voetbalzone

Gerets belt met Sinouh: 'Bijzonder, maar ik reken nergens op'

Bart Kruyt28 sep 2011, 13:00
Laatst bijgewerkt: 28 sep 2011, 13:00
Advertentie

Khalid Sinouh maakt in de herfst van zijn loopbaan wellicht nog een groot toernooi met Marokko mee. De derde keeper van PSV werd in 2006 voor het laatst geselecteerd, maar miste het WK in Duitsland omdat hij kort voor het eindtoernooi zonder club kwam te zitten. Sinouh is nu weer in beeld bij Eric Gerets, dat Marokko voorbereidt op de Afrika Cup.

/

De Belgische bondscoach van de Noord-Afrikanen heeft gebeld met Fred Rutten om te informeren naar de vorm van de inmiddels 36-jarige Sinouh. Rutten gaf een positief advies af, maar desondanks riep Gerets de PSV-keeper niet op voor het kwalificatieduel met Tanzania van 10 oktober. Het belletje naar Eindhoven bewijst echter dat Sinouh weer in beeld is.

“Gerets heeft mij ook zelf gebeld en dat was een prettig gesprek”, zegt Sinouh in Voetbal International. “Ik ben benieuwd waartoe het gaat leiden. Ik reken nergens op, maar bijzonder is het wel.” Sinouh viel vorige week goed in tegen PSV, als vervanger van de geblesseerd geraakte Przemyslaw Tyton. Inmiddels staat Andreas Isaksson weer onder de lat bij de Brabanders.

Bezig met laden …