Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea en Tottenham hopen deal voor tiener van bijna 50 miljoen te kapen

Laatste update:

Leeds United-middenvelder Archie Gray is dicht bij een overstap naar Brentford, zo melden verschillende Engelse media. De pas achttienjarige middenvelder levert Leeds minimaal 41 en maximaal, als aan bepaalde bonussen wordt voldaan, 47 miljoen euro op. Er zijn echter nog kapers op de kust.

Gray heeft toestemming van Leeds gekregen om de medische tests bij Brentford te voltooien. Helemaal zeker is de overstap naar the Bees nog niet, want andere clubs hebben hem nog op de radar staan.

Onder meer Tottenham Hotspur en Chelsea hopen zich te verzekeren van de handtekening van de piepjonge middenvelder. Die clubs zouden nog goede hoop hebben op zijn komst, maar het is de vraag in hoeverre die wens realistisch is, nu Gray toestemming heeft gekregen om de medische keuring te ondergaan bij Brentford.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Bij Brentford is men er begrijpelijkerwijs nog niet gerust op. Gray is uitvoerig gescout door clubs uit binnen- en buitenland. Manager Thomas Frank vreest volgens The Guardian dat de deal alsnog zal klappen.

Gray, die sinds de Onder 19 actief is bij Leeds, kende vorig seizoen zijn absolute doorbraak bij Leeds. De centrale middenvelder kwam 52 keer in actie voor Leeds en deed ook negentig minuten mee in de verloren play-off om promotie op Wembley tegen Southampton.

Gray werd door manager Daniel Farke regelmatig als rechtsback geposteerd, maar is van nature een centrale middenvelder. Gray werd dankzij zijn overtuigende prestaties in het shirt van Leeds beloond met de prijs voor Jonge Speler van het Jaar 2023/24 in het Championship.

Gray is de zoon van voormalig spits Andy Gray, die onder meer uitkwam voor Nottingham Forest, Burnley en ook Leeds. Drie maanden voor hij zijn zestiende verjaardag vierde, zat hij al in de wedstrijdselectie van Leeds, toen de club het in december 2021 opnam tegen Arsenal.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De markt lijkt meer doorgeslagen dan ooit. 40m voor Minteh en deze championsship jeugdspeler

29 juni 2024 om 23:56
0

De Engelse markt. Moet gewoon op zijn gat gaan zoals dat gebeurde met de serie A rond 2005
Maar ja, of dat gebeurt is een 2de

30 juni 2024 om 09:08
0

Klopt, het Engelse voetbal verpest veel. Een Brentford, een weinig zeggende club in de PL, met een stadion een keer zo klein als die van Twente, gooit even 40 miljoen neer voor een speler. Ik ben al een tijdje gestopt met de PL, die dankzij de Aziëdeals in de jaren '90 zo groot is geworden.

30 juni 2024 om 10:09
0

In Engeland waren ze alleen tegen de super league, omdat ze met de bpl zelf al eennsuper league hebben gecreëerd. Het EK is wat dat betreft een verademing, wat het clubvoetbal is echt (nog meer) een oneerlijk, commercieel gedrocht geworden

Apart weer, die Championship. Zo’n slechte competitie volgens velen hier, mede door Akpom, en weer een speler die in verband wordt gebracht met de premier league voor een groot geldbedrag. Hoe kan dat dan? Akpom komt van die competitie en werd daar beste speler. Dus dan kan het geen goede competitie zijn.

30 juni 2024 om 00:17
0

Heb het vermoeden dat ze er in Amsterdam nog deze zomer achter komen dat de aankopen echt niet zo dramatisch waren, maar dat er gewoon meerdere trainers hebben gezeten met het voetbalinzicht van een tennisser.

30 juni 2024 om 00:33
0

Ik wil het ook niet schuiven aan de trainers om eerlijk te zijn. Sommige spelers passen gewoon niet in de filosofie wat een club of trainer uitdraagt. Er zijn teveel losse spelers gehaald die individueel vrij goede spelers zijn, maar gewoon niet nodig zijn voor dit ajax. Mislintat heeft gewoon spelers gehaald die Ajax totaal niet nodig heeft en heeft gewoon niet gekeken naar spelers die een versterking zijn voor een positie waar Ajax al last van heeft sinds het vertrek van Schreuder.

30 juni 2024 om 00:42
0

Tuurlijk ligt het wel aan de trainers. Als elke speler niet presteert dan ligt het duidelijk daar aan. Daarnaast waren Schreuder, Heitinga, Steijn en Van t'schip ook gewoon dramatische coaches. Die konden er tactisch helemaal niks van en hadden niet eens een speelwijze.

30 juni 2024 om 07:22
0

Hij is Engels. Dat is al minstens 25 miljoen extra ten opzichte van niet Engelsen. Plus, het is de PL. Daar kan een nietszeggende club als Brentford dat letterlijk nog nooit iets noemenswaardig heeft gepresteerd, een stadion van 18.000 man heeft zonder blikken en blozen een 19-jarige speler halen voor 40 miljoen. Moraal: niet te vergelijken met Akpom.

Gray is hard op weg naar Brentford, wat op zich prima past bij zijn niveau, en Dewsbury-Hall leek hard op weg naar Brighton, ook een prima transfer, maar toch doet Chelsea z’n uiterste best om deze deals nog te kapen en weer 2 nietszeggende aankopen te doen waar je de top 4 niet mee gaat bestormen?!

Ik begrijp werkelijk waar niet waar we mee bezig zijn. Hoe meer ik lees over onze vermeende targets, hoe minder ik vertrouwen heb dat er ook echt interesse is om weer bovenin mee te doen. Het lijkt wel alsof ze er alles aan doen om dat vooral niet te doen namelijk!

30 juni 2024 om 09:13
0

Er zit totaal geen visie achter het aankoopbeleid van Chelsea. Zo veel mogelijk grote talenten kopen en deze vervolgens verhuren of op de bank laten verpieteren..

Het wordt tijd dat ze eens de bezem door de selectie halen en echt gericht aan de slag gaan met aankopen.

Uit: Silva, Chalobah, Disasi, Lukaku, Broja, Mudryk.

In: Skrinkiar (rcv), Vlahovic (st) & Nico Williams (lw).

Met deze transfers heb je iedere positie dubbel bezet en heb je echt een heel aardig team staan wat gewoon mee moet doen om plek 1 tm 4.

Opstelling:
Sanchez, James (gusto), Skriniar (Fofana) Colwill (Badiashille), Cucurella (chillwell), Fernandez (Gallagher), Caicedo (lavia), Nkunku, Palmer (Madueke), Williams (Sterling), Vlahovic (Jackson)

30 juni 2024 om 10:07
0

@N.Chelsea, de deal tussen Bayern en Olise zou op klappen staan. Ik hoop dat ze meteen toehappen op het moment dat Bayern steken laat vallen! Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog wel wat rigoreuzer ben dan jij in het kopen/verkopen van spelers. Vooral in het verkopen.

Ik zou zelf beginnen met Sterling en dan Sanchez, Lukaku, Broja, Mudryk, Sterling, Madueke, Casadei, Washington, Datro Fofana, Disasi, Kepa en natuurlijk niet te vergeten Raheem Sterling.

Wellicht zul je dit uit moeten smeren over 2 seizoenen om een te grote turnover te voorkomen. Ik vind, als je eerlijk kijkt naar de kwaliteit in onze selectie, dat er een nieuwe keeper, nieuwe RCB (Het is maar de vraag hoe Fofana gaat spelen na 2 jaar constant blessureleed), een nieuwe linksback, links- en rechtsbuiten en een spits moet komen! Zeker als je ambitie is om kampioen te worden komt wat we hebben lopen op ieder vlak en front tekort!

30 juni 2024 om 12:54
0

Ik weet het niet met Olise. Hij lijkt qua profiel wel heel erg op Palmer. Daarnaast betekent dat dat je Nkunku sowieso gaat banken, omdat Olise op rechts moet en Palmer dan op 10. Dat zou heel erg zonde zijn. Daarom liever de focus op een linksbuiten, daar heb je nu geen enkele speler die presteert.

Qua verkopen ben ik het met je eens, alleen vind ik Madueke een prima back up en zou ik jongens als Casadei, Washington en Fofana verkopen met een terugkoopoptie voor twee jaar. Zo’n constructie die real ook regelmatig gebruikt.

30 juni 2024 om 13:18
0

Nkunku kan prima uit de voeten op links of zelfs in de spits als Jackson van links komt. Ik zie ook de noodzaak voor een goede linksbuiten, maar zie daar niet zoveel opties voor rondlopen.

Madueke vind ik niet goed genoeg, hij en zijn platvoetjes kunnen me echt niet bekoren om eerlijk te zijn.

Bizar dat een team als Brentford even zulke bedragen kan neerleggen. Markt is kapot.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren