Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood

Laatste update:

Napoli heeft zich bij Manchester United gemeld voor de diensten van Mason Greenwood, zo weet The Athletic te melden. De Engelsman speelt momenteel op huurbasis bij Getafe en keert in de zomer terug bij Manchester United.

Greenwood werd in januari 2022 gearresteerd op verdenking van mishandeling en verkrachting van zijn vriendin Harriet Robson. Dat gebeurde nadat Robson beeldmateriaal van de mishandeling had gedeeld op social media. Inmiddels heeft Robson alle aanklachten jegens Greenwood ingetrokken en is ze zelfs weer met hem samen. Toch zit Manchester United sinds zijn arrestatie in de maag met Greenwoods justitiële verleden.

De inmiddels 22-jarige aanvaller speelde dit seizoen dus op huurbasis bij Getafe. In 32 duels voor de Spaanse ploeg wist hij acht keer te scoren en zes assists af te leveren.

Met die prestaties heeft hij zich in de kijker gespeeld bij meerdere topploegen. Eerder meldde The Times dat Juventus concreet was voor de spits en ook werd hij gelinkt aan Atlético Madrid.

Nu lijkt Napoli de meest concrete club om Greenwood over te nemen. Manchester United wil hem het liefst verkopen, maar het is niet uitgesloten dat hij terugkeert in de selectie van de club, zo schrijft The Athletic.

Sir Jim Ratcliffe, mede-eigenaar van Manchester United, gaf eerder al aan dat een terugkeer van Greenwood niet is uitgesloten. “We gaan eerst de feiten bekijken en dan tot een beslissing komen.”

Als Napoli met een goed bod komt, hoeft Manchester United dus de knoop niet door te hakken. Manchester United verlangt een bedrag van 46 miljoen euro voor de aanvaller, maar het is nog maar de vraag of Napoli dat bedrag op tafel gaat leggen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dacht dat Juve ook interesse had en mogelijk nog wat andere clubs.
Laat ze maar lekker tegen elkaar opbieden 😉

19 mei 2024 om 23:18

Klopt alleen zou het te duur vinden voor een speler die bij Getafe het wel goed doet. Dus hoop dat het alleen een gerucht is.

19 mei 2024 om 23:20

Juve in deze situatie mag in zijn handen knijpen met een Greenwood. Geweldige voetballer en voor weinig geld op te halen vanwege zijn kapotte imago. Schoot ze als jongetje al in bij Man Utd en speelt gewoon lekker bij Getafe na een jaar niet gevoetbald te hebben

20 mei 2024 om 00:41

Hij was natuurlijk bij United ook heel goed. Maar het is afwachten hoe het mentaal verder gaat.

Aan de andere kant, spelers als Kluivert (reed na veel te hard rijden een man dood) en Van Persie (verkrachting) hadden op jonge leeftijd ook heftige dingen meegemaakt, en hadden daarna nog hele succesvolle carrieres.

Jammer dat het zo moet lopen maar 46 miljoen is nog een behoorlijk bedrag. Groter talent dan Rashford in mijn ogen. Prima seizoen bij Getafe gehad in de luwte en dan te bedenken dat door al het gedoe hij ruim een jaar geen wedstrijden heeft gespeeld. Kan je nagaan als hij zich in die tijd had kunnen doorontwikkelen. Misschien beetje egoïstisch gedacht maar na het floppen van Sancho had ik Greenwood als ManU gewoon gehouden.

19 mei 2024 om 21:14

Zeker weten. Een van de grootste talenten van de wereld. Had hem graag terug gezien bij United op rechts of in de spits. Bij Napoli kan hij de vervanger worden van Osimhen.

Zou wel een enorme aanwinst zijn voor Napoli. Die hebben met Kvaratskhelia een prima iemand aan de linkerkant. Maar aan de andere kant met Politano is het niet veel. Dus zou perfect passen als rechtsbuiten. Alleen dan nog een spits zoeken want Osimhen gaat deze zomer gewoon weg daar.

Vind 46 miljoen nog erg veel geld voor een speler die ze uit moraal oogpunt niet op kunnen/willen stellen.
Tuurlijk een speler met veel potentie maar 25 a 30mlj zie ik eerder als realistische prijs.
Ook voor de geïnteresseerde clubs/financiële status. Zal wel een serieuze doorverkoop clausule opgenomen worden.

Die jongen doet het heel goed, heeft de draad opgepakt en lijkt bij Getafe niet voor problemen te zorgen. United kan hem nu juist gebruiken. Hij is nog maar 22, zit veel potentie in. Als hij bij United niet speelt doet hij het wel bij Napoli of Juventus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren