Quinten Timber Imago

'Feyenoord wel 30 tot 40 procent minder dan vorig seizoen' - Karim El Ahmadi niet onder de indruk van ploeg Brian Priske

VOETBALZONE16 sep 2024, 06:00
Laatst bijgewerkt: 16 sep 2024, 06:00
Advertentie

Karim El Ahmadi is niet onder de indruk van hetgeen Feyenoord in de openingsweken van het seizoen 2024/25 heeft laten zien en vindt dat de Rotterdammers er flink op achteruit zijn gegaan ten opzichte van de vorige jaargang.

Feyenoord kwam dit weekend niet verder dan een 2-2 gelijkspel op bezoek bij FC Groningen en staat reeds negen punten achter op koploper PSV.

De ploeg van Brian Priske heeft weliswaar nog een wedstrijd tegoed na het uitstellen van de ontmoeting met Ajax, maar El Ahmadi is verre van overtuigd na vier wedstrijden.

"Feyenoord is misschien wel dertig tot veertig procent minder geworden dan vorig seizoen," aldus de oud-middenvelder bij ESPN.

"Als je kijkt naar de opbouw, die vorig seizoen altijd heel goed ging, daar stonden Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer die je nu mist. Dat is een groot verschil.

"Feyenoord is eigenlijk niet meer zo vast aan de bal als ze vorig seizoen waren. En ik weet ook niet of dat gaat gebeuren met de spelers die ze nu op die posities hebben."

Deze donderdag wacht alweer de volgende grote uitdaging als Bayer Leverkusen op bezoek komt in De Kuip in de openingswedstrijd van de Champions League campagne van Feyenoord.

Vervolgens komt op zondag 22 september promovendus NAC naar Rotterdam voor de hervatting van de Eredivisie.

Feyenoord staat momenteel op plek 6 met zes punten uit vier wedstrijden.

Bezig met laden …