Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Belangrijke dag op komst: PSV om tafel in jacht op gewilde handtekening

Laatste update:

PSV gaat dinsdag nogmaals om tafel met de entourage van Isaac Babadi om zijn aflopende contract te verlengen, zo meldt het Eindhovens Dagblad maandagavond. Hoewel de Eindhovenaren meerdere keren bot vingen bij de achttienjarige middenvelder, wil het toptalent volgens journalist Rik Elfrink in het Philips Stadion blijven spelen. Babadi’s entourage hoopt vurig dat er een nieuw voorstel op tafel komt.

PSV dacht al een mondeling akkoord te hebben met Babadi, maar hield er geen rekening mee dat diens entourage roet in het eten zou gooien. Zaakwaarnemer Sahr Senesie en broer Samuel Babadi eisen meer perspectief én een lucratiever voorstel.

Babadi is nog altijd een gewilde speler, zo schrijft Elfrink. “Tal van clubs zijn voor hem in de markt, omdat hij talentvol is én nu over een aflopend contract beschikt. PSV wil dat verlengen tot 2028.”

De journalist schrijft dat Babadi zelf een langer verblijf in Eindhoven nog altijd wel ziet zitten, maar dat zijn entourage terughoudend is. “Ze willen dat PSV een aanbieding doet waaruit spreekt dat de club Babadi écht wil houden en vinden dat dat tot nu toe niet het geval is geweest.”

Volgens Transfermarkt is de tiener reeds 4 miljoen euro waard, maar PSV verwacht dat Babadi in de toekomst veel meer kan opleveren. De Brabantse koploper wil absoluut niet dat de jeugdinternational transfervrij de deur uitloopt.

Naast Ajax zijn er diverse clubs die de situatie van Babadi nauwlettend in de gaten houden. Vanuit het buitenland worden Anderlecht en Eintracht Frankfurt genoemd. Maandagavond deed de rechtspoot mee bij Jong PSV. In het thuisduel met Willem II (1-1) was Babadi goed voor het enige doelpunt van het beloftenelftal.

Babadi debuteerde dit seizoen onder trainer Peter Bosz in het eerste elftal van PSV. Tot dusver kwam hij 277 minuten in actie namens de hoofdmacht, verdeeld over 13 optredens. Eenmaal was Babadi trefzeker. De Nijmegenaar maakte het openingsdoelpunt in het thuisduel met Sturm Graz (4-1 winst), tijdens de derde kwalificatieronde voor de Champions League.

Verwacht jij dat Babadi gaat verlengen bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Dit soort dingen zijn zo dubbel.
Aan de ene kant wil je een groot talent waar je veel tijd en moeite in hebt gestoken niet gratis laten vertrekken en aan de andere kant wil je niet je oren laten hangen naar iedere jeugdspeler die het leuk doet en denkt dat ie gelijk de jackpot moet ontvangen..

30 januari 2024 om 07:51

Zulke dubieuze contracten hoeven voor mij niet. Eerst mondeling akkoord. En dan andere dingen eisen. Vind het echt jammer hij is een talent. Hopelijk gaat hij inzien dat de andere clubs dit ook zien. Dat heeft geen voordelen.

30 januari 2024 om 08:01

Babadi is een een echte jongen van de club ondertussen, zijn entourage geven niks om hem en zijn carriere. Bloedzuigers zijn het. Zou het enorm zonde vinden om Babadi eronder te zien lijden, die jongen kan echt goed voetballen.

30 januari 2024 om 08:39

Tja weet je wat het is. Hij heeft super veel concurentie op zijn positie. Waarin hij eigenlijk 4e keus is. Hij moet vooral spelen en een goede kans op spelen hebben.

Ik denk dat Anderlecht echt een mooie club voor hem is. Zou hem ook graag bij Ajax zien, maar daar heeft hij concurentie van kleine kris waar ze bij Ajax erg positief over zijn, dus dat is ook niet gelijk een gelopen koers. Tenzij hij zoveel vertrouwen heeft, van die speel ik er wel uit ?(acht ik niet onmogelijk)

30 januari 2024 om 08:44

Wat een medelijden heb ik ook met die jongen zeg! Volgens mij is hij toch echt zelf de man die de keuzes maakt, het is notabene zijn eigen broer die zijn zaakwaarnemer is.

30 januari 2024 om 08:57

Hij heeft inderdaad redelijk wat concurrentie maar hij is ook pas 18 jaar natuurlijk. Dat Vertessen op zijn 23ste klaar is met zijn rol backup is volledig te begrijpen maar Babadi kan juist heel veel leren van zijn concurrenten en ook in de KKD liggen er nog voldoende uitdagingen.

30 januari 2024 om 09:38

Als Babadi bijtekent gaat hij echt wel meer minuten krijgen. Wat mij betreft verkopen ze Til en tekent Babadi bij.

30 januari 2024 om 13:08

Teken ik ook voor. Totaal ander type natuurlijk, maar ik heb ook liever Babadi op ons middenveld..

30 januari 2024 om 14:48



Ja wat mij betreft mag Til ook gewoon gaan en dan schuift hij toch weer een plekje op, in het huidige team zou hij waarschijnlijk nog redelijk wat minuten hebben gemaakt als Til er niet was als je kijkt naar hoe het dit seizoen is verlopen op het middenveld met blessures, schouten die soms naar de achterhoede moet en Saibari die naar de Afrika cup is. Til ben ik ook wel gewoon een beetje klaar mee, is een harde werker die zijn stinkende best doet, maar als je kijkt naar de wedstrijden tegen Feyenoord en Utrecht mis je gewoon heel erg een goede voetballer op de 10 positie die een actie kan maken en onder druk iets goeds kan doen, Saibari blonk daar in uit en Babadi is een type speler die dat ook zou kunnen invullen als hij zich wat verder kan ontwikkelen. Met Til loopt heel je voetballende spel gewoon vast omdat hij zo ongecontroleerd is en geen balcontrole heeft. En daarnaast mist hij zoveel gigantische kansen dat het gewoon niet grappig meer is.

Tegen Feyenoord kopt hij eerst die bal op de paal, daarna schiet hij een 1 op 1 tegen de keeper aan en vervolgens schiet hij een rebound tegen een op de grond liggende keeper aan. 1 van die dingen kan iedereen overkomen, 2 is vervelend maar oke soms zit het niet mee maar 3 in een wedstrijd is gewoon ronduit slecht en met een 1-0 nederlaag maakt het ook gewoon een gigantisch verschil. Ik had liever gezien dat een talent de kans kreeg om zich te ontwikkelen en af en toe fouten zal maken dan dat we Til laten aankloten en dat die alsnog een hoop fouten maakt.

het begint imo aardig te lijken op wat Mbappé deed bij PSG. dreigen om te gaan, om zo 't maximale eruit te trekken, en dan op 't laatste moment toch ineens z'n handtekening zetten onder een nieuw contract...

30 januari 2024 om 08:09

Messi was z’n grote voorbeeld. On: Lastig maar als hij echt zo goed was dan had hij een vaste plek in het eerste / de basiself gehad in de ED. Dat is niet het geval dus misschien minder goed dan hij denkt. Laat hem er maar achterkomen, RKC of Heracles is er blij mee over een jaar of drie.

Deze onderhandelingen duren inmiddels al meer dan een jaar en PSV blijft het proberen. Het is lachwekkend. Stewart had de stekker hier allang uit moeten trekken om een voorbeeld te stellen aan andere talenten die het te hoog in hun bol hebben en met een onrealistisch eisenpakket aan komen zetten (en ja dat doe je als je als 18-jarige wisselspeler 1,5 miljoen netto wil verdienen)

30 januari 2024 om 07:30

Zul je zien dat hij er een vet contract uitsleept, een goed seizoen speelt en dan weer gaat eisen om een verbeterd contract of een vertrek. PSV had hier gewoon een voorbeeld moeten stellen dat je word beloond naar prestatie en niet naar potentie.

30 januari 2024 om 08:15

Dat kan PSV doen maar dan zijn ze vrij uniek. Over het algemeen wordt er betaald naar potentie en vooral naar potentiële transferwaarde, op deze leeftijd. Dat zoiets niet altijd lukt (speler voor veel geld verkopen) is risico van het vak

30 januari 2024 om 07:36

Waar komt die 1,5 mil netto vandaan eigenlijk? Uit de media of echt betrouwbare bronnen? Kan het mij bijna niet voorstellen dat die jongen om 3 mil bruto vraagt namelijk.

30 januari 2024 om 08:33

Dat riep Feyenoord TM op het moment dat iemand de wereld inslingerde dat Slot en Feyenoord met hem in gesprek waren

30 januari 2024 om 17:29

barcalover123

Dat doet die jongen ook niet maar die aasgieren uit zijn familie die zien hem als melkoe doen dat en dat is wat vrijwel iedere zaakwaarnemer doet met zijn potentiele melkoeien.

Maar hem vrijwel nooit laten invallen en die Guus Til maar blijven opstellen en 90 minuten laten staan helpt er ook niet aan mee als je hem wil laten tekenen en dan heeft ie nog Tilman voor zich en Saibari ook nog voor op 10 dus een basisplek eisen zal en kan hij ook niet want dan moet je de eerste keus zijn en dat is 100% Saibari nu en daana Tilman.

30 januari 2024 om 08:39

PSV heeft hier ook al maanden geen moeite meer in gestopt en gaat nu last minute nog een laatste keer om tafel. Dat aanbod gaat echt geen 1,5 miljoen netto zijn.

30 januari 2024 om 09:38

Lachwekkend? Het zou lachwekkend zijn als ze het niet proberen tot de laatste dag dat hij onder contract staat. Dit gaat om miljoenen euro’s. Zolang hij zich normaal opstelt moet je zeker de stekker er niet uit trekken.

Sorry hoor, maar hier had je als PSV zijnde toch allang mee moeten kappen. Dan geef je zo’n jongen een miljoenencontract en dan zal je zien dat meer van die binkies dit gaan eisen. Lekker standvast ben je dan.

30 januari 2024 om 08:31

Tja hij heeft wel 3 nummers 10 voor zich en met Lang Zelfs 4 😉 Gewoon geduld hebben een half jaar, want verwacht dat Saibari wel verkocht wordt na dit jaar en Til is gewoon een tandje minder.

Lastig dit.
Je wil geen 2.0 verhaal als bij Ihataren.
Ook supertalent en bla, bla, bla.
Nou, dat hebben we gezien.

30 januari 2024 om 08:24

Ihattaren en Babadi vergelijken is appels en peren vergelijken.

30 januari 2024 om 20:16

Mo en babadi is juist exact hetzelfde. Net doen of je bijtekent maar puur voor het geld weggaan.

30 januari 2024 om 09:10

Heb het idee als ik alle verhalen mag geloven dat het voornamelijk aan zijn familie ligt die geld wilt zien.
(Al heb je als (jonge) speler altijd de eind beslissing imo.)

Gaat denk ik naar Ajax, zeker nu Misehouy weg gaat. Zou een welkome versterking zijn. Zie hem in ieder geval niet bijtekenen bij PSV.

30 januari 2024 om 11:16

Dat hoop je ja. Ik hoop vooral dat er na vandaag duidelijkheid komt. Bijtekenen en meer spelen of niet bijtekenen en streep eronder..

Ik snap het echt niet meer...
Als babadi zelf graag wilt blijven heeft hij toch een eindoordeel hierin om bij te tekenen?
Dan kan het nog je familie zijn die dollar/euro tekens ziet.
Hoop dat psv dan wel hierna ermee op houdt, dit speelt veel te lang en die jongen moet gewoon lekker moet voetbal bezig zijn.

Ik zou andere zaakwaarnemers zoeken. Of het nou mijn broer is of niet als ik aangeef ik wil bij psv blijven verleng maar, en mijn zaakwaarnemer gaat doodleuk dingen eisen waardoor het niet verlengd wordt, ontsla ik hem meteen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren