voetbalzone

Gigantische misser keeper doet voetbalfans op YouTube smullen

Erik van Dam05 nov 2011, 13:04
Laatst bijgewerkt: 05 nov 2011, 13:04
Advertentie

"Deze goal zal op YouTube belanden als de meest desastreuze goal ooit", heeft Mushin Ertugral al voorspeld. De trainer kon met zijn ploeg Golden Arrows in de Zuid-Afrikaanse competitie zijn ogen niet geloven, toen hij de keeper van de tegenpartij zomaar de bal onder zijn voet door zag laten rollen. Virgil Vries, doelman van Amazulu, zal zich zijn onfortuinlijke actie nog lang heugen

Op donderdagavond speelden de beide ploegen een op het oog weinig interessante competitiewedstrijd tegen elkaar. Desondanks werd het duel halverwege opengebroken door een levensgrote fout van sluitpost Vries, die een tergend langzame terugspeelbal niet onder controle kon krijgen en daarmee één van de grote hits op YouTube van de afgelopen dagen werd.

De pas twintigjarige doelwachter kon de op het oog zeer makkelijke terugspeelbal van zijn verdediger niet controleren, ondanks dat er geen enkele tegenstander in de buurt te bekennen viel. De kans is groot dat het de ergste eigen goal van het seizoen zal worden in Zuid-Afrika.

Bekijk hier de beelden:

Bezig met laden …