al voor nog 1 seizoen. Precies wat 50vince dus wil zeggen.

4 augustus 2023 om 16:22

verschil is echter dat als hij idd een blessure pakt, en geen contract heeft voor het daaropvolgende seizoen, wat dan? dan heeft hij geen topcontract meer en is het maar de vraag of ie het nog gaat krijgen.
naja, prijs pakken met bayern met blessure en nog wat jaren lopend contract, of geen prijs pakken met Tottenham, blessure, en aflopend contract; same same but different but still same? denk het niet

4 augustus 2023 om 16:23

idd. Dank voor het snappen van mijn vaak wat lange comments

4 augustus 2023 om 16:41

Bayern maakt doorgaans geen grapjes. Die menen doorgaans wel wat ze naar buiten brengen.

Ook het andere argument is nogal subjectief. Er zijn nog geen handjevol clubs met meer aantrekkingskracht dan Bayern Munchen en al helemaal niet als je de salariseisen van Kane ook in acht neemt. Er zijn misschien 4 of 5 clubs in de wereld die dat kunnen betalen. Barcelona heeft Lewandowski al, Real Madrid waarschijnlijk volgend jaar Mbappe, Manchester United koopt die spits van Atalanta en dan heb je nog Osimhen waar clubs ook ongetwijfeld aan gaan trekken.

Er zullen ongetwijfeld veel clubs voor Kane op de stoep staan volgend jaar, maar daarvan is misschien hooguit 1 club zo aantrekkelijk als Bayern. Bovendien is 100 miljoen euro ook voor Tottenham ontzettend veel geld.

Zou het heerlijk vinden om Kane bij Bayern te zien. past denk ik in het spel, en zal wel goed aarden in de BL. daarbij wordt hij natuurlijk ook gehaald om in de CL te knallen. anyways, goede zet van Bayern om dan nu ook de druk erop te zetten. Mia San Mia, tot spoedig Harry!

4 augustus 2023 om 18:15

Heel eerlijk denk ik dat hij wel naar Bayern gaat maar niet volgens hun deadline. Je kunt teams niet disrespecten praten over en met spelers zonder dat het team ervan op de hoogte is en dan nog eisen gaan stellen voor hun speler. Dat lukt misschien met andere Buli teams maar dat gaat tegen je werken tegen PL teams.

Verwacht dat Bayern meer gaat betalen, of het nou met bonussen is of niet.

4 augustus 2023 om 20:53

Het probleem is dat Bayern Kane wilt en Kane wil enkel naar Bayern. Zelfs een transfervrije overgang naar Bayern is een optie. Dortmund hield destijds aan Lewandowski vast, maar Dortmund speelt Champions League destijds om de gemiste inkomsten op te vangen. Levy moet dringend zijn ego wegzetten en denken aan de toekomst. Ik heb overigens veel respect voor Tottenham. Meer dan Chelsea en Arsenal samen. Alleen is Levy een vreemde vogel

Ik zou het toch zonde vinden als hij naar Duitsland vertrekt. Hij staat op 47 goals van het record van Shearer in de PL. Iemand als Kane kan dit in twee of drie seizoenen er wel in knallen. De vraag is dan natuurlijk naar welke club. Arsenal lijkt me geen optie en United en City zijn reeds voorzien , Liverpool blijft dan nog over maar of zij überhaupt interesse zouden hebben weet ik niet.

4 augustus 2023 om 16:11

Ja helemaal mee eens, zou het ook jammer vinden. Dan moet Kane een transfervrije stap maken volgende zomer. Er is nu geen Engelse club die hem kan kopen

4 augustus 2023 om 16:23

Mag best naar Arsenal komen hoor

4 augustus 2023 om 16:42

Hij komt uit de jeugd van Arsenal en zou niet de eerste captain van Spurs zijn die naar Arsenal komt en kampioen met ze wordt.

5 augustus 2023 om 23:49

Dat van de jeugd wist ik zelfs niet. Hoe zouden de Arsenal supporters reageren op die transfer denk je ?

Topscorer aller tijden opgeven om een paar kampioenschappen te kunnen winnen met Bayern, hopelijk voor hem misschien zelfs wel een Champions League! Je krijgt als Bayern een topspeler die gemotiveerder dan ooit zal zijn de grote prijzen binnen te slepen.

100 miljoen voor Kane die 30 is. Andere opties zullen er vast zijn. Zie dit niet gebeuren uiteindelijk. Levy is ontzettend houvast.

Bayern laat zich piepelen door een geldwolf.
Had gezegd 60 is max. take it or leave it, we will get him for free than next year.

4 augustus 2023 om 16:27

tot op zekere hoogte eens met je, aan de andere kant zijn de transfersommen al een tijdje absurd hoog, dus krijg je niet meer veel voor 60 Mio, ten minste niet het beoogde niveau, en sta je nu voor ongeveer 100 redelijk sterk voor de komende paar jaar. als je idd pokert in de zin van volgend jaar kan ie gratis komen (mind you met signing bonus); dan zijn er oppeens erg veel kapers op de kust en kan het zomaar nog veel duurder uitpakken als je pech hebt (voorbeeld: Mbappe weg en PSG moet en zal een topper halen, dus betaald Qatar wel even 150 Mio signing ofzo - en moet Kane dan maar nee zeggen?). dat moet je niet willen riskeren als Bayern zijnde denk ik.

5 augustus 2023 om 18:21

Vlahovic is toch prima alternatief?

Ik vind het raar dat Real niet Kane ziet als vervanger van Benzema. Lijkt een ideale kandidaat

4 augustus 2023 om 18:45

Inderdaad, zeker als je naar hun pre season kijkt. Hebben nu een paar keer op de broek gekregen terwijl ze tegen Juve iets van 30 schoten hebben gelost. Goals scoren gaat daar nog wel een dingetje worden zonder Benzema en zonder versterkingen.

4 augustus 2023 om 19:20

@bongiorno
Kane was de perfecte vervanger voor Benzema. Een topschutter, maar laat zich ook graag terugzakken om de aanval op te zetten.

Ik snap Kane niet. Waaorm wil je nog naar een club in het buitenland, terwijl je bij Tottenham op handen gedragen wordt. Voor die extra kansen op dat Europese bekertje? Wordt lekker de absolute held in Londen, ga voor een salarisverhoging en ga je best doen om met Engelend prijzen te pakken joh.

4 augustus 2023 om 17:31

Omdat Kane ook is een prijs wilt winnen?

4 augustus 2023 om 19:07

Kane speelt bij een "top"club in Engeland, maar heeft alleen een Audi Cup gewonnen in wat, 10 jaar(?) tijd.

Het zal mij niet verbazen als Kane volgend jaar gratis naar United vertrekt

4 augustus 2023 om 19:24

@afc
Nee hoor. Dat gaat niet gebeuren. Er wordt gezegd dat dit het ultieme bod van Bayern is, maar het is meer dan overduidelijk dat ze Kane heeeeeel graag willen. Ik verwacht dat Levy zelfs nog een hoger bod eruit gaat slepen.

Wrm gaat Bayern niet oshimen kost 150 en is 22 a 23 of kole mani van Frankfurt

Nee alstublieft niet meer dan 50 miljoen voor een 29 jarige spits. Dan maar verder kijken voor dit geld.

4 augustus 2023 om 19:41

Naja 50 miljoen zou dan ook wel weer een lachertje zijn hoor.

5 augustus 2023 om 18:25

Vlahovic lijkt me mooi alternatief.

Was het laatste bod niet 75 mil ofzoiets? 100 voor Kane, ja het is nogal wat. Het kan voor een paar jaar de ideale opvolger van Lewandowski zijn, maar het kan ook totaal de andere kant op

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren