voetbalzone

Davids degradeert door slecht doelsaldo op laatste speeldag uit League Two

Bart Kruyt27 apr 2013, 18:30
Laatst bijgewerkt: 27 apr 2013, 18:30
Advertentie

Edgar Davids is er niet in geslaagd om Barnet FC in de League Two te houden. De ploeg van de Nederlandse speler/manager verloor zaterdagmiddag met 2-0 van Northampton en werd op de laatste speeldag gepasseerd door AFC Wimbledon, dat met 2-1 te sterk was voor Fleetwood. Barnet glijdt samen met Aldershot Town af naar de vijfde divisie van het Engelse voetbal.

/

Barnet stond voor zaterdagmiddag net boven de degradatiestreep, maar had evenals Dagenham & Redbridge maar een punt meer dan Wimbledon. Deze ploeg wist de laatste wedstrijd van het seizoen te winnen en daar slaagden Barnet en D&A niet in. De brigade van Davids heeft een slechter doelsaldo dan laatstgenoemde ploeg en daardoor is degradatie een feit.

Davids arriveerde in oktober bij Barnet en debuteerde op 13 oktober tegen Plymouth Argyle (1-4 verlies). Onder leiding van de Nederlander kwam Barnet maar niet uit de degradatiezorgen en zaterdag werd een trieste dag voor the Bees. Het is niet bekend of Davids de club na de degradatie trouw zal blijven.

Bezig met laden …