Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grueter, commentator bij Frankrijk-België, maakt twee merkwaardige fouten

Laatste update:

Jeroen Grueter ontvangt opnieuw veel kritiek op zijn wedstrijdverslag tijdens het EK. De commentator van de NOS maakte maandagavond in de beginfase van het duel Frankrijk - België twee merkwaardige feitelijke fouten.

Aan het begin van de wedstrijd vertelde Grueter de kijkers dat Jules Koundé, de rechtsback van Frankrijk, bij zijn club FC Barcelona centraal achterin speelt. Koundé speelde afgelopen seizoen echter vaker als rechtervleugelverdediger bij de Catalanen.

Verderop in de wedstrijd deed Grueter een onjuiste claim over Yannick Carrasco, die tegen Frankrijk opereert vanaf de rechtervleugel bij België. Carrasco kreeg de bal in de 28ste minuut met een voorzet niet tot bij een ploeggenoot.

"Carrasco heeft de tijd om een ploeggenoot uit te zoeken, maar moet dat dan doen met zijn rechterbeen, dan is het automatisch allemaal minder secuur." Carrasco, die tegenwoordig speelt voor Al-Shabab in Saudi-Arabië, is wel degelijk rechtsbenig.

Grueter blunderde ook al bij Duitsland - Denemarken


Er klinkt al dagenlang felle kritiek op Grueter. Afgelopen zaterdag was hij commentator bij de wedstrijd Duitsland - Denemarken (2-0). Toen zei de verslaggever dat de geschorste defensieve middenvelder Morten Hjulmand de zoon is van bondscoach Kasper Hjulmand, maar de twee zijn geen familie van elkaar.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Op Belgische zender is ook veel leuker kijken

1 juli 2024 om 18:50
0

Betere analyses ook

1 juli 2024 om 18:55
0

En een stuk minder reclame. Daar heb je tenminste nog een echte tussenanalyse

1 juli 2024 om 19:07
0

Stem links en dat is ook allemaal mogelijk op de NOS

1 juli 2024 om 19:25
0

Als dat betekent meer Stentler en Van Basten stem ik wel weer rechts. Dat moet je echt altijd voorkomen als liefhebber van de sport.

1 juli 2024 om 19:56
0

Er zijn een stuk belangrijkere redenen om rechts te stemmen. Massa immigratie bijvoorbeeld

1 juli 2024 om 20:02
0

Laten we er hier geen politieke discussie van maken. Dat gaat nooit goed. Ik stem links. Jij stemt rechts. Dikke prima. Nu door

1 juli 2024 om 21:25
0

Ohh Mrblueeyes ik ben zo benieuwd naar je persoonlijke motivatie en argumenten voor je keuzes maar helaas, van faptherooster mogen we hier geen politieke discussies voeren.

1 juli 2024 om 23:31
0

Dan is er behoorlijk wat mis aan jouw mogelijkheid tot begrijpend lezen @kwark. Of je maakt een punt dat voor normaal gepeupel, a la wij allemaal, niet te begrijpen is voor de superieure Kwark

1 juli 2024 om 18:56
0

Die commentator van sporza klinkt wel alsof hij tijdens de wedstrijd een bolus aan het draaien is.

1 juli 2024 om 19:07
0

@psv

Jij gaat nooit rustig een half uurtje poepen op je werk?

Als je elke week 2x een half uurtje gaat poepen in de baas zijn tijd, scheelt dat je zo een volle werkweek op jaarbasis!

1 juli 2024 om 18:57
0

Ben net overgeschakeld omdat ik het niet meer aan kon horen op de NOS, en ben positief verrast.

1 juli 2024 om 18:58
0

Belgische tv en bbc zijn top. De verslaggevers bij NL zijn slecht, maar de analyses sinds er standaard een woke goedgekeurd gemengd gezelschap moet zitten nog veel erger. Zelfs Nederlands elftal kijk ik niet meer bij de nos.

1 juli 2024 om 22:19
0

Analyses zijn de afgelopen 15 altijd slecht geweest in Nederland omdat men mensen aanstelt die nooit bewezen hebben iets te snappen van het spelletje. Een goede voetballer maakt je nog geen goede analist/trainer. Voornamelijk omdat ze te vaak teren op hun voetballende kwaliteiten en hun gebrek eraan nooit hebben hoeven compenseren met tactische kennis.

1 juli 2024 om 21:28
0

Gisteren herhaalde Arman op zijn minst wel 20 keer wat een stunt het is, en dat Engeland de laatste jaren tegenvalt.De Belg is 100x beter. Meer inside info, en het belangrijkste, veel enthousiaster!

Kounde is gewoon een verdediger, dat hij gebruikt wordt als rechtsback wil niet zeggen dat hij een verdediger is

1 juli 2024 om 18:53
0

Hij zei ook dat Mbappe met masker, veel minder is en kwaliteit in levert met dat ding op. In de 20ste minuut ofzo.. terwijl Mbappe helemaal niet slecht speelt. En de vorige wedstrijd scoorde. Ook alleen maar negatief over de wedstrijd, toegegeven dat het ook niet echt een spektakel is.

1 juli 2024 om 18:55
0

De wedstrijd is ook slecht, maar de commentator is bedroevend

1 juli 2024 om 18:54
0

Jeroen Gruetter is that you? Kounde is gewoon verdediger, maar dat hij gebruik wordt als rechtsback wil niet zeggen dat hij verdediger is? Wat zeg je nou eigenlijk allemaal? 😅

1 juli 2024 om 18:57
0

Alleen zegt Grueter dat hij altijd centraal speelt bij Barcelona, wat dus niet zo is.

Niveau commentators bij NOS is echt slecht op Arman na.
Maken een goede wedstrijd saai en een saaie wedstrijd nog saaier.

1 juli 2024 om 18:51
0

Arman vind ik ook geen beste commentator, maar dat is uiteraard mijn mening. Er is echt letterlijk geen goede commentator op het moment bij de NOS. De beste "slechtste" commentator vind ik persoonlijk dan nog Elshoff.

1 juli 2024 om 18:56
0

Nou die Arman is tijdens dit EK ook 10 keer niks. Tijdens Portugal tegen Turkije hoorde je duidelijk dat hij een voorkeur had voor de Turken. En gister bij Engeland, kraamde hij alleen maar onzin uit, het niveau van de Nederlandse commentatoren is echt bedroevend.

1 juli 2024 om 18:57
0

Tsja het is niet beat. Je zou toch denken dat deze mensen een papier met meerdere feiten over elke speler voor zijn neus heeft. Op zijn minst welk been hun dominante is.

1 juli 2024 om 18:58
0

Het valt mij op dat hij al een aantal wedstrijden “scannen” gebruikt en ook laatst tijdens een omhaal heel rustig “bicycle kick” zegt. Op een commerciële zender zou ik het niet raar vinden maar op de NOS waarin ze correct Nederlands moeten praten valt het mij wel op.

Het is suku suku suku suku .

Waar je maar je eigen druk over kan maken.

1 juli 2024 om 18:59
0

Tja, toont toch dat deze man helemaal niet goed op de hoogte is terwijl het zijn baan is.

1 juli 2024 om 19:28
0

Tis wel live he, dan maak je soms een foutje. Ik vind dit erg makkelijk altijd.

1 juli 2024 om 19:36
0

Het is gewoon vrij triest. Ik zou ook geen timmerman aannemen die het verschil tussen een spijker en schroef niet weet.

Pff Voetbalzone. Je kan overal wel over gaan muggenziften. Jullie zijn toch voor voetbalnieuwsartikelen? Dit is gewoon domme stemmingmakerij. Dat is meer iets voor X volgens mij..

1 juli 2024 om 19:37
0

Stel je voor dat ze een artikel maken over elke fout op voetbalzone, dan kun je een nieuwe website beginnen met alle artikelen

1 juli 2024 om 19:53
0

Precies.. Laatst nog een artikel gelezen van Voetbalzone waar ze doodleuk Donyell Malen een linkspoot noemden. Pot verwijt de ketel.

Kan gebeuren toch? Pijnlijk vind ik ook zo overdreven. Iets met slakken en zout.

Ik stoor me eigenlijk helemaal niet zo aan Grueter. Soms wat schoonheidsfoutjes, maar legt in ieder geval wel wat passie in zijn commentaar.

1 juli 2024 om 18:52
0

Het is in ieder geval beter dan die pipo die laatst Tsjechië - Turkije deed. DIe man leek wel verslag te doen van een potje golf ofzo. Zelfs bij die winnende goal van Turkije totaal geen emotie.

Houd toch op zeg. Een commentator maakt anderhalve fout, mag het? Om dat nou als "heel pijnlijk" te omschrijven.. Als we over alle pijnlijke fouten die op deze site dagelijks de revue passeren dergelijke artikelen zouden moeten maken, kan je acht man extra aannemen.

1 juli 2024 om 19:03
0

Oops ... pijnljjk .... deze comment gaat niet gewaardeerd worden ...

Die Jeroen Grueter is nog erger dan Frank Snoeks en dat was al een ramp.

Gaan jullie hier nu al artikelen aan wijden Voetbalzone? Gaan we dan eventueel ook artikelen wijden aan jullie artikelen als ze niet correct, volledig, etc. zijn? Wat een abominabel niveau.

En van wie ontvangt Grueter kritiek? Van een stel randfiguren op Twitter? Schaam je dat jullie het nodig vinden dit als artikel publiceren.

Wat een onzin allemaal. Wat maakt mij het nu uit of een commentator een speler zijn verkeerde been benoemt terwijl het zijn goede been is..... dat is echt zoeken naar een goede fles azijn...
En allemaal die trivia onzin interesseert mij ook helemaal niets al is Mbappe de zoon van Zidane wat zou mij dat uitmaken.
Volgens mij gaat het om verslag te doen van de wedstrijd en ik vind Grueter by far de beste van alles wat we hebben aan commentatoren.
Hij brengt tenminste enige spanning in zijn commentaar zodra er een kans onstaat ongeacht wie de kans krijgt.
Sommige mensen hebben echt niks anders te doen in het leven dan andere mensen betrappen op fouten en die te corrigeren...

Gooien jullie nou je eigen collega onder de bus? Wat is er aan de hand met de journalistiek man? Hoe krijg je het voor elkaar? Geen enkele interview met voetballers gaat meer over voetbal? Het is kliekje tegen kliekje en alleen maar negatief gezeik over en tegen elkaar.

Och wat erg..een mens die 2 fouten maakt😱 Cancellen en aangifte doen (per vandaag mag dat ook om deze reden)

Ik ben voor voetbalwedstrijden met geluid vanuit stadion ietsjes harder, en dan gewoon helemaal geen commentaar. Heb dat ooit mogen ervaren bij een PL wedstrijd via illegale stream. Verademing was dat. Ik heb echt geen gelul van iemand anders nodig om een voetbalwedstrijd te volgen

Sporza veel fijner om te kijken. Prima commentaar. Ook de omlijsting in de studio is dik in orde. Chapeau

Ach voetbalzone, jullie maken zelf zo vaak (taal) fouten en verwijderen die comments. Jullie zijn geen haar beter natuurlijk

Heerlijk die passie op VRT 1. Aanrader!

Is dit de de man die Kokcu "de speler van Feyenoord" noemde bij de wedstrijd tegen Tsjechië?

Geen verassing meer. Het gaat er bij de npo vooral om of je klinkt als een 50+ burgerlijke Nederlander. Voetbalkennis en of je sportief bent is bijzaak.

Voetbalzone gaat de fouten van anderen aanstippen? Moet niet gekker worden.

Tja waar we ons druk over kunnen maken. Maar kwaliteit is buiten de fouten om gewoon bedroevend. Al kloppen alle feiten is het een ergernis.

Eén van de redenen waarom ik naar de Belg kijk. De andere zijn: betere analyses, minder reclame en kundiger commentaar.

Ben deze kletsmajoor al zat en ben op Sporza gaan kijken. Verademing dat commentaar. Was ik eindelijk verlost van dat oeverloze gelklets van Frank Snoeks krijgen we Grueter, Snoeks 2.0.Dat geldt ook voor Tour de France commentaar trouwens , dat is op de Belg ook vele malen beter dan op NOS.

Kom op Voetbalzone dit is niet nieuwswaardig. Jullie kunnen beter...

Het commentaar op de Nederlandse zender is al het hele toernooi werkelijk tenenkrommend slecht. Zouteloos, emotieloos, feitelijke onjuistheden en alle open deuren worden ingetrapt. Behalve bij de wedstrijden van Turkije. Dan lijkt er ineens een compensatiegedrag te ontstaan en wordt het spel van de Turken en de supporters de hemel ingeprezen wat ook nog eens totaal misplaatst is. Het verslag bij de belgen en de Duitsers is vele malen boeiender.

1 juli 2024 om 19:55
0

Dat valt ook reuze mee hoor. Het commentaar tijdens Tsjechië - Turkije was bijzonder slecht en oersaai. En dan had Turkije die wedstrijd nog gewonnen ook.

Grueter is nog het minst slaapverwekkend aan deze wedstrijd. Brengt altijd een soort van spanning en sensatie in zijn commentaar. Je hebt altijd het idee dat je ergens naar kijkt.

En boeiend deze kleine schoonheidsfoutjes. Het is niet alsof hij zegt dat Kevin de Bruyne bij Sampdoria speelt.

Mis ik nou iets Npo?
Frankrijk speelt prima.. like 25 doelpogingen..
dan net doen alsof dit super negatieve Belgie pech heeft?

Ik vind ze super stabiel, voor mij een favoriet! Amen

Is dat niet die weerman, die ook wel eens commentaar geeft?

Ik kan mij wel vaker gruwelijk irriteren aan Grueter. Hij kraamt zoveel onzin uit en heeft werkelijk nul verstand van voetbal. Deze man had gewoon lekker zwemwedstrijden moeten blijven verslaan.

automatisch gaat hij bij mij op Npo1, maar zodra ze beginnen te lullen schrik ik wakker en schakel ik over naar onze zuiderburen.
Er wordt zoveel onzin uitgekraamt door de commentatoren op de NPO en laten we maar niet over de analyses beginnen.

Volgende keer maar Sierd de Vos van Ziggo inhuren. Die heeft het altijd wel bij het rechte eind........wat betreft de restaurantjes in Barcelona en de spelers vrouwen.🤣

Klein beetje miereneuken dit, alhoewel ik hem niet per se heel scherp vond klinken. Geloof dat Griezmann de bal via een verdediger over de achterlijn werkte, corner dus, maar zowel de commentator als de scheids zagen het niet. Griezmann zelf overigens ook niet lol. Laatst werd die sensationele goal tegen Kroatië in de blessuretijd op knappe wijze teniet gedaan door de allesbehalve enthousiaste commentator van de NOS. Nul beleving.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren