Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse fans rakelen opmerkelijke beelden van Hake op na interesse Man United

Laatste update:

Fans van Manchester United hebben oude kleedkamerbeelden van René Hake als trainer van FC Utrecht opgerakeld. De fanpagina UtdFaithfuls reageert verbaasd op het beeldmateriaal van de coach, die mogelijk wordt toegevoegd aan de technische staf van Erik ten Hag.

Beelden die door het fanaccount werden gedeeld zijn in drie uur tijd al meer dan drieduizend keer bekeken. Het gaat om een fragment van Videoland uit de serie FC Utrecht: No Guts No Glory.

Op de video uit de kleedkamer is te zien dat Hake woest is op Adrián Dalmau, die in december 2020 in het duel tussen FC Utrecht en ADO Den Haag (1-1) in een tijdsbestek van tien minuten twee keer een gele kaart pakt.

“Hey Dalmau!”, zo schreeuwde Hake naar Dalmau, die met het shirt over zijn hoofd in de kleedkamer zat. “Heb je niets tegen de jongens te zeggen? In plaats van met je hoofd naar beneden te zitten. Je hebt de wedstrijd verkloot! Twee stomme gele kaarten!”

Op de beelden wordt verbaasd gereageerd door de fans van Manchester United. “Onze aankomende nieuwe coach René Hake maakt zijn spelers volledig af. Ik weet niet zeker hoe de spelers van Manchester United hierop zouden reageren”, zo wordt er als bijschrift geplaatst.

Donderdag werd bekend dat Hake door Ten Hag als ideale kandidaat wordt gezien om de technische staf van the Red Devils te ondersteunen. Hij moet samen met Ruud van Nistelrooij overkomen.

De 52-jarige Hake ligt bij Go Ahead Eagles nog tot medio 2026 vast, waardoor Manchester United eerst een akkoord moet zien te bereiken met de club uit Deventer. Volgens Fabrizio Romano zijn de Engelsen ervan overtuigd dat het zal lukken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alsof Hake als assistent zo tekeer zou gaan tegen de spelers in de kleedkamer. Ik vind het opmerkelijk dat zoiets nieuws is.

27 juni 2024 om 22:13
0

Ja maar het is wel 3 duizend keer bekeken, in 3 uur tijd! Pfoe zeg, als ik het uitreken is dat duizend mensen per uur. Dat is me toch een aantal

27 juni 2024 om 22:51
0

Van alles wordt tegenwoordig een artikel gemaakt. Zeker als iemand iets op X plaatst. Kwaliteit gaat hard omlaag. Gelukkig verlaagt VI zich nog niet tot X en de Telegraaf.

Denk dat in menig kleedkamer niet met liefkozende woorden gepraat wordt wanneer het slecht gaat. Maar 3000 views is we schrikbarend hoog. Bijna de hele fanbase

28 juni 2024 om 01:42
0

Ik weet niet hoe de fans tegenover de komst van Hake zijn (vind het zelf een ietwat curieuze keuze) maar is dit niet een beetje 'cherry picking'? Een, ogenschijnlijk en wellicht zeldzame, hoewel ik dat niet in kan schatten uiteraard, woede uitbarsting van deze trainer?

Als jij als een natte krant speelt, moet je wel op je plek worden gezet. Wat verwachten ze anders? Snowflake behandeling?

27 juni 2024 om 22:42
0

Ja, moet dat? Dalmau lijkt zich schuldbewust. Daarnaast vind ik het zo'n teken van onvermogen als een volwassene 'moet' schreeuwen...

27 juni 2024 om 22:49
0

Echt een pannenkoek inderdaad als hij denkt zo het beste er uit te krijgen

28 juni 2024 om 01:43
0

Is wel 6de dat seizoen met Utrecht geworden.
Daarbij : als je binnen 10 minuten 2 keer geel pakt, waarvan eentje zeker onnodig, dan mag je hem toch verwachten? Ik zie het probleem niet zo.

Deze supporters zijn alweer vergeten dat United zo'n 25 jaar geleid werd door Sir Alex 'The Hairdryer' Ferguson?

27 juni 2024 om 22:17
0

Precies, dit soort gasten heb je ook nodig. Ik hoop dat hake zich dan niet laat afschrikken door de vedettes maar gewoon zichzelf blijft. Sommige van united mogen wel eens stevig toegesproken worden als je ziet hoe het af en toe over het veld slentert.

27 juni 2024 om 22:24
0

Echt he. Dit zouden ze daar wel gewend moeten zijn. Ferguson heeft meerdere grote spelers volledig verloren gescholden bij mindere prestaties. Er zijn zelfs spelers die door dat gedrag naar de uitgang gedreven zijn. Toen Ferguson dat deed, was hij een absolute topcoach en winnaar, maar nu een redelijk onbekende coach uit de Nederlandse middenmoot het doet, is het ineens niet goed.

27 juni 2024 om 22:56
0

Het is niet goed omdat de manier waarop niets toevoegt. Denk je dat je nu naar iemand gekeken hebt waar spelers harder voor gaan lopen? Je kan mensen prima vertellen dat ze niet presteren zonder ze de huid vol te schelden, met als bijkomend voordeel dat ze dan waarschijnlijk aandachtiger luisteren dan wanneer ze vooral bezig zijn met zich in hun shirt te verstoppen.

28 juni 2024 om 10:01
0

Zo snap je! Dan zouden de hedendaagse spelers het niet aankunnen met SAF! Die gaf je de windt van voren & als hij niet was dan zou het Keane wel zijn geweest. Stelletjes softies

Misschien juist goed om een speler aan te spreken als die het voor het hele team verpest.

28 juni 2024 om 00:01
0

Hij had zijn assistent dit jaar ook anders flink te pakken… beetje een mafketel is het wel.

Waardeloos hoe hij met die speler omgaat inderdaad, maar ik kan me niet voorstellen dat hij dit doet bij een grote club. Dat zal een snel einde van zijn nieuwe baan zijn.

27 juni 2024 om 22:44
0

Ik vind het een beetje eng. Tijdens interviews is hij de stotterende Drent en binnenskamers een schreeuwende dictator.

27 juni 2024 om 22:50
0

Ach schatje toch, is het allemaal een beetje eng dat er in een testosteron gevulde ruimte - bezet door voornamelijk mannen die gepassioneerd zijn over wat ze doen - waar mensen onder druk staan en gevuld met adrenaline, dat daar soms een beetje wordt geschreeuwd en mensen verantwoording moeten afleggen? Komt wel goed joh, gewoon de andere kant op kijken.

27 juni 2024 om 22:57
0

Dit heeft niks met passie te maken hoor, maar het feit dat je met zo'n denigrerende reactie komt geeft al aan dat je zelf niet volwassen genoeg bent om dat te begrijpen.

27 juni 2024 om 23:06
0

Hele kinderachtige reactie inderdaad. Op beelden die terecht voer zijn voor discussie.

Bekende beelden natuurlijk. Je kunt 'm de confrontatie natuurlijk niet laten ontlopen door in een andere ruimte met een jas over z'n hoofd te laten zitten. Ja, hij laat daarmee zien zich schuldbewust te zijn, maar ook dat ie wegvlucht voor het nemen van verantwoordelijkheid door zich te isoleren. Hake haalt dat terecht aan, en gaat dan ook meteen verder naar wat anderen verkeerd hebben gedaan.

27 juni 2024 om 23:15
0

Dankjewel voor je constructieve reactie. Ik ben vooral dankbaar dat je mijn punt niet begrijpt en je de plank volledig misslaat.

28 juni 2024 om 11:08
0

Stel je aan zeg 😂

Erger dan komkommertijd is vz geworden. Meningen van mensen op twitter of een fankanaal neerzetten als grootschalig gedragen mening en dus nieuws..

Goedzo, vooral iets heel groot maken dat niet groot is. Met zo een titwl als fans, denk ik altijd aan een select gezelschap dat op x zit te zeuren en niks kunnen hebben. Jammer dat VZ dit dan ook zo klakkeloos overneemt

3000x bekeken in 3 uur is toch niets eigenlijk?

27 juni 2024 om 23:33
0

Als Enzo Knol 3000 views in drie uur tijd zou trekken, zou hij nu niet in een Lambo Urus rondrijden. Dus nee, ik zou het moet bepaald viral noemen.

28 juni 2024 om 03:16
0

Dat een video van René Hake 3000 views krijgt, is natuurlijk best bijzonder

Best sneue beelden dit. Dus als je slecht presteert moet je vanalles tegen de andere spelers zeggen? Ik ben benieuwd hoe Hake reageert als iemand na 2 doelpunten gemaakt te hebben in de kleedkamer zegt: jullie hebben dit allemaal aan mij te danken? Ik speelde fantastisch en al het succes is puur aan mij te danken

Oude beelden oprakelen en daar mensen op veroordelen is zooo kansloos, net of je nooit van mening kan veranderen, of net of je nooit eens in een split second ‘over de scheef’ kan gaan in het heetst van de strijd.

Ik zie Arne Slot dit niet doen geloof ik.😆 Het komt toch altijd een beetje dommig over op mij. Misschien dat het in sommige situaties juist wel kan helpen, vooral op het veld. Erna in de kleedkamer voelt toch vooral een beetje awkward.

28 juni 2024 om 01:58
0

Ik weet niet of het dom is, Utrecht is dat seizoen keurig 6de geworden.
Daarnaast kan ik geen beelden vinden van Slot (in de kleedkamer) nadat Feyenoord ruk heeft gespeeld, ik denk namelijk wel dat hij ook goed boos kan worden.

2 keer geel in 10 minuten vind ik meer 'awkward'

Dat Hake en Van Nistelrooij worden gezien als ideale kandidaten om de technische staf van the Red Devils te ondersteunen, geeft (opnieuw) aan hoe klein het wereldje van Ten Hag eigenlijk is. Ongelofelijk dat hij daar nog steeds serieus wordt genomen.

28 juni 2024 om 11:11
0

Van Nistelrooij is natuurlijk gewoon een united legend. Hoe hij bij hake uitkomt dat is een goeie vraag.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren